Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yüksek kadans her derde devaymış

Sn. Hakan Yazman ve diğer bilgi paylaşımı yapan arkadaşlara çok teşekkürler, tamamen yanlış devirde kullandığımı anlamamı sağladınız.
Şu anda da belli bir süreden fazla bindiğimde diz birleşim yerimde kilitlenme oluyor, yani yanlardan şiş sokuluyor gibi bir ağrı.
Aynı ağrı yaptığım diğer aktivitelerde de oluyor artık, örneğin kayakta 2. günde, sırt çantası ile karda yürüyüşlerde 3. veya 4. gün gibi..
Değerli bilgi paylaşımlarınız sayesinde genç arkadaşlar daha bilinçli başlama şansına sahip oluyorlar..

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Scudo
yazinuz harikulade gercekten ben LAnce armstrongun kadansina hayretlericinde
kalanlardan biri olarak bu teknigin gercektebn cok yaytrli olabilecegi kanisindayim

Gerçekten bu kadans uygulamasını bizim zamanımızda saate bakarak tahmini yapıyorduk.Ama şimdiki teknoloji ve imkanlar kadans formu için çok uygun hepimiz şanslıyız Düşük maliyeli fiatlarda kadans sensörlü km sayaçları almak mümkün.Sevgili hakan kardeşim paylaştığın bilgiler çok iyi.Teşekkür ederim.Saygılar

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
46/14=3,28 oran ile Çok zorlamam ile Saatte 55 km/h = 135 devir yaptım.

ben yol bisikletimde 100 110 kadansla gidiyorum tabi rahat vitesde sonra 40 kilo yüklü olan city bike a geçince kadans haliyle 85 75 civarlarına iniyor ama hiç yorulmuyorum en azından işe git gelim 30 km e bunu rahatlıkla alıyorum hemde balboros gib yokuşlardan çıkarak.kadans işi rahat iş dizde sakatlık falan hiç oluşmadı ama biraz daha kalın bacaklarım olsun istiyorum sanırım haftada bir iki gün ağır vitesle antireman yapıcam tabi ısındıkdan sonra.

yüzmenin bir taktiği olduğu gibi
bisiklet sürmenin taktiğide bu

kadans

ama km saatinizin kadanslı olması cok da onemlı degıl
kısa bır sure sonra alısıyorsunuz zaten yuksek kadans yapmaya

eger aynakolunuzun krank kol uzunluğuda bacak boyunuza uygunsa
110-120 kadans idealdir...

ondan sonra ıstersenız 250 km yapın bir günde
tabii iyi çalışmlar ardından

teşekkürler

kesinlikle katılıyorum.110-120 kadansa alışmak çok şeyi getirir.Hem kaslara hem kalbe

bir vidyoda izlemiştim de şimdi aklıma geldi. adam otobanda bisikletiyle polislerden kaçıyordu. adam da nasıl bir biyolojik vücut vardı anlayamadım. kovalamacanın sonucu ne oldu bilmiyorum ama adam hakkını vermişti. Bu arada bilgiler çok yararlı . yavaş yavaş kadans uygulamalarına başlasam iyi olacak

bu yazıları bisiklete başlamadan önce okumak benim için çok ama çok faydalı oldu. hergeçen gün bisikletin ve faydalarının nasıl uçsuz bucaksız bir deniz olduğunu öğreniyorum ve öğretiyorum.

arkadaşlar mazur görün ama yeni bir üye ve bisikletçi olarak
kadans? aynakol? vb. kavramları öğreneceğim forum başlığı var mı?
kısaca daha sık pedal çevirmekten mi bahsediliyor yani

Geri