Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletiyle yapılan hız rekoru

Scudo
benim arkadaşım 100km hıza ulaştı fakat bayır aşağı olduğunu söylemişti yol bisklietiyle özel dizayn değil
 
ben düz yolda yol bisikletiyle 73km yi bayır aşağı(stabilize asvalt) 114km yi gördüm... atilla atay bir çalışma içersinde oda dişli sayılarını değiştirerek 130-140 km hıza ulaşmayı başardı..!
 
  • Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
MTB ile 95....Artık dayanamıyacağım.... Meğer bizim ülkemizde ne cevherler varmış, arkadaşlar katılsanızda TDF'a Vuelta'ya, Giro'ya da sayenizde dalgalansın bayrağımız.
 
60km'ye kadar çıkmıştım ama bilmediğim bir yoldu, fazla riske girmek istemedim. Eğimi fazla, düz bir asfaltta çok daha hızlı gidilebilir. 100km civarı bana mantıklı gibi geliyor.
 
ben mtb ile yokuş aşağı 73 kilometreyi gördüm belki biraz daha hızlanmış olabilirm ama kilometre saatim maksimum hızı göstermediği için o an saate baktığımda gördüğüm hız bu :)
 
@faruk karataş

yerden maşaya kadar çamurda nasıl kalıyorsa o ve daha yükek hızlarda da kalır. yeter ki düzgün takılsın ;)
 
@faruk karataş

haklısın ben en yüksek hızı hafızaya alan km saatlerini kastettim.
 
Bende elazığdan katılıyorum. harputtan yokuş aşağı dağ bsikletiyle 100 km hız yaptım
 
2 sene önce dağ bisikleti ile kamyon arkası uzun bir yokuş aşağı bayağı arkadan rüzgar ile 95.4 km/h yapmıştım. Sigma 1606L idi km saati kalibrasyonuda tamdı. Kamyon arkasında düz yolda yol bisikleti ile ulaşabildiğim max hız ise 78km/h. Aynakolum kompakt olduğundan o hızdaki aşırı yüksek (150+) kadansa dayanamadım daha fazla.. Rüzgarsız havada düz yolda kendi başıma ulaşabildiğim max hız ise 63km/h'dı galiba..
Bunun yanında bugün yol bisikleti ile %10 eğimli uzun bir inişte 92km/h gördüm. Km saati olarak Nokia 5800 telefon üzerinde kullandığım Sports tracker programını kullanıyorum. Aynı anda bir kaç uydudan bilgi aldığından sanırım yanılma payı pek yok.
 
"2 sene önce yokuştan iniyordum, hız göstergesinde 150 yi gördüm hemde mtb ile ! Aniden fotoğraf makinemi çıkardım bir kaç fotoğraf çektim, sonra inanmazlar diye 150 yle giderken fotoğraf makinemi cebime koyup cep telefonumu çıkardım ve video çektim, 2.10 luk lastiklerim ısınmıştı... Durduktan sonra bi baktım karşıdan esmer kavruk bi adam geliyor, kim? Armstrong. Yarın gel işe başla dedi"

Bu hikayede geçenlerin gerçek kişi ve kurumlarca alakası yoktur, tamamen sallamasyondur.
 
Geri