Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinde lastik seçimi

Scudo
@Murat B. Teşekkürler. Sipariş geçiyorum :)

Bu lastigi inceledigimde sırt kısmı baya dayanıklı ama yanaklar biraz zayıf gibi gelmişti. Kullanım sonrası tekrardan bilgi paylaşabilir misiniz?
Yaklaşık 120 km. kullandım. Herhangi bir sorun olmadı..yol tutuşu güzel, bozuk yollardaki performansı çok iyi, yanaklar temiz, güzel bir antrenman lastiği bence.. sonuçta hutchinson !

• Beğen
Tepkiler: baris.34
Merhaba,

Mosso Monza ( Cyclocross/Gravel) sahibiyim. çifti 350 - 450 TL bandında 700x28c - 700x32c aralığında lastik öneriniz ne olur? Gravel sürüş de yapıyorum ama ağırlıklı olarak bozuk da olsa asfalt üzerinde gidiyorum. Turlarım hafta sonları 30 ile 110 km arasında değişiyor. Aşağıda bir kaç seçenek de buldum ama gene de farklı öneriniz varsa sevinçle kabul ederim.

1) (link)
2) (link)
3) (link)
4) (link)

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Hocam alakasiz olacak ama monza'nin sele borusu çapini biliyor musunuz ?

@mariokaldato maalesef. akşam ölçüp mesajı düzenlerim. iç çap mı gerekli dış çap mı?

Bende bugün elime geçtikten hemen sonra rubino pro 3 leri taktım janta hasta olduğum için daha kullanamadim.ama iyi gibi duruyor fiyat ise çiftini 280 e aldım nasıl aldiniz derseniz kusura bakmayin reklam olacak flamme_rouge_izmir adinda bi instagram hesabından aldım ama kesinlikle kârım veya bi payım yok onuda belirteyim bu kişiyi kocaeli deki bisiklet grubundan bi abinin sayesinde keşfettim zaten yoksa çok güzel kaziklnacaktim bilmeseydim malum biliyorsunuz internette sadece tanesi 275 tl fiyatları da lastikleri yurtdışından getirttiği için uygun bence bir bakın alıp almamak size kalmış
hocam max psi ne kadar bu lastiklerin. bir de bahsettiğiniz satıcıda 28 genişliğinde olanından varmıdır

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
hocam max psi ne kadar bu lastiklerin. bir de bahsettiğiniz satıcıda 28 genişliğinde olanından varmıdır
Min 100 max 130 psi yazıyor. 28 varmidir bende bilemiyorum instagramdan bi konuşun isterseniz

@Cyclops biri şu adama yardım etsin lütfen 😁3 aydır lastik kararı veremedi. Bisikleti de lastik yok ama almak için karar veremiyor👋👍

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Pirelli lastikleri Velo, Velo 4S, Velo TT modelleri ile Turkiye'de.

Velo 25mm 205gr agirligi ile one cikiyor ve all round bir lastik, Granfondo'cularin tercihi.
Velo 4S - 4 Mevsim olan modeli ise patlamaya karsi daha fazla koruma, daha uzun km, islak zemin tutusu sagliyor 220gr agirligi mevcut
Velo TT ise Triatlon ve zamana karsi icin tasarlanmis en hafif lastigi - 23mm 165gr, 25mm 180gr

Classic dahil farkli renk secenekleri de mevcut (Velo modeli)

@ozanozan
Decathlon dan aldığım lastik yanlardan yarıldı ürün iadesi yapacağım. Bu iki lastik arasında kaldım hangisi daha rahatve saglam tecrübe etmiş olan varsa lütfen yardımcı olsun. Ürünler bunlar ( decathlonun sitesinden bakabilirsiniz yeni üye olduğum için link atamıyorum)

700x23-dynamic-yol-bisikleti lastigi
700-x-23-pro-3-race-yol-bisikleti-lastigi

Son düzenleme:
Decathlon dan aldığım lastik yanlardan yarıldı ürün iadesi yapacağım. Bu iki lastik arasında kaldım hangisi daha rahatve saglam tecrübe etmiş olan varsa lütfen yardımcı olsun. Ürünler bunlar ( decathlonun sitesinden bakabilirsiniz yeni üye olduğum için link atamıyorum)

700x23-dynamic-yol-bisikleti lastigi
700-x-23-pro-3-race-yol-bisikleti-lastigi
Kışa kadar virüs var. Kışın alırsın 😁👋

• Beğen
Tepkiler: Cyclops
O lastik alınacak evde durmak istemiyommmm. 😂

Pirelli lastikleri Velo, Velo 4S, Velo TT modelleri ile Turkiye'de.

Velo 25mm 205gr agirligi ile one cikiyor ve all round bir lastik, Granfondo'cularin tercihi.
Velo 4S - 4 Mevsim olan modeli ise patlamaya karsi daha fazla koruma, daha uzun km, islak zemin tutusu sagliyor 220gr agirligi mevcut
Velo TT ise Triatlon ve zamana karsi icin tasarlanmis en hafif lastigi - 23mm 165gr, 25mm 180gr

Classic dahil farkli renk secenekleri de mevcut (Velo modeli)
Fiyat araliklari belli mi hocam ?

• Beğen
Tepkiler: ozanozan
Yakın zamanda 23mm Giant PR3 lastiklerden Pirelli Velo 4S 25mm'ye geçtim.
Geceyle gündüz kadar fark oluştu.

23mm - 25mm farkları defalarca konuşuldu.
Tüm pozitif geri bildirimlere rağmen açıkçası pek fark beklemiyordum ancak konforu gerçekten artırdı bu 2mm.
Pirellinin hamuru yanında eski lastikler leğen plastiği sayılır.
Frendeki performans hatırı sayılır derecede iyileşti.

Yakın zamanda 23mm Giant PR3 lastiklerden Pirelli Velo 4S 25mm'ye geçtim.
Geceyle gündüz kadar fark oluştu.

23mm - 25mm farkları defalarca konuşuldu.
Tüm pozitif geri bildirimlere rağmen açıkçası pek fark beklemiyordum ancak konforu gerçekten artırdı bu 2mm.
Pirellinin hamuru yanında eski lastikler leğen plastiği sayılır.
Frendeki performans hatırı sayılır derecede iyileşti.

Frenleme performansi gelisimi icin SwissStop urunlerini de denemenizi tavsiye ederim.
Jantiniza gore (Aluminyum vs Karbon) Disk veya V Fren icin dogru secenege ulasabilirsiniz.

Geri