Scudo Sports

Yol bisikletinde lastik seçimi

Merlin'e lastiğin üretim tarihi sordum. O bilgi yok ama üretici numarasını (MPN) verdiler. Belki yardımcı olur dedi :D nasıl yardımcı olabilir ? Bilgisi olan var mı ? Bir kaç sitedeki üretim numarasıyla kiyasladim merlindeki daha büyük numara 🙄

Dosyalar

• Screenshot_2020-07-08-13-53-53-408_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2020-07-08-13-53-53-408_com.google.android.gm.jpg
    165,1 KB · Okunma: 26
Scudo
Gelen kargo firmasına göre değişir, bana DHL ile gelmişti DHL'ye vekalet veriliyor sonrasında adresinize teslim ediliyor. Aradaki süreç ile ilgili detayları zaten DHL size anlatıyor burada kalabalık yapmayayım şimdi. Kısacası problem yok sadece kargonuzun takibini yapın beni aramayı unutmuştu DHL ben arayınca işlemler başlamıştı :)
Vergi çıkmıyor mu

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Vergi çıkmıyor mu
Yurtdışından vergisiz alışveriş mümkün değil. Ya ürünü alırken siteye ödersiniz(Amazon) ya da kargo firması aracılığı ile ödersiniz.

@Rhodiumm
Size verilmiş olan MPN, açık renk yanaklı Schwalbe One'ın numarası. Bu model, 2018 yılının sonundan beri piyasada var; çok eski olması pek mümkün değil.
Teşekkür ederim. Evet yanakları sarı olan modeli aldım. Rahatlattiniz beni :)

Vittoria Rubino Pro G+ Isotech Folding Road Tyre - 700c

arkadaşlar merlincycle isimli siteye bende baktım da. Yukarıda yazılı olan lastiği almaya niyetlendim. Türkiye'de 400tl civarında teki. Birda 134 TL görünüyor. Lastik hakkındaki fikrinizi öğrenebilirmiyim? Birde aynı fiyat aralığında özellikle patlamazlık seviyesi üstlerde olan bir model varsa önerebilirmisiniz?

Vittoria Rubino Pro G+ Isotech Folding Road Tyre - 700c

arkadaşlar merlincycle isimli siteye bende baktım da. Yukarıda yazılı olan lastiği almaya niyetlendim. Türkiye'de 400tl civarında teki. Birda 134 TL görünüyor. Lastik hakkındaki fikrinizi öğrenebilirmiyim? Birde aynı fiyat aralığında özellikle patlamazlık seviyesi üstlerde olan bir model varsa önerebilirmisiniz?

Pro 4 aldım ben.Sanırım 500km den fazla kullandım şimdilik gayet memnunum. Wiggle'da kargo ücretleri daha uygun, teslimat da daha hızlı. Değerlendirin derim.

(link)

siyah yanakli 700x23 olan alinir mi acaba?
Lastik konusunda detaylı bilgiye sahip değilim lakin fiyatı çok uygun olduğu için bu seçimi yaptım. Muhtemelen de memnun kalacağım. Neticede schwalbe. Patlak koruması ve yuvarlanma direnci değerleri gayet yeterli.

Lastik konusunda detaylı bilgiye sahip değilim lakin fiyatı çok uygun olduğu için bu seçimi yaptım. Muhtemelen de memnun kalacağım. Neticede schwalbe. Patlak koruması ve yuvarlanma direnci değerleri gayet yeterli.
maalesef az once arka lastigimin yamuldugunu gordum,mecburen yeni lastik almak zorundayim. Lastik mitas, bisan rx 9200 uzerinde stok gelen lastikti. Daha 2 ay oldu yamulmus yalpalaya yalpalaya gidiyor. Bunun 700x23u siyah renkli olan eski basim mi acaba. Hem daha uygun. Bir de ne kadar vergi cikti size?

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
maalesef az once arka lastigimin yamuldugunu gordum,mecburen yeni lastik almak zorundayim. Lastik mitas, bisan rx 9200 uzerinde stok gelen lastikti. Daha 2 ay oldu yamulmus yalpalaya yalpalaya gidiyor. Bunun 700x23u siyah renkli olan eski basim mi acaba. Hem daha uygun. Bir de ne kadar vergi cikti size?
Eski tarihli olduğunu düşünmüyorum. Vergi gelince belli olacak. Muhtemelen 50-60 lira arası diye düşünüyorum

Arkadaslar merlini bekleyemem bisikletsiz kalmayim yeni yeni alisiyorum. Bana bir lastik onerir misiniz? Mumkunse dayanikli olsun, hatta performansini felan gectim tek kriteri dayanikli olmasi olsun

RX 9200'den memnun musunuz hocam? Kadro boyu ve bisiklet kalitesi ile ilgili sorularım, 2 adet almayı düşünüyoruz. Birimiz 178 boy 78cm iç bacak diğeri 182 boy 82 cm iç bacak. 51 ve 53 kadro var sadece biraz tereddüt ettim. Tavsiyeniz var mı?

RX 9200'den memnun musunuz hocam? Kadro boyu ve bisiklet kalitesi ile ilgili sorularım, 2 adet almayı düşünüyoruz. Birimiz 178 boy 78cm iç bacak diğeri 182 boy 82 cm iç bacak. 51 ve 53 kadro var sadece biraz tereddüt ettim. Tavsiyeniz var mı?
Gayet memnunum. Benim boyum 182 ve 51 kadro kullaniyorum

Pirelli P Zero Velo kullanmaya başladım.

İlk izlenimlerim;

- 700x25 ölçüsündeki lastik, nerede ise diğer markaların 28'i kadar konforlu
- Çok sessiz.
- Akıcılığı Conti 4000S2 ayarında, tatminkar.
-Patlak direnci hakkında henüz bir şey söylemek için erken.

Açıkçası beklentimin üzerinde olduğunu söylemeyelim.

Arkadaşlar bir fikrinizi almak istiyorum. Size patlağa, yarığa karşı oldukça dirençli, hafif, yuvarlanma hızı çok iyi olan ve hızıma katkı yapacak, yol tutuşu çok iyi bir lastik tavsiyesi istesem ne dersiniz.

Yağışlı havada çıkmıyorum ve sessiz olup olmaması muhim değil.

Biliyorum ki istediğim özellikler bir araya gelince fiyat artacak ama lastik onemli benim için. Üstünde gidiyoruz sonuçta.

Merhaba arkadaşlar, Decathlon'un iç lastiklerinden alıyordum normalde ama son yorumları çok iyi gelmedi. Fiyat performansı yüksek olan bir lastik arıyorum ne önerirsiniz?

Arkadaşlar bir fikrinizi almak istiyorum. Size patlağa, yarığa karşı oldukça dirençli, hafif, yuvarlanma hızı çok iyi olan ve hızıma katkı yapacak, yol tutuşu çok iyi bir lastik tavsiyesi istesem ne dersiniz.

Yağışlı havada çıkmıyorum ve sessiz olup olmaması muhim değil.

Biliyorum ki istediğim özellikler bir araya gelince fiyat artacak ama lastik onemli benim için. Üstünde gidiyoruz sonuçta.
Hepsini bir arada sunan Michelin Pro4 Endurance var.
Bir altı Michelin Pro 3 race ben kullanmadım ama memnunlar.
Vittoria Rubino Pro 3 patlak koruması orta düzey ama daha hızlı pro4 endurancelara göre.
Benim deneyimim bu kadar.

Geri