cumhursonmez42
PERFORMANS YOL GRUBU
- Tepki
- 84
- İsim
- cumhur sönmez
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kord bezi 3kat olabilir.218487 dosyayı görüntüle
bu lastik hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varmı? Bu lastik 127 TPI mi 381 TPI mi? Burada yazan x3 sarım olayı nedir anlayamadım?
218488 dosyayı görüntüle
Valla ben cst correre katlanır olan versiyonunu kullanıyorum kaç seferdir yine eskirse yine sanırım onu alacağım
@TatanQa_tr Triban 500 kısmen tur bisikletidir. Bagaj delikleri mevcuttur ve geniş lastiğe izin verir. Sanırım 32'ye kadar uygundu tüm ekipman.
218487 dosyayı görüntüle
bu lastik hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varmı? Bu lastik 127 TPI mi 381 TPI mi? Burada yazan x3 sarım olayı nedir anlayamadım?
(link)3 sarım olayını gördüğünüz sayfa neresi?
yazılanlar çeviri hatası gibi gözüktü bana.
bu lastik 23-25-28 mm ölçülerinde sabit 127tpi değerine sahiptir ama değer karşılaştırması yaparken klasik dokuma omurgalı lastiklerdeki tpi karşılaştıması ölçek olmayacaktır.
Rollingresistance.com diye bir site var. Piyasadaki hemen bütün önemli lastik markalarına önemli testler uygulamışlar. Ona göre bi fiyat performans listesi çıkarmışlar. İncelemekte yarar olabilir.
evet burada çeviri hatası yapmışlar veya başka birşeyi kopyalamışlar ürünü listelerken,Pirelli P Zero Velo Klasik 700x25 Dış Lastik
Rollingresistance.com diye bir site var. Piyasadaki hemen bütün önemli lastik markalarına önemli testler uygulamışlar. Ona göre bi fiyat performans listesi çıkarmışlar. İncelemekte yarar olabilir.
doğrusu (link)domain alınmamış görünüyor.