Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

Bu ikisi berabere bitirir,seneye yeni sezonda takım kaptanları mezun olunca kaptan olur yen takım kurarlar,yarışmaya devam.Amma şişirmişler 23. bölümü hadi hadi ike ike diye diye bitirdiler. :)

:)

Dosyalar

• tumblr_nae0l3b2Ox1s3bk59o4_r1_500.jpg
    tumblr_nae0l3b2Ox1s3bk59o4_r1_500.jpg
    91,5 KB · Okunma: 32
Scudo
hiime hime!! hime!
suki suki daisuki
hime!! hime!!
kira kira rin
kimi to minna ireba watashi tte zettai muteki
hiime hime!! hime!!
suki suki daisuki
hime!! hime!!

Ulen himeci beni de himeci yaptın sonunda:D

Benim dizide en sevdiğim yer şurasıydı:)

Bolumleri simdiye kadar genelde 3'er 3'er izledim. Son 3 bolumu de yeni seyrettim.

~~SPOILER~~ 21. bolumde Midousuji'nin dusus sahnesi dizinin en efsane sahneleri arasinda benim icin. O kisimda calan muzik de cok iyi, oynayan varsa bilir Shadow of the Colossus'un muziklerini andiriyor. Internette henuz bulamadim, 1. sezon muzikleri arasinda da rastlamamistim.

Bence 1 Hakone 2 ve 3 Sohoku olarak bitecek gibi. Draw yaparlarsa kolaya kacmis olurlar.

@Ertuğrul Mengi
Hahah fena olmamış, bazı karakterler pek benzememiş saç rengi açısından, hele Makishima Sensei olmamış o perukla ama zaten onun o ahenkle dans eden saçlarının ruhunu hangi peruk yakalayabilir ki ? :koptum:
Tsubasa'nın da böyle jenerik versiyonu vardı, muhteşem ötesi :harika:

Tekrardan başladım izlemeye. 1. sezonun sadece 12 bölümünü izlemiştim. Şimdi bitireceğim en kısa zamanda. Midousuji'nin ilk gözüktüğü sahnelerde çalan gerilim müziği çok yakışıyor, acayip manyak ve ürkünç bir yaratık :hihi: Şu Hakone'deki tavşan besleyen kızıl saçlı elemanı merak ediyorum. Kamp bölümlerinde İmaizumi'nin hırsı şaşırttı beni, Naruko'nun matara uzatmasına (bir nevi dost olalım teklifi) aldırmadı, "herkes benim düşmanım" modunda takılıyor :naslyany:

@Burcuu Midousuji de olmamış.Gülüşü Şebnem Ferah'a benzeyen bi tip bulmaları lazım. :)))

Barış, haklısın ama fena da değil, beni korkuttu o Midousuji'yi canlandıran tip :)
Şimdi videoyu 3. kez izledim dikkatimi çekti, en sonda herkesin dizili olduğu bölümde Naruko'nun dengesi ne kadar bozuluyor :D
En çok şu mavi saçlı karakter benzemiş sanırım, Manami miydi ?

Tsubasa'yı izlediniz mi ?? Her karakter inanılmaz benzemiş değil mi :komik:

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Heidi'yi çok beğendim, arka planlar süper olmuş, el emeği :komik: ama alışmışım ezberlemişim Almanca şarkısını o yüzden Japonca parçasını beğenmedim pek :) Sailormoon epey zor ama üstesinden gelmişler valla, tek beğenmediğim yanı sanki etek boyları uzun kalmış biraz :D

@Turan Babacan Adamlardaki eğlence anlayışına bak.Bildiğim kadarı ile de çok yeni bir eğlence çeşidi değil bu tarz şeyler japonya'da.Biz de hala karaoke bile yeterli ilgiyi görmedi.Çok gerideyiz,eğlence de bile.

Bu arada Heidi'nin tüm serisi 2014 de ingilizce alt yazısı çevrildi. Türkçeye de ingilizce ile bireber çevirdiler.

Ayrıca Akage no Anne de geçen sene İngilizce ile beraber Türkçeye çevrildi.

@Barış TURAN Onlarda şarkı söyle bizdeki düğünde göbek atma anlayışı gibi. Ama geneldede toplandıkları zamanlar anca bu zamanlar oluyor. Bizdeki gibi arkadaşlar arasında yakın ilişki yok. Çok eski kanka gibi arkadaşını görmüşsün. Nerelerdeydin ne yapıyordun haftasonuna bize beklerim derler ama hepsi sözde kalır. Bir daha birbirlerini görmezler gitmezler.
Televizyondaki bir çok şakaları bize saçma gelebiliyor. Ama genel anlamda bakacak olur isek bizdeki tv programları aşırı derecede kötü ve çok uzun. Çok uzun olması nedeniyle iyice saçmalıyorlar. Mesela şimdi Abnormal Summit programını Türkçeye çevirdiklerinden bölüm bölüm izliyorum. Türkiyede de çıkacak diye sevinip ekran başına geçince 10 dakika zor seyrettim. Programı bu kadar mı kötü hale getirilir. Aşırı derecede kötüydü. Ama Türkiye de sinema sektöründe en sevdiğim tür komedi. Komedi olayını çok iyi yapıyoruz. Japonların live actionlarından uzak duracaksın. ^^

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
24. bölüm ingilizce olarak çıkmış. İngilizce alt yazılı seyredenler yumulsun. ^^ Japoncası baya sade olduğundan çoğunu oradan anlıyorum biraz da ingilizce var o şekilde idare ediyorum artık :D Türkçesi çıkınca adam akıllı anlamak için gene tekrar izleyeceğim. ^^

Yarış sonu ile akibara arasında Onodanın evinde annesi ile konuşuyorlar ve onun nasıl bir yarışçı olduğunu ve dergilerde nasıl haber yapıldığını anlatıyorlardı. Orayı kesmişler belki 3. sezon olursa 3.sezonun başına koyarlar.

Mangadan devam etmek isteyenler 233. bölümden itibaren okuyabilirler.

Spoilerda animede kesilen bölümler. İlk kez manga okuyanlar için japon mangalarında çerçeve içindeki balonlar sağdan aşağı sonra soldan aşağı doğru okunuyır. Ülkemizdeki ve batıdaki çizgi romanların ters yönünde.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

HeY alla yaaa SUBUTA'ya bittim arkada rekklam panolarında :D

Geri