Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

yol bisikletinde sırt çantası sorun yaratır mı

İmkan varsa laptopu küçültün, macbook air veya thinkpad 12inçlik iş bilgisayarı gibi. İT sektoru dediğine göre bu modeller ile rahat çalışılır diye düşünüyorum. Laptop ne kadar küçük ve hafif olursa o kadar iyidir. Kış sezonlarında Btwin 300 (Şimdi rockrider st500olmuş) serisi su çantası kullanıyorum ( su torbasını kullanmıyorum), Telefon-tamir takımı-cüzdan ve havanın durumuna göre kısa şort-balaklava-eldiven vs taşıyorum. Bunlar bile arada rahatsız edebiliyor..

Scudo
13.3" kullanıyorum zaten 1.2 kg ağırlığı. ama dediğiniz gibi uzun mesafelerde çok can sıkıcı olabiliyor.

bromptonın çantası var laptop koyup devam ediyorum.
Görsel bulamadım link atayım.

(link)

süre-mesafe-hava şartları değişkenlerinde, kısa süreli (commute) şehir içi taşımalarda sırt çantasını öneririm. yaklaşık 30 dakikaya varmayan ulaşımda bisiklet kullanılacaksa. uzun mesafelerde portbagaj-heybe ikilisi candır. yazın ise çanta külfettir. ne kadar sırt havalanması iyi denen file sırt kasnağı olanlar olsa da, terleme yine de çok fazla olacaktır. ben kısa süreli bisiklet ulaşımında, laptop erişim gözü olan shimano tsukinist t15 ve t25 modellerini kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
süre-mesafe-hava şartları değişkenlerinde, kısa süreli (commute) şehir içi taşımalarda sırt çantasını öneririm. yaklaşık 30 dakikaya varmayan ulaşımda bisiklet kullanılacaksa. uzun mesafelerde portbagaj-heybe ikilisi candır. yazın ise çanta külfettir. ne kadar sırt havalanması iyi denen file sırt kasnağı olanlar olsa da, terleme yine de çok fazla olacaktır. ben kısa süreli bisiklet ulaşımında, laptop erişim gözü olan shimano tsukinist t15 ve t25 modellerini kullanıyorum.

25 km'yi 30 dakika altında gidebiliyorsa zaten IT falan bırakıp pro cyclist de olabilir 😅

Yok hocam en az 1 saatte :) yukarıda klickfix ürünü resimlerini koydum. Hiç kullanma şansınız oldu mu? Tavsiye edermisiniz?

Yok hocam en az 1 saatte :) yukarıda klickfix ürünü resimlerini koydum. Hiç kullanma şansınız oldu mu? Tavsiye edermisiniz?
kendine özel adaptörü olan ürünlerden uzak durdum hep. kırılır veya çalınırsa o adaptör, ürün kullanılmaz hale geliyor.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Tavsiyeler için çok teşekkürler. Malesef it sektöründe çalışınca bilgisayarı götürmemek gibi bir şans olmuyor.

Biraz araştırınca aşağıdaki gibi ürünler buldum. çok kullanışlı duruyor yol bisikleti için ne dersiniz? Klikli sistem kullanıyor. 5kg'ya kadar taşıyabilir diyor sitesinde

Üyeliğim yeni olduğu için link paylaşamıyorum ancak klickflix sitesinden aratırsanız görebilirsiniz.

Klickfix Extender with Handlebar Adapter Klickfix Freepack Sport
299949 dosyayı görüntüle 299950 dosyayı görüntüle

299951 dosyayı görüntüle
güzel çantalar ancak denemedim. klips yerleri sağlam mıdır ? bir süre darbe aldıktan sonra oynama yapar mı bunu bilmek lazım. laptop ufak birşeyse ben olsam şöyle bir çanta düşünürdüm :)
1674645939016.png

Bu konuda bende müzdaribim. Günde 25km işe gidip gelmeyi düşünüyorum ama Laptopumu taşımam gerekli. Van rysel yol bisikletim var. en kullanışlı çözüm nedir? Arkaya heybe takmak mantıklı evet ama sürekli sök çıkar eziyet olur gibi düşünüyorum. Klik sistemli v.s çanta bilgisi olan var mı? fiyatı çok önemli değil. pratik olsun yeterli.
Merhaba, Vaude markasına baktınız mı? Ben şehir bisikletim için bir çanta aldım ama arka bagaja takılıyor. Sağlamlık, kalite ve laptop koruma açısından tavsiye ederim. Ancak sizin arka bagaj takmak şansınız yok yol bisikleti olduğu için, bu durumda istediğiniz tarzda modelleri var mı bakabilirsiniz. Eğer varsa markayı ben tavsiye ederim.

güzel çantalar ancak denemedim. klips yerleri sağlam mıdır ? bir süre darbe aldıktan sonra oynama yapar mı bunu bilmek lazım. laptop ufak birşeyse ben olsam şöyle bir çanta düşünürdüm :)
299954 dosyayı görüntüle

Alman malı ürünler. amazon.de'deki yorumlara baktığımda 5 senedir kullandığını ve sağasağlam olduğunu söyleyen yorumlar. bir inceleyecem bakalım. Benim isteğim aslında bisikleti bisiklet parkına bağladıktan sonra çantayı hemen sırtıma atıp ofise çıkabilmek. diğer türlü biraz zor oluyor malesef.
Merhaba, Vaude markasına baktınız mı? Ben şehir bisikletim için bir çanta aldım ama arka bagaja takılıyor. Sağlamlık, kalite ve laptop koruma açısından tavsiye ederim. Ancak sizin arka bagaj takmak şansınız yok yol bisikleti olduğu için, bu durumda istediğiniz tarzda modelleri var mı bakabilirsiniz. Eğer varsa markayı ben tavsiye ederim.
Hocam baktım ama sele demiri için buna benzer bir ürün göremedim. belki güvenlik açısından laptop'u ayrı bir hard case sleeve'e koyabilirim.

Ben de böyle bir çanta gördüm. Ülkemizde var mı bilmiyorum. Ama sırt ile çanta arkası arasında gerilmiş bir file ile arada hava boşluğu oluşturulmuş.

Ben de böyle bir çanta gördüm. Ülkemizde var mı bilmiyorum. Ama sırt ile çanta arkası arasında gerilmiş bir file ile arada hava boşluğu oluşturulmuş.

Outdoor çantalarda bu uygulama bir süredir var, kendi kullandığım bir çantada da var ama kolay terleyen biriyseniz pek faydası olmadığını düşünüyorum. O kısma file ile birlikte hafif hızda çalışan bir fan konulması daha mantıklı olacaktır. :)

Tavsiyeler için çok teşekkürler. Malesef it sektöründe çalışınca bilgisayarı götürmemek gibi bir şans olmuyor.

Biraz araştırınca aşağıdaki gibi ürünler buldum. çok kullanışlı duruyor yol bisikleti için ne dersiniz? Klikli sistem kullanıyor. 5kg'ya kadar taşıyabilir diyor sitesinde

Üyeliğim yeni olduğu için link paylaşamıyorum ancak klickflix sitesinden aratırsanız görebilirsiniz.

Klickfix Extender with Handlebar Adapter Klickfix Freepack Sport
299949 dosyayı görüntüle 299950 dosyayı görüntüle

299951 dosyayı görüntüle
Çok iyi gözüküyor, iş yapar fakat €100 değer mi emin değilim. Benim aklıma heybe tarzı veya ön sepet tarzı bir olay geldi. (Her türlü bisikletin visuali bozulacaktır tabii)

Sele borusuna takılan bagaj da mantıklı bir geçici çözüm. İstediğiniz zaman sökersiniz. Heybeden de bahsedilmiş, ben tabanı daha dar olan bir sırt çantasını yatay olarak yatırıp bagaja sabitleme taraftarıyım.

Benim tecrübelerim ve görüşlerim:
- Sırt çantası ben de taşıyamıyorum. Hem terden dolayı hem de omuz bursitisim var, ağır çantaları uzun süre omuzumda tutamıyorum.
- Bisikletim yol bisikleti değil hibrit bisikletim var, çözümü arka bagajda buldum.
- Sırt çantasını yatay olarak sabitliyorum.
- Bilgisayarı genelde yanımda götürüyorum. Lastiği sabitlerken biraz dikkat etmek gerekiyor.

Son düzenleme:
Heybe benimde aklıma geldi. Trendyolda aşağıdaki ürünü buldum ama yol bisikleti ile nasıl olur bilemedim. link ekleyemediğimden dolayı https'e bir p ekledim :)

Van Rysel Edr Af 105 kullanıyorum.

httpps://www.trendyol.com/rectus/bisiklet-arka-bagaj-sele-borusu-baglantili-universal-24-26-27-5-28-29-uyumlu-p-57506959?boutiqueId=61&merchantId=469237

Son düzenleme:
Heybe benimde aklıma geldi. Trendyolda aşağıdaki ürünü buldum ama yol bisikleti ile nasıl olur bilemedim. link ekleyemediğimden dolayı https'e bir t ekledim :)

Van Rysel Edr Af 105 kullanıyorum.

httpps://www.trendyol.com/rectus/bisiklet-arka-bagaj-sele-borusu-baglantili-universal-24-26-27-5-28-29-uyumlu-p-57506959?boutiqueId=61&merchantId=469237
T'den çok P eklemişsiniz gibi geldi bana :D yol bisikletinde kaba duracağı kesin ama başka çare gözükmüyor sanki.

T'den çok P eklemişsiniz gibi geldi bana :D yol bisikletinde kaba duracağı kesin ama başka çare gözükmüyor sanki.

Hakketen öyle olmuş :) Bu seleye takılan sırtçantası opsiyonunu deneyeceğim. Alıp taktıktan sonra'da bir inceleme konusu açabilirim. Muhtemelen Mart ayı gibi.

(link) 13.3 u aklıma oturtamadim ama bu çanta olabilir mi?. Ebatları yazılı sitede

Üçgen olduğu için boyutta sıkıntı çıkarabilir ama aslında dert oda değil. bisikletten indiğinizde elinizde laptop, şarj aleti, mouse v.s alıp ofise çıkmak çok kolay değil. her seferinde bu çantayı söküp yanınızda taşımanız lazım. o yüzdende biraz attığım linkteki çok mantıklı gelmişti. İş harici zamanlarda'da kısa turlar için içine malzeme konulabilir 5 kgya kadar.

Geri