Arkadaşlar hepinize merhaba , ben carraro race 042 kullanıcısıyım. Antalyada çıkıyorum bisiklet sürüşlerime. Bisikletim yeni sayılır daha 380 km ye yakın yol yaptım. Bildiğiniz gibi 700x25 schwalbe lugano lastiklerle geliyor 042 modeli.. Geçenlerde tertemiz kaymak gibi yolda giderken ön lastik büyük bi sesle patladı. 98 kg yum genelde 110 psi da kullanıyorum lastikleri.. Patlak yamanıcak gibi değildi dış lastik yandan yarılmış iç lastikte delinmiş. Ya cam parçası ya taş yardı bilemiyorum ama yolda hiç birşey göremedim.. Sonrasında biraz araştırdım ve scwalbe durano 700x25 sipariş verdim 2 adet ve iç lastikleride michelin airstop aldım onlarda patlamaya dirençliymiş..
Gel gelelim bugun bismillah diyip ilk sürüşe çıktım yeni lastiklerimle , ve hazin son daha 4.km de bu sefer arka lastik büyük bir sesle patladı ve foss diye indi
) raceguard korumaya güvenmiştim ama ömrü 4 km oldu maalesef ve yine yan taraftan yarılmış lastik yine iç lastiktede kocaman bi delik var.. çıldırıcam arkadaşlar ben bişeyi yanlış mı yapıyorum ? Gittiğim yollarda mı sorun var bilmiyorum ama dümdüz yolda asfaltta nasıl patlar bir lastik anlamıyorum... tanesine 380 tl para verdim ilk günden çöp oldu.. tavsiyeleriniz ve görüşlerinizi rica edicem arkadaşlar sevgiler..