Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

yol bisikletinde sırt çantası sorun yaratır mı

Bence şöyle çantalar kullanılabilir.

(link)

Ben uzun turlara çıkan biri değilim 40-50 km civarı sürüyorum bi rahatsızlık yaşamadım. Pompa, yama, levye, multitool, kilit, 2litrelik su torbası, rüzgarlık, cüzdan ve yiyecek bişeyler koyuyorum gayet kullanışlı.
Güzel çanta ama yaptığı iş için fazla pahalı gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Hocam bizim için her şey pahalı. Ucuz bişey yok ki…
Böyle markaların ürünlerini Amazon, Bike24, Wiggle gibi sitelerde pusuya yatıp indirimle almak gerekiyor. Kendi sitesindeki fiyatlar hep pahalı.
O kadar fazla para vermeden de gerekli donanımı taşıyabilecek bir çanta kullanılabilir diye düşünüyorum.
Yüz (100) € diyor yahu.😒 Mutlaka bulunur daha uygun bir şey.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Yol bisikletine çanta ile başlayanlardanım.

Sırt terden mahvoluyor, orda bir çanta olma düşüncesi insana bıkkınlık- bezginlik veriyor.

Yani yol bisikleti ile sırt çantası birbirine tezat şeyler, aman aman uzak durun.

Eşyalarınızı sele altı çantanıza ya da forma ceplerinize doldurun rahat edin.

O kadar fazla para vermeden de gerekli donanımı taşıyabilecek bir çanta kullanılabilir diye düşünüyorum.
Yüz (100) € diyor yahu.😒 Mutlaka bulunur daha uygun bir şey.
kendi sitesi pahalı hocam normalde 50-60 euro civarında satılıyor, indirimle daha ucuza da bulunur

mümkün olduğunca sırt çantası taşımamaya çalışın, hem terletir hem de yük bindirdiği için uzun sürüşler eziyetli hale gelir

Son düzenleme:
2 suluk kafesi, birinde su, diğerinde aletler. Artı sele altı bir çanta ve içerisinde diğer ihtiyaç duyacağın bir şeyler varsa onlar. Artı forma arkası cepler. Artı daha da yetmezse, kadro üstü çanta. Bence yol bisikletine bundan daha fazla olmaz. Hatta benin var olan kadro üzeri çantamı da bırakmayı düşünüyorum. Orta boy ya da daha ufak bir sele arkası çanta alarak.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.Özçelik
Her hafta sonu Samsun - Terme arası sürüyorum. Annem bahçeden çıkan salatalık-domates vs veriyor atıyorum çantaya ki bazı zamanlar çantada gündelik eşyalarım oluyor. 70 km toplam rotamda çanta resmen sürüşün zevkini alıyor. Kesinlikle önerilebilecek bir durum değil.

Bisiklet üstüne yükünüzü dağıtarak paylaştırabilirsiniz. Sele altı - kadro - gidon çantası kullanarak.

HXGP4696.JPG
Böyle 2 çanta edinin kendinize eziyet etmeyin.Kırmızı çantada yiyecekler, powerbank, cüzdan. Arkadaki çantada yedek kıyafetler.

292603 dosyayı görüntüle
Böyle 2 çanta edinin kendinize eziyet etmeyin.Kırmızı çantada yiyecekler, powerbank, cüzdan. Arkadaki çantada yedek kıyafetler.
katılıyorum yol bisikletini daha da ağırlaştırmaya gerek yok diye düşünüyorum zaten daha ağır yük çanta vs alınacaksa tur bisikletine doğru yol alıyoruz yol bisikletinde bu tarz çantalar ideal gibi duruyor çanta deyip geçmeyelim malum fiyatlar belimizi büküyor

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Sırt çantası yerine böyle bir kombinasyonla bir kaç günlük turlarınız için gerekli malzemenizi taşıyabilirsiniz. 2CEF9D86-57B5-40FA-BD8B-B0F342A84BBD.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Almayı düşünen varsa ortalama 50 km'lik geziler için (link) çanta yeter de artar bile diye düşünüyorum.
Gerçi öyle geziler için bu bile pahalı.

Bu konuda bende müzdaribim. Günde 25km işe gidip gelmeyi düşünüyorum ama Laptopumu taşımam gerekli. Van rysel yol bisikletim var. en kullanışlı çözüm nedir? Arkaya heybe takmak mantıklı evet ama sürekli sök çıkar eziyet olur gibi düşünüyorum. Klik sistemli v.s çanta bilgisi olan var mı? fiyatı çok önemli değil. pratik olsun yeterli.

Bu konuda bende müzdaribim. Günde 25km işe gidip gelmeyi düşünüyorum ama Laptopumu taşımam gerekli. Van rysel yol bisikletim var. en kullanışlı çözüm nedir? Arkaya heybe takmak mantıklı evet ama sürekli sök çıkar eziyet olur gibi düşünüyorum. Klik sistemli v.s çanta bilgisi olan var mı? fiyatı çok önemli değil. pratik olsun yeterli.
Laptopu eve goturmeyin. Dustugunde kirilacak. Dusmeseniz bile laptop cok hassas cantada tasimak icin. Onun yerine evden google uzak masaustu ile bilgisayariniza tablet ya da telefon ile uzaktan baglanin.
Hatta is yerine haftalik kiyafetinizi pazartesi goturun, cuma kirlileri getirin. Bunu da bisiklet cantasi ile yapin ya da araba ile gidin o gunler.
Sirtiniz terletince poponuz da terliyor. Sonu pisik oluyor.

Küçük geziler, günlük ulaşım vs için Decathlon'dan aldığım küçük sırt çantalarını kullanıyorum. Rahat ancak sırtımı terletiyor. Laptop da taşınabilir sırt çantalarında.

• Beğen
Tepkiler: BirazcıkHuzur
hocam bence de laptopu eve götürmeyin, iş yerinde bırakın. sonuçta bin kere gitseniz de 1 kere bile kaza yapsanız yada ani fren yapsanız laptop zarar görebilir. bende her gün laptop taşıyordum. sonra eve götürmemeye başladım. iyi ki de öyle yapmışım.

• Beğen
Tepkiler: BirazcıkHuzur

Terlemekten kurtulmak çok zor. Hele hele yol bisikletiyle gidiyorsanız, prenses prenses de süremeyeceğiniz için, illa ki terleyeceksiniz. Ancak Osprey, Deuter gibi markaların, çantayla sırtı ayrı tutan ve arada hava gezmesini sağlayan arkalı çantaları var. Belki daha uygun fiyatlı, yerli üretim markaların da vardır. Bunlara bakabilrsiniz.

Tavsiyeler için çok teşekkürler. Malesef it sektöründe çalışınca bilgisayarı götürmemek gibi bir şans olmuyor.

Biraz araştırınca aşağıdaki gibi ürünler buldum. çok kullanışlı duruyor yol bisikleti için ne dersiniz? Klikli sistem kullanıyor. 5kg'ya kadar taşıyabilir diyor sitesinde

Üyeliğim yeni olduğu için link paylaşamıyorum ancak klickflix sitesinden aratırsanız görebilirsiniz.

Klickfix Extender with Handlebar Adapter Klickfix Freepack Sport
1674638123466.png 1674638157316.png

1674638201575.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ugurus
Yol bisikleti kullanarak işe gidip geliyorum. Ilk baslarda sirt cantasi kullaniyordum, giysilerimi esyalarimi tasimak icin her gün. Ama kesinlikle eziyet.Sirtinizin terlemesi, verdigi yorgunluk, agrilar...imkan varsa hic canta kullanmayin.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Geri