Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletiyle en fazla hız

Scudo
3. sıradaki Albar Yaşar ve Yiğit Uyulganda grubumuzun nacizane üyeleridir.
Google Chrome otomatik çeviriyor sayfayı. Bendeki de ingilizce aslında.

@Fırat Y. sanırım yukarıdaki konu başlığını okumadan yazdın. Adam soru sormuş bende cevap yazdım. Siz anlamadıysanız anlayan anladı.
Ters istikamette de 26 ortalamam var. Ancak strava segmenti olmadığı için açmadım programı.

Merhabalar. Şehir bisikletimle düz yolda hızımı aldığımda 40'ı görsem de bu hızı korumam bir-iki dakika ancak sürüyor. Yokuş aşağı da en çok 50.3'ü gördüm bana yetti :) Frensiz iniş yapmıyorum, adrenalin bana göre değil.
Ankara içinde nereye gidersem gideyim ortalama hızım (gece hâriç) 16-20 km. arası oluyor diye hatırlıyorum.

:) sizin tavuğunuza kiş demiyorum. Stravada bir çok mekanda ortalamam var. Saat 12 yi geçmiş artık. Görüşmek üzere :rolleyes:

(link)
şunu buraya bırakayım o zaman :) 70 km'de 37.2 ortalama...

extrem strava delikanlılarından geçilmiyor forumda bir de zeka gösterisi yapmasalar çok güzel olacak

• Beğen
Tepkiler: Berke ve anilimaca
Ne alaka? Burada zeka mı yarıştırıyoruz. Bisikleti ayılar bile sürüyor. Bu onların çok zekalı olduğunu göstermez. Bir çok sayfa açıkken yanlış sayfaya yüklediğimi diğer sayfada yazdım. Gördüğünüzdende eminim. Ancak bunca kişi dururken bu ego patlaması neden anlamış değilim :ssrtcbya:

Ben 50 falan yaptım düz yolda. Kısa süreli bi antrenmanla 65e falan çıkarılabilir. Yani kısaca uygun antrenmanla bisikletin en son dişlisinin 120-130 kadans arası yaptığı km/sa'e ulaşılabilir.

Düz yolda normal pedal çevirerek 35-40 km gibi hızlara rahatlıkla ulaşabiliyorum. Sprintte ise bu değer 55-60'ı bulabiliyor.
Tabi her iki değer de rüzgar arkamdayken geçerli.

yeni rekorum yokuş aşağı 54.4 km/h

Şehir bisikletiyle sandım ki uçuyorum. Tur sonunda uydu programından baktım. Maksimum hız 68.9 :)
Bu arada strava değerleri ile endomondo değerleri bazan tutmuyor. Bilgisi olan var mı? Yada şu program en doğrusu dediğiniz.

@birolcakir

Maksimum hız konusunda hiçbirinin doğru değer verdiğini hatırlamıyorum :)

Geri