Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yulaf ezmesi

Gluten konusu da ilginçtir. Son zamanlarda gluten hassasiyeti olmayan bireyler için glutenin zararlı olmadığını gösteren çalışmalar da epey çoğaldı. Bir örnek çalışmayı ekte vereyim, kanıta dayalı bilim en değerlisi. Bir zamanlar yumurta da kara listedeydi, keza bazı yağlar da. Zaten bu işler de hep aynı şekilde çıkıyor karşımıza, bir ürün şeytanlaştırılıyor, bir ürün göklere çıkarılıyor, yeterli meta analizler, kohort çalışmalar, randomize denemeler olmadan

Dosyalar

• PIIS0016508519408962.pdf
    169,6 KB · Okunma: 23
Scudo
Son 5 senedir kahvaltıda yulaf + su + bir çay kaşığı himalaya tuzu + yaban mersini ve muz kombinasyonunu tüketiyorum. Mideyi hiç zorlamıyor yarım saat sonra antrenmana çıkabiliyorsunuz. Yulafçı arkadaşlara hahne marka yulafı bir denemelerini şiddetle tavsiye ederim. Diğerleri gibi kuru değil, tad olarak inanılmaz fark var, ayrıca çok daha çabuk pişiyor.
Hahne yulafa benden de bir artı puan. Amazonda 53 liraya 1 kg satılıyor ben de oradan aldım. Menşei de Almanya. Lifaliflere falan hiç benzemiyor. Gerçekten yumuşam bir dokusu var ve lezzeti çok başka.
Hahneyi alın aldırın arkadaşlar 😁

• Beğen
Tepkiler: makaram
Muz, proteinli süt ve cevizle on numara oluyor

• Beğen
Tepkiler: alprtsyrn
Hahne yulafa benden de bir artı puan. Amazonda 53 liraya 1 kg satılıyor ben de oradan aldım. Menşei de Almanya. Lifaliflere falan hiç benzemiyor. Gerçekten yumuşam bir dokusu var ve lezzeti çok başka.
Hahneyi alın aldırın arkadaşlar 😁
Ben de lifalif ince çekilmiş olanı alıyorum. Yalnız yorumda birisi Almanya üretim değil demiş. Şüpheye düştüm

• Beğen
Tepkiler: alprtsyrn
Ben de lifalif ince çekilmiş olanı alıyorum. Yalnız yorumda birisi Almanya üretim değil demiş. Şüpheye düştüm
Evet ben de şüphe etmiştim ama bana gelenin menşei Almanya yazıyor ve gerçekten kaliteli yulaf.

Geri