Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

Scudo
bu hafta kimse yorum yazmamış ne oldu size :)
20 çıktı

Sons of Anarchy'nin 4. sezonunu bitirmeye niyetlenmiştim.YP'ı yayıla yayıla izlemek için.

Sinir stres sahibi oldum bu YP yüzünden,ne bölümdü beh.

Hmm, 21. Bölümde ilginç gelişmeler oldu, benim tahmin tam olarak tutmayacak anlaşılan...

Ben bir hafta daha bekleyip izliyecem her hafta 20 dakika ssinir stres :)

yoawshi.jpg

Yarıldım. ^^

Bu arada tavşan kaplumbağa hikayesine bir göndermemi var? :islik:

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
Seri yavaş yavaş bitiyor. 3. senelerin son yarışıydı. 3 kişi gidiyor 2 kişi 2. sınıflardan takıma girsede 1 kişi açıkları var. ^^

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Seromoniye vakit ayırmak için flashbacklerle yediler yine bölümün başını.Finish yanlış hatırlamıyorsam yokuşta olacak.Onoda armstrong'un ''BAKIŞ''ını atıp geçerse manamiyi şaşırmam doğrusu.Gizil gizil göndermeler yapıyorlar arada.Mido'nun da sakatlığı varmış,uydurma gibi birdenbire çıktı ya neyse.
Sohoku'dada ne şans birader.Kaptanın dizi nükseder,tadokorochi'nin mide bozulur tırık olur,naruko çölde şener şen gibi kör olur.Onoda da finish'te gözlüğünü düşürsün tam olsun bari bu nedir :D

İmaizumi'ye de ders olsun,çinden çakma kadro alırsan başına gelene katlanıcan dostum hahahahahahaaa

Aha da gitti kadro :) . bu kadar kastırdıkdan sonra yazık oluyor çocuğa

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Bu anime bir harika dostum! :D Biraz geç fark ettim ama 2 saat içinde 8. bölüm oldu. Bilgilendirme yapanların emeğine sağlık.

21 tr altyazılı çıktı
imaizumi kadro çatladı
midousuji pert naruko gibi inme indi gözlere :)
hakone yetişti onoda halen atak yok onların önünde değilmiydi

gelecek bölüm manami ve onoda arasında geçecek. merakla bekliyoruz. :)

midosujinin bayılıyorken, imaizumiye bakıp; kıç mı görüyorum, sarı kıç mı görüyorum demesi çok komikti. :D
animeye böyle komik, farklı bir karakteri koymaları çok iyi olmuş.

Manami sağ baş parmağıyla vites büyütüyor, hangi kolda böyle vites büyütülüyor merak ettim, ne acaba Manami'nin Look'un kolları?
Yüksek kadans, yüksek vitese karşı, bakalım hangisi kazanacak :)
Berabere biterse şaşırmam, öyle bi durumda noluyor acaba :D

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Son bölümün yayınlanmasına 6 gün var.Anlaşılan ertelenmiş son bölüm.

Geri