𝕥𝓪lℍค
Üye
- Tepki
- 288
- İsim
- Talha S.
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Continental kullanıyorum, yaklaşık olarak 400 km sürdüm. Çok tecrübem yok, yapısı gereği sert bir lastik. Memnun kaldığımı söyleyebilirim.Merhaba arkadaşlar birbirine yakın fiyat bandında 3 lastik arasında kaldım kullananlar varsa yorumlanını merak ediyorum teşekkürler
Continental Ultrasport 2
michelin dynamic sport
schwalbe lugano 2
Bu mesajda bahsettiğim Durano Plus lastikleri 15.000 km'de ilk patlakla tanıştırdım bu sabah. Öngörümü haklı çıkartmışlar.Durano Plus'ları sıfır patlakla 8000 km'dir kullanıyorum. (Hala takılılar bisikletime, 10-15 bin görürler diye düşünüyorum)
Bu arada her sabah lastiklerimi doğru basınca getiririm, lastik yüzeyini sıklıkla kontrol eder temizlerim.
Aradım ama bilgi bulamadım atladıysam kusura bakmayın. Schwalbe ıronman 700x22 lastik kullanan var mı? Yol bisikletimde kullanmak istiyorum. Tecrübe etmiş varsa yardımcı olabilir mi?
Ben de almayı düşünüyorum bu lastikten. Tecrübe eden varsa yorum alırsak iyi olur gerçektenMerlin'de schwalbe one v guard tanesi 145 liraya düşmüş. Türkiye'de tanesi 430 lira. Nasıl lastik kullanan var mı ? Alınır mı ?
233158 dosyayı görüntüle
Aynı lastik değil hocam. Benim arkadaşın bisikletin üzerinden çıkmıştı, satıldı onlar. Race 062 üstünden 67 tpi Raceguard olan çıkıyor. Bunlar 127 tpi V-Guard. Daha iyi ama eski nesil lastikler, üretim tarihlerinin eski olma ihtimali yüksek. Bayat lastik keyif vermez, üretim tarihini netleştirmek lazım almadan önce.@Rhodiumm selamlar. Forumda satılık görmüştüm carraro 062 üstünden çıkan bir bakın isterseniz.
Çok uygun olduğu için verdim siparişAynı lastik değil hocam. Benim arkadaşın bisikletin üzerinden çıkmıştı, satıldı onlar. Race 062 üstünden 67 tpi Raceguard olan çıkıyor. Bunlar 127 tpi V-Guard. Daha iyi ama eski nesil lastikler, üretim tarihlerinin eski olma ihtimali yüksek. Bayat lastik keyif vermez, üretim tarihini netleştirmek lazım almadan önce.
Yurtdışından daha önce hiç alışveriş yapmadım. Bir sıkıntı çıkma ihtimali var mıdır? Gümrüğe takılma,vergi çıkma durumu vs gibiMerlin'de schwalbe one v guard tanesi 145 liraya düşmüş. Türkiye'de tanesi 430 lira. Nasıl lastik kullanan var mı ? Alınır mı ?
233158 dosyayı görüntüle
Sıkıntı çıkma durumu nadir olur. Gümrüğe takılıp vergi verme işlemi oluyor ama bu sıkıntı değil. Vergi çıksa da ülkedeki tek lastik parasına 2 lastik aldığımız için yine karlı oluyor. Merlin'den alışveriş yapmadım ama wiggledan ayakkabı aldığımda bir lojistik firması kargonuz geldi. Verginiz şu kadar deyip iban atmıştı. Parayı gönderince ürünü gümrükten geçirip bana getirmişlerdi. Merlin'de de benzer bir durum vardır illaki.Yurtdışından daha önce hiç alışveriş yapmadım. Bir sıkıntı çıkma ihtimali var mıdır? Gümrüğe takılma,vergi çıkma durumu vs gibi
Gelen kargo firmasına göre değişir, bana DHL ile gelmişti DHL'ye vekalet veriliyor sonrasında adresinize teslim ediliyor. Aradaki süreç ile ilgili detayları zaten DHL size anlatıyor burada kalabalık yapmayayım şimdi. Kısacası problem yok sadece kargonuzun takibini yapın beni aramayı unutmuştu DHL ben arayınca işlemler başlamıştıYurtdışından daha önce hiç alışveriş yapmadım. Bir sıkıntı çıkma ihtimali var mıdır? Gümrüğe takılma,vergi çıkma durumu vs gibi