(link) shimano vites kolunu sipariş veremiyorum. ülkeyi türkiye seçince otomatikmen sepetten çıkarıyor, sitede sora shifter yazıp aratıyorum yine çıkmıyor. wiggle da ingiltere de ama shimano ürünlerini gönderiyor, chainreaction göndermiyor. fiyatıda ülkemizdeki fiyatın 1/10'una denk geliyor
Shimano zaten bu nedenle engelliyorülkemizdeki fiyatın 1/10'una denk geliyor
ocak ayında wiggle dan tiagra vites kolu sipariş ettim geldi hocam. chainreaction bütün shimano ürünlerini engellemişYurt dışından Türkiye ye Shimano ürün satışı yok diye biliyorum. En son aklımda böyle kalmış.
Artık yurtdışından Shimano ürün getirilmemesi - Bisiklet Forum şu başlığı incelemeni tavsiye ederim.
hocam bizde niye hiç indirim olmuyor, avrupalı bu kadar ucuza satarken zarar etmiyordur herhalde.Shimano zaten bu nedenle engelliyor
Shimano zaten bu nedenle engelliyor
Shimano'nun Türkiye distribütörü, ayrıca gümrüğe yazı da yazıyorlar. GoPro da yapmıştı benzerini, y. dışı mağaza satsa bile gümrükten geçmiyordu gibi bir durum varShimano mu engelliyor, Shimano'nun Türkiye distribütörü mü?
Ironik sormuyorum, gerçekten merak ettim 😅
Shimano TR distributorunun yazdığı bir yazıyı, gümrük idaresinin bu şekilde dikkate alacağını düşünmüyorum.Dayandırdıkları başka bir durum vardır ya da farklı bir sebepten takılması üzerine, böyle bir hikaye yazılmıştır. Bu daha çok Shimanonun yaptığı ticari anlaşmalarla ilgili bir durum. Gümrük buna taraf olmaz.Shimano'nun Türkiye distribütörü, ayrıca gümrüğe yazı da yazıyorlar. GoPro da yapmıştı benzerini, y. dışı mağaza satsa bile gümrükten geçmiyordu gibi bir durum var
Shimano TR distributorunun yazdığı bir yazıyı, gümrük idaresinin bu şekilde dikkate alacağını düşünmüyorum.Dayandırdıkları başka bir durum vardır ya da farklı bir sebepten takılması üzerine, böyle bir hikaye yazılmıştır. Bu daha çok Shimanonun yaptığı ticari anlaşmalarla ilgili bir durum. Gümrük buna taraf olmaz.
137 Euro tutmuş gümrüğe takılırsa itiraz edip faturayı gösterdiğiniz de sıkıntı olmaz. Zaten fatura da nakliye ücreti gözükmez.Dün Bikeinn den bir kaç parça bir şey aldım. Tayt, forma, eldiven ve zincir yağı. Toplamda 152€ tuttu bakalım ne olacak ne bitecek.
301461 dosyayı görüntüle
Beni de endişelendiren şey toplam ücretten gümrük vergisinin hesaplanması. Bir önce ki yorumları okuduğuma göre sizin de değiniz gibi nakliye ücreti gözükmüyormuş umarım bir sorun çıkmaz. Şu Route nakliyat sigortasını her seferinde yaptırıyorum fakat her seferinde Route tarafından gelen email deki takip etme sayfası çalışmıyor her seferinde kargo bulunamadı diyor tuhaf. Bundan bir kaç kez önce de Bikeinn den alışveriş yaptım hepsinde aynı sorunu yaratıyor Route.137 Euro tutmuş gümrüğe takılırsa itiraz edip faturayı gösterdiğiniz de sıkıntı olmaz. Zaten fatura da nakliye ücreti gözükmez.
Hi bike dan aldığım ürünlerin vergisi çıkmış ben şok !
Normalde 125 euro tutan ürünlerin vergisi bu çıkar mı ? Teşekkürler PTT
301608 dosyayı görüntüle
Merhabalar. Yurt dışından bir arkadaşı aracılığıyla ya da kendisi bisiklet jant seti alan ve getiren var mıdır acaba?
Yoksa jant kontrolde sıkıntı çıkartacakları birşey midir?
Merhabalar. Yurt dışından bir arkadaşı aracılığıyla ya da kendisi bisiklet jant seti alan ve getiren var mıdır acaba?