Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinde lastik seçimi

RANDONNEUR 700X28 YOL BİSİKLETİ LASTİĞİ - PATLAMA KORUMASI / ETRTO 28-622 VITTORIA
Hocam bunu almayı planlıyorum söylediğiniz lastiklere göre nasıldır?

Scudo
RANDONNEUR 700X28 YOL BİSİKLETİ LASTİĞİ - PATLAMA KORUMASI / ETRTO 28-622 VITTORIA
Yol bisikleti lastiği olarak düşünmeyin bunu çünkü çok ağır ve yavaşlar. Ama şehir içi ulaşım amaçlı kullanmak istiyorsanız patlak koruması başarılı ve uzun ömürlü, ben tur bisikletimde kullandım patlatamadım ıslak zeminde sorun yaşamadım.

Hocam decathlonda satılan RANDONNEUR 700X28 YOL BİSİKLETİ LASTİĞİ - PATLAMA KORUMASI / ETRTO 28-622 VITTORIA lastiği ile ilgili yorumunuz nedir? Fiyat olarak daha makul seviyede benim icin.

Ben 2 hafta önce alıp taktım, 700x25 stok triban 500 lastiğinden sonra konfor arttı daha yumuşak. Kanalımda da tanıtmaya çalıştım.

• Beğen
Tepkiler: ordi
90 TL/Adet fiyatına @mariokaldato nun belirttiği CST Czar ya da benim kullanmış olduğum CST Calderaları önerebilirim. Ancak, 3.000 km hiç patlamamış lastiğim o kmden sonra patlamaya başladı, 4.000 km civarında emekli etmeye karar verdim. Para konusunda biraz daha bonkör davranırsanız sorduğunuz lastiklere yakın ağırlıkta ancak oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü Schwalbe Marathon’u (Plus olmayan) önerebilirim.

Cst
90 TL/Adet fiyatına @mariokaldato nun belirttiği CST Czar ya da benim kullanmış olduğum CST Calderaları önerebilirim. Ancak, 3.000 km hiç patlamamış lastiğim o kmden sonra patlamaya başladı, 4.000 km civarında emekli etmeye karar verdim. Para konusunda biraz daha bonkör davranırsanız sorduğunuz lastiklere yakın ağırlıkta ancak oldukça dayanıklı ve uzun ömürlü Schwalbe Marathon’u (Plus olmayan) önerebilirim.
Cezarlari benim uzun turlar yapan bi suru bisikletleri olan samimi bi dostum onerdi. Ama sansima vittoria rubino pro sifir bi takim asiri beleş fiyata karşıma cikinca kaciramazdim onlari kullanmaktayim su an ve memnumum. Ama onlar bilince nasipse cst cezar alırım herhalde :)

Cst

Cezarlari benim uzun turlar yapan bi suru bisikletleri olan samimi bi dostum onerdi. Ama sansima vittoria rubino pro sifir bi takim asiri beleş fiyata karşıma cikinca kaciramazdim onlari kullanmaktayim su an ve memnumum. Ama onlar bilince nasipse cst cezar alırım herhalde :)
Rubino'dan sonra CZAR'ın yorumlarını duymak isterim. Gerçi bendeki Rubinolar'a yeni başladım, aksi bir durum gerçekleşmezse uzun süre kullanırım.

Rubino'dan sonra CZAR'ın yorumlarını duymak isterim. Gerçi bendeki Rubinolar'a yeni başladım, aksi bir durum gerçekleşmezse uzun süre kullanırım.
Rubino pro kullanmaktayim. Ben keyif ve gezme adamiyim. Amator bir yol bisikletci olarak hem saglam ve akici olduklarini rahatca soylerim

• Beğen
Tepkiler: ordi ve specific
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 aydır Schwalbe One Evolution lastiklerini kullanıyorum. 6 ayda sadece 1 defa patladı ama son 1 haftadır neredeyse beni çıldırttı desem yalan olmaz. Aynı gün 2 defa ve bugün 2 defa üst üste patladı. Lastiğin sanki daha rahat derin çizikler aldığını farkettim son günlerde. Sizce bu şanssızlık mı yoksa lastik ile ilgili bir sorun olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 aydır Schwalbe One Evolution lastiklerini kullanıyorum. 6 ayda sadece 1 defa patladı ama son 1 haftadır neredeyse beni çıldırttı desem yalan olmaz. Aynı gün 2 defa ve bugün 2 defa üst üste patladı. Lastiğin sanki daha rahat derin çizikler aldığını farkettim son günlerde. Sizce bu şanssızlık mı yoksa lastik ile ilgili bir sorun olabilir mi?
Hocam selamlar.
Iç cember bantlarinda kayma yada erime olabilir bi kontrol edin

Selam herkese yol bisikleti için 700x25 bi lastikleri alicam ama 3 seçenek arasında kaldım sizce hangisini tercih edeyim ? Aslında kafamda rubino pro 3 almak var ama bisikletin.uzerinde gelen dynamic sport tanda fiyatına göre iyi bi performans aldım tutuş anlamında. Oyuzden lithion 2 yede kayıyorum Michelin bildiğiniz gibi lastik hamuru konusunda baya arge yapıyor contiyide aslinda eledim gibi ama secenek olarak koydum yardımcı olur musunuz ? kullanım olarak ta Çorum'da kullanıcam yollar genel olarak orta seviye asfalt ekleme kötü yollar çukurlar ve bazen gittiğim turlarda micirli yollar oluyor
Vittoria rubino pro 3
Michelin lithion 2
Conti ultra sport 2

@umutkbklk19 Selam, son yazdığına bakarak contiyi düşünme derim. Yanak zayıflığı malum bir lastik, mıcırlı yolda heba olur. Öte yandan rubino pro şu sıra bayağı revaçta. Michelin bana göre en mantıklı seçim, hamur olarak gerçekten kaliteli. Bu da her koşulda güven veriyor.(Pro3 kullanıcısı)

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Michelin aslında daha bile ucuz benim için ama rubinoya karar vermiştim . Lithion dada aynı şekilde yanaklardan sıkıntı yaşayan kullanıcı yabancı forum ve yorumlar dada gördüm oyuzden eklemiştim aklımda .
@umutkbklk19 Selam, son yazdığına bakarak contiyi düşünme derim. Yanak zayıflığı malum bir lastik, mıcırlı yolda heba olur. Öte yandan rubino pro şu sıra bayağı revaçta. Michelin bana göre en mantıklı seçim, hamur olarak gerçekten kaliteli. Bu da her koşulda güven veriyor.(Pro3 kullanıcısı)
Bazen virajlara sert görebiliyorum rubinonunda ömrüne sıkıntı olmadıkça 5500-6500 gittiği söylenmiş büyüzden bunda.karar kılmıştım yanlarında diş te varya oyuzden. dynamic sport lar bile biyere kadar iyi tutundu ama artık güvenemiyorum bikere virajda teker bıraktı yumuşak bi.kaza yaşadım

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Arkadaşlar merhaba, bu işe yeni başladım ve çocukluk zamanlarını saymazsak ilk bisikletim Triban 500 oldu. Sizlerden lastik konusunda destek rica edeceğim. Bisikleti 2. el aldım ve üzerindeki lastiklerde aşınmalar gözlemledim ve yol tutuşundan pek memnun değilim. Genellikle İstanbul anadolu yakasında şehir içi ulaşım amaçlı, hafta sonları Şile yolu gibi yerlerde kullanıyorum.Lastik fiyatları ve tipleri çok kafamı karıştırdı. Yaptığım aramalarda aynı fiyat bandında çok fazla çeşitlilik göremedim. En çok karşıma çıkan modelleri altta listeledim kullanım şeklime uygunluğu hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Bu lastiklerin avantajları/dezavantajları (hızlanma, yokuş çıkışı, kayma vs.)
nedir veya başka ne önerebilirsiniz?

Not: Lastik konusunda forumda çoğu konuyu okudum ama bu konuda yeni olduğumdan tam netleştiremedim desteklerinizi rica ederim.

• Continental Ultra sport 2 700x25
  • Schwalbe Lugano 700x25 K-Guard Telli Dış Lastik
  • YUMUŞAK DAMAK TELLİ YOL LASTİĞİ EPSILON - 700 X 25 / ETRTO 23-622 - SİYAH HUTCHINSON
  • Continental Grand Sport Race 700x28 Telli Dış Lastiği
  • RANDONNEUR 700X28 YOL BİSİKLETİ LASTİĞİ - PATLAMA KORUMASI / ETRTO 28-622 VITTORIA

CST Czar hakkında bilgi almak isterim, fiyatları cok uygun.
Bir de internette baktigim kadarıyla 27tpi ve 60tpi olmak uzere 2 çeşit görüyorum yanlış yazmadilarsa.

CST Czar hakkında bilgi almak isterim, fiyatları cok uygun.
Bir de internette baktigim kadarıyla 27tpi ve 60tpi olmak uzere 2 çeşit görüyorum yanlış yazmadilarsa.
Merhaba, benim de bir ara çok incelediğim bir lastikti. Bisikletpro.com sitesindeki fiyat en uygunu, ancak yanlış bir bilgi var orada, lastik katlanır olmamasına rağmen 60 TPI yazılmış. O fiyatın 27 TPI telli model için olduğunu ve stoklarında olduğunu (2-3 ay kadar önce teyit etmiştim) Czar’ın katlanırını ağırlık, TPI ve patlak koruma açısından tercih etmekte fayda var diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Arkadaşlar merhaba, bu işe yeni başladım ve çocukluk zamanlarını saymazsak ilk bisikletim Triban 500 oldu. Sizlerden lastik konusunda destek rica edeceğim. Bisikleti 2. el aldım ve üzerindeki lastiklerde aşınmalar gözlemledim ve yol tutuşundan pek memnun değilim. Genellikle İstanbul anadolu yakasında şehir içi ulaşım amaçlı, hafta sonları Şile yolu gibi yerlerde kullanıyorum.Lastik fiyatları ve tipleri çok kafamı karıştırdı. Yaptığım aramalarda aynı fiyat bandında çok fazla çeşitlilik göremedim. En çok karşıma çıkan modelleri altta listeledim kullanım şeklime uygunluğu hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Bu lastiklerin avantajları/dezavantajları (hızlanma, yokuş çıkışı, kayma vs.)
nedir veya başka ne önerebilirsiniz?

Not: Lastik konusunda forumda çoğu konuyu okudum ama bu konuda yeni olduğumdan tam netleştiremedim desteklerinizi rica ederim.

• Continental Ultra sport 2 700x25
  • Schwalbe Lugano 700x25 K-Guard Telli Dış Lastik
  • YUMUŞAK DAMAK TELLİ YOL LASTİĞİ EPSILON - 700 X 25 / ETRTO 23-622 - SİYAH HUTCHINSON
  • Continental Grand Sport Race 700x28 Telli Dış Lastiği
  • RANDONNEUR 700X28 YOL BİSİKLETİ LASTİĞİ - PATLAMA KORUMASI / ETRTO 28-622 VITTORIA
Ben decathlonda satılan VITTORIA randonneur u satın aldim. Güzel lastik ama eski lastiklerime 110psi hava basiyordum. Bu lastiğin üzerinde ise Max 75psi yaziyor. Kafamı karıştırdı biraz.

Geri