Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

yol bisikletinde sırt çantası sorun yaratır mı

Bence en güzel çözüm türkiyede olmayan iki ürün. İkisi de decathlon almanya da gördüm. Alamadım ama gidersem kesin alacağım.
Screenshot_20230128-131218_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20230128-131051_Samsung Internet.jpg
Biri gördüğüm en hafif sadece heybe kullanımına uygun arka bagaj
Diğeri de ortadan ikiye ayrılan ve bu haybeye takılabilir kolay kilitlenip çıkarılabilir çanta. Ama sağolsun decathlon getirmiyor.

• Beğen
Tepkiler: JayBap
Scudo
Bence en güzel çözüm türkiyede olmayan iki ürün. İkisi de decathlon almanya da gördüm. Alamadım ama gidersem kesin alacağım.
300058 dosyayı görüntüle
300057 dosyayı görüntüle
Biri gördüğüm en hafif sadece heybe kullanımına uygun arka bagaj
Diğeri de ortadan ikiye ayrılan ve bu haybeye takılabilir kolay kilitlenip çıkarılabilir çanta. Ama sağolsun decathlon getirmiyor.

Çok güzelmiş gerçekten ama yol bisikletleri ile uyumlu değil sanırım. Yoksa alırdım bunu çok pratikmiş.

Çok güzelmiş gerçekten ama yol bisikletleri ile uyumlu değil sanırım. Yoksa alırdım bunu çok pratikmiş.
Ben kullanılabileceğini düşünüyorum. Tubus connector ve ya adaptör ile
Şu görüntünün bir yol bisikletinden farklı olduğunu (matematiksel, ölçüsel olarak) düşünmüyorum. Ayarlanabilirlik için vidaları mevcutScreenshot_20230128-132824_Samsung Internet.jpgScreenshot_20230128-132950_Samsung Internet.jpgScreenshot_20230128-132824_Samsung Internet.jpgScreenshot_20230128-132950_Samsung Internet.jpg

Ben işe gidip gelirken şunu kullanıyorum. Yağmur geçirmez ayrıca laptop için özel bölümü var, o bölümün içine ekstradan yine su geçirmez özel bir bölüm yaparak yağmura karşı 2 kat koruma sağlanmış.

Camelback Hydration pack H.A.W.G. Commute 30

989b908f11514112a6b7d3508a9f0c4d.pngd908f005bca54e0bb04916d6a0e34354.png

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Benim de rahatsız olduğum bi konu bisiklet üstünde sırt çantası. kışın ortasında bile 3-5 km ilk yerde bile sırtım komple terliyor.

bagaja takılan çantalar vs var ama bi sırt çantası gibi olmuyor. bisikleti bıraktığında sırt çantası ile devam etmen gerekiyor.

ben kendimce bir çözüm yolu buldum ama bisiklet arkasında bagaj olması lazım.
o bagaja sepet yada plastik kasa sabitleyip bağlamak. marketler vs atıyor o kasaları yada uygun fiyatlı temin edilebilinir.
onun üstüne çanta kolayca koyulup istendiği zaman alınabilinir. gerekirse kancalı lastikler ile üstten zıplamasın diye destek olunur.

ben böyle yapacaktım ama elimde eski ön gidon sepeti vardı. onu takınca bisiklet düzgün katlanmıyordu ( sepet takılı olmasa bile ), zaten gidon yeri bağlantı yerleri kırılmış.
kullanmadığım bu tamiri mümkün olmayan ön gidon sepetini bagajda kullanmaya karar verdim.

klipsin bi tarafını bagaja sabitledim. sepetin arka tarafındaki klipsi de söktüm sepetin altında sabitledim. aslında şimdilik çok sabitlemedim. üstten bastırarak ittirdim sıkıştı. ince bi matkap ile delikler açıp bağlayarak sabitlersem çok daha iyi olur.

sepeti oraya kolayca takıp çıkarabiliyorum, sepeti çıkarınca bagajı normal olarak yine kullanabiliyorum. sepet varkende katlanabiliyor bisiklet.

üstten de lastik geçiriyorum şimdilik bir sorun yaşamadım. yükte taşıdım bir kaç kere denemelik. bu işler ile ilgili pek becerim , malzeme bilgim yok bu kadar becerebildim ama memnunum
Fikir vermesi için foto ekleyeyim
Yine birkaç ambalaj teli ile bağladım Ama kolayca çıkartabilirim o telleri . 4BBFFD4D-4D87-4AD9-BB0D-1F58F9B256A3.jpeg

Dosyalar

• 049205F8-D085-44E7-9182-192E0CEFE3C8.jpeg
    049205F8-D085-44E7-9182-192E0CEFE3C8.jpeg
    137,2 KB · Okunma: 7
  • Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Geri