Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

Bir insan bu ne kadar meraklı olursa o kadar da pişman olur :agla:
Merak edip mangada finale bakdım şimdi animeyi izlemek işime gelmiyor :hihi: :hihi: :snzdglsn:

Scudo
@Sinan A.

İngilizce olarak çıktı. Türkçe olarak daha çıkmadı. İngilizcesini gogoanime'den seyredebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
midosuji iğrençsin :)

yarışı kazanmak için her şeyini kesip atmış:p bunu söylerken gösterilen yerde çok ilginç.:)

Anizm de Türkçesi çıkmış.

İki tane güçlü takımı kaç kişi deli gibi çekmiş. Tek kişi nasıl çekiyor? Burada fazla hayalleri zorlamış mangaka.
Anizm de Türkçesi çıkmış.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Ali Demir

Kamera yakın plana geçtiğinde orada çok ağır gönderme var japon SİNEMA endüstrisine...Sus hiç açılmasın o konu ,çok güldüm ben :)))

• Beğen
Tepkiler: Efe Cycler
Aerodinami için omuzlarını bile traş etmiş adam daha ne yapsın. :)

Gerçi Onoda etrafında şekillenmeye başladı finale doğru ama iş iyice çığrından çıktı,yarışın ne olacağı belli değil. Ne güzel :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Ben 16. bölümden sonra verdiğim spoiler'da yazdığım tahminimin arkasındayım, tahminim tutacak mı diye merakla bekliyorum :)

onodanin surus sitili, gidonu tutus sitili yani bisiklet uzerindeki goruntusu chris froome'a cok benziyor.
sanki ondan esinlenmisler :)

@taskin

Bence tutacak.

Onoda şehir bisikleti ile hem de takımda bile değilken Imaizumi'yi geçecek güce sahipti.
Imaizumi'nin Kinjou'yu çekmekten dolayı pek gücü kalmadı. Fukutomi gibi güçlü birine (ore wa tsuyoi (俺 わ 強い)) kalan enerjisi ile karşı durabileceğini hiç sanmıyorum.
Zaten son günün son etabı da dağın tepesinde bitecek. Şu ana kadar en iyi tırmanıcılar Manami ve Onoda gibi görünüyor. Ayrıca Onoda, Manami'yi geçip suluğunu vereceğine dair and içti :)

Taşkın aynı sıralamayı sayfalar önce ben de tahmin etmiştim. 1. Onoda 2. Maksima Acaba 3. kim? Onu bilemiyorum işte.
Finiş sıralaması hakkında başka fikri olan var mı? Dizi coşmaya başladı:ssrtcbya:
@taskin

@MehmetAliB.
Arkadaşlar spoiler nasıl yapılıyor bilmiyorum. Zaten sonuç sadece Tahmin olduğu için yazdım. Filmin sonu dediğim gibi çıkarsa bana kızmayın yani

Hep ters köşeye yatırdılar bizi,midousuji seçeneğini bir köşeye yazdım ben.

Vay bu animeyi gördüğüm iyi oldu her türlü animeyi izlerim ama bunu ilk defa görüyorum böyle bir paylaşım yaptığınız için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
Geri