Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinde lastik seçimi

@makaram Merhaba, (link) bu lastik şuan indirimde. fırsat reyonu konusunda @cazci Cem Abi paylaşmıştı. Daha önce ne Durano ne de bu lastiği kullanmadım, o yüzden kalite veya performansları hakkında hiçbir şey söyleyemem. Ekstra olarak Michelin Pro serisini öneririm. Gerçekten akıcılıktan ödün vermeden yolu kavrayan ve ıslak zeminde güven veren bir lastik, Pro 3 Race Service Course kullanmaktayım, bir sonra ki lastiğim ya aynısı ya da Pro 4/Pro 4 Endurance olacak o kesin.

Scudo
@Ceyhun Özkan bende pro3 serisini kullanıyorum,nazar değmesin 7000km devirdim muhtemelen 3, 4 kez akılda kalacak patlak sayısı var(ki)ağırlıklı olarak uzun yollarda(zeminler çok farklı ve bilinmedik yollar) kullandım ve hala kullanıyorum, 129 lira iken almıştım şimdi 150 olmuş,conti 4 sezon wiggle de sanırım trye girişi gümrük kargo vs eklenir hesap edilirse tek fiyatı (50 dolar +5 dolar kargo+%18 gümrük) 400+tl
üzerinden bir rakama denk geliyor.. Bende kesinlikle pro 3 ile devam edeceğim, gerek ıslak zemin tutuşu gerek virajlarda en ufak bir güvensizlik yaşatmadı...

@makaram Merhaba, (link) bu lastik şuan indirimde. fırsat reyonu konusunda @cazci Cem Abi paylaşmıştı. Daha önce ne Durano ne de bu lastiği kullanmadım, o yüzden kalite veya performansları hakkında hiçbir şey söyleyemem. Ekstra olarak Michelin Pro serisini öneririm. Gerçekten akıcılıktan ödün vermeden yolu kavrayan ve ıslak zeminde güven veren bir lastik, Pro 3 Race Service Course kullanmaktayım, bir sonra ki lastiğim ya aynısı ya da Pro 4/Pro 4 Endurance olacak o kesin.
Michelin Lithion 2’de karar kılmışken Sadi İmren arkadaşımızın kar gütmeden satmakta olduğu Vittoria Rubino Pro sete geçiş yapmış oldum. Kullandığım 180 km boyunca önceki CST Calderalara nazaran çok daha yumuşak ve güvenli bir sürüş hissediyorum.
Daha önce Berk Evren’in tavsiyeleri ile Durano/Durano Plus düşünmekteydim, ancak gerek fiyatının, gerekse yuvarlanma direncinin Rubino Pro’ya göre yüksek oluşu nedeniyle Rubino Pro’yu tavsiye ediyorum. (Durano’nun sırt koruması Rubino’dan daha iyi, ömrü de daha uzun olabilir)

(link)
(link)
(link)

sizce hangisi :kötü: zaffiro ile rubino arasındaki farklı bulamadım.

@Murat B. teşekkür ederim. peki continental a ne diyorsun abi? yeşili 15 pound.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
700x28c Vitroria Randonneur lastikleri dün takabildim , video da çektim lastik değişimi hakkında . Ancak malesef Antalya da bu ara hava çok soğuk ve fırtınalı , o yüzden henüz deneyemedim.

Buradan izleyebilirsiniz:
(link)
Zeki Müren'de bizi görecek mi ?

Arkadaşlar merhaba, bende wilier marostoca marka 700c 28 lastik ölçüsü bulunan bisiklet var. Lastiğe zırh da takmama rağmen çok defa patlak sorunu ile karşı karşıya kaldım. Soda cami kırığıdan dikene kadar her şey battı mübarek. 2000km yi geçti lastiğin ömrü, küçük yarık da var. Değişmeyi düşünüyorum. Bisikleti işe gidip gelmekte ve hafta sonları 50km ye kadar turlarda kullanıyorum. Yağışlı havalar da kullanmıyorum. Patlama konusunda direnci yüksek f/p ürünü tavsiye edebileceğiniz dış lastik tavsiyeniz olur mu?

• Beğen
Tepkiler: Özcan
sizin dediğiniz lastiğin 700*28c ölçüsünü bulamadim, schwable nin başka bir modeli çıkıyor aramalarda 200 TL civarı ve zırhlı marathon plus a göre ince. Sizce bu nasıldır ?
Continental Grand Sport Race Yol 700X28c Dış Lastik

Pirelli P Zero Velo 700x25 kullanıyorum. Çok sert lastik. Yol gürültüsü yapıyor. 10 uncu km den sonra ısınınca yumuşamaya başlıyor. Yoldaki bütün bozuk zemin, en küçük taşı bile hissediyordunuz. Önceden Continental Ultrasport vardı. Yumuşak ve sessiz lastikti. Almayı düşünenlerin bilgisine...

Pirelli P Zero Velo 700x25 kullanıyorum. Çok sert lastik. Yol gürültüsü yapıyor. 10 uncu km den sonra ısınınca yumuşamaya başlıyor. Yoldaki bütün bozuk zemin, en küçük taşı bile hissediyordunuz. Önceden Continental Ultrasport vardı. Yumuşak ve sessiz lastikti. Almayı düşünenlerin bilgisine...

aynı lastik bende var , 7-8 lastik kullandım toplamda kullandıgım en yumuşak lastiklerden biri. bu arada ultrasport ile karşılaştırması yapılamaz bile bence.

Benim kullandığım vulkanize edilmiş lastikler arasında Michelin Power Competition'dan sonra en yumuşak lastik P Zero Velo'ydu. Daha sertleri ise: Schwalbe One, Continental Competition, Continental 4000s, Continental Gatorskin, Vittoria Rubino Pro.

Schwalbe One Pro Tubless kullandım çok yumuşak hamurlu bir lastik 200km den sonra lastikte kesilmedik yer kalmadı çıkarıp attım ..
sizin dediğiniz lastiğin 700*28c ölçüsünü bulamadim, schwable nin başka bir modeli çıkıyor aramalarda 200 TL civarı ve zırhlı marathon plus a göre ince. Sizce bu nasıldır ?
Continental Grand Sport Race Yol 700X28c Dış Lastik
(link)

Hocam decathlonda satılan RANDONNEUR 700X28 YOL BİSİKLETİ LASTİĞİ - PATLAMA KORUMASI / ETRTO 28-622 VITTORIA lastiği ile ilgili yorumunuz nedir? Fiyat olarak daha makul seviyede benim icin.

Ben de Pirelli P Zero Velo kullanıyorum.???Eğer aç kalırsanız yiyebilirsiniz aynı hamur gibi, canınız sıkıldığında çiğneyebilirsiniz aynı ciklet gibi.:harika:
Yol tutuşu ve akıcılığı gerçekten güzel.

Yukarıda Pirelli P zero velonun yumuşaklığı hakkında söylediklerim.Subjektif bir yorum olduğundan tartışılabilir.

Hangi lastik markasının hangi modeli olursa olsun bir bisiklet lastiğinin 10 km sonra ısındığını söylemek inanılmaz ilginç gerçekten.o_OBir lastiğin ısınabilmesi için üzerine yanal veya dikey yükler bindirilebilmesi gerekir ki bunu Viviani gibi bir sprinter veyahut Campenaerts gibi bir rouleur bile yapamaz.:tskler:
Schumi, F1 aracıyla uzun hızlı virajlı Silverstone'da Bridgestoneları mı ısıtıyor diye düşünüyorsunuz, anlayamadım:okyrm: Bir bisiklet lastiği ısıtacağım derseniz sürüşten önce elektrikli battaniye kullanabilirsiniz.:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, bende wilier marostoca marka 700c 28 lastik ölçüsü bulunan bisiklet var. Lastiğe zırh da takmama rağmen çok defa patlak sorunu ile karşı karşıya kaldım. Soda cami kırığıdan dikene kadar her şey battı mübarek. 2000km yi geçti lastiğin ömrü, küçük yarık da var. Değişmeyi düşünüyorum. Bisikleti işe gidip gelmekte ve hafta sonları 50km ye kadar turlarda kullanıyorum. Yağışlı havalar da kullanmıyorum. Patlama konusunda direnci yüksek f/p ürünü tavsiye edebileceğiniz dış lastik tavsiyeniz olur mu?
Uygun yollu dersen cst cezar tavsiye ederim. Uygunsuz ve yolsuz olsun dersen swalbe durano yada vittoria rubino pro mis gibidir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ulaş depeli
Uygun bütçeli lastiklerde benim sıralamam aşağıdaki şekilde,

1- CST Correre
2- Michelin Pro 3
3- Rubena Phoneix
4- Continental Ultra Sport

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ordi ve Özcan
@burcinhan 2 ve 3 numarayı kullanan birisi olarak Ultra sport tan çektiğimi hanımdan çekmedim diyeyim gerisini siz anlayın. Rubena Phoenix efsaneydi ama piyasa da kalmadı kalanlarında fiyatı uçtu.

@trainspotting35 lastik işi çok göreceli. Bir takım internet verilerinin yanında kullanıcı deneyimi kişiden kişiye çok değişiyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri