Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Daha önce FreeRideShopTR den alışveriş yapan oldu mu?
(link)

Scudo
Arkadaşlar selam,

Mayıs ayında önce Prag sonrasında Berlin'e gideceğim. Bu şehirlerde tavsiye edeceğiniz bisiklet ve spor ürünleri mağazaları var mıdır? gitmişken ihtiyacım olan ya da sürekli kullanabileceğim bir şeyler almak istiyorum. Forma, ayakkabı ve bir kaç ekipman gibi. şimdiden teşekkürler

Selamlar. Bayramda yurtdışında olacak bir arkadaşım var. Diyorum ki bile 24 ten bir yol bilgisayarı alıp arkadaşın kalacağı otele onun adına yollatsam. Gelirken getirse herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?

Selamlar. Bayramda yurtdışında olacak bir arkadaşım var. Diyorum ki bile 24 ten bir yol bilgisayarı alıp arkadaşın kalacağı otele onun adına yollatsam. Gelirken getirse herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?
Hayır olmaz. Geçtiğimiz aylarda bu şekilde kadro, jant seti, birkaç tane garmin 1030 plus ve bilumum malzeme getirdi arkadaşımız.

• Beğen
Tepkiler: Theo3232
Hayır olmaz. Geçtiğimiz aylarda bu şekilde kadro, jant seti, birkaç tane garmin 1030 plus ve bilumum malzeme getirdi arkadaşımız.
Teşekkürler yanıtınız için. 150 Euro sınırı oldukça başka çare yok malesef. Ki olmasa bile vergi+kargo can sıkan masraflar var.

Ben Almanya'dan arkadaşa getirdim jant seti. Ordaki havalimanında büyük bagaja veriyorsunuz, burdaki havalimanında büyük bagajdan alıyorsunuz. Spor ekipmanı ıvır zıvır gibi ekstra ödemelere gerek yok. Normal bagaj hakkının içinde.

Peki hocam bagaj hakkımızı geçmez isek bisikleti kutusuyla versek olur mu sizce

Merhabalar. Duabi'den bisiklet alabileceğimiz mağaza veya internet sitesi tavsiyeniz var mı?

Arkadaşlar selam,

Mayıs ayında önce Prag sonrasında Berlin'e gideceğim. Bu şehirlerde tavsiye edeceğiniz bisiklet ve spor ürünleri mağazaları var mıdır? gitmişken ihtiyacım olan ya da sürekli kullanabileceğim bir şeyler almak istiyorum. Forma, ayakkabı ve bir kaç ekipman gibi. şimdiden teşekkürler
Zweirad-Center Stadler Berlin Prenzlauer Berg öneririm.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Arkadaşlar selam,

Görerek deneyerek almak isterseniz Decathlon mağazaları olabilir. Bike24 ve benzeri sitelerden indirimli gördüğünüz indirimleri almak isterseniz, özelden yazın, bana göndertirsiniz yardımcı olurum.
Peki hocam bagaj hakkımızı geçmez isek bisikleti kutusuyla versek olur mu sizce

Jant setinde oluyor, büyük bagaj olarak başka bir yerden verip alıyorsunuz ancak bisiklet için belirlenmiş ekstra ücretler olduğu için, bisiklet olduğunu anladıkları anda o ücreti talep ederler diye düşünüyorum. Yine de şansınızı deneyebilirsiniz, ücret isterlerse de check-in esnasında verirsiniz.

Görerek deneyerek almak isterseniz Decathlon mağazaları olabilir. Bike24 ve benzeri sitelerden indirimli gördüğünüz indirimleri almak isterseniz, özelden yazın, bana göndertirsiniz yardımcı olurum.

Jant setinde oluyor, büyük bagaj olarak başka bir yerden verip alıyorsunuz ancak bisiklet için belirlenmiş ekstra ücretler olduğu için, bisiklet olduğunu anladıkları anda o ücreti talep ederler diye düşünüyorum. Yine de şansınızı deneyebilirsiniz, ücret isterlerse de check-in esnasında verirsiniz.

büyük parçalık bir işim yok, alacağım en büyük boyut gidon olur gibi duruyor. onun dışında belki garmin radar, forma, dış lastik vb şeyler olacak. Bir arkadaşım destek olacak ancak o münih'te yaşıyor. Destek için şimdiden teşekkür ederim, ihtiyacım olursa seve seve kabul ederim. Gezerek dolaşmak, keşfetmek isterim. Teşekkürler tekrar.
Zweirad-Center Stadler Berlin Prenzlauer Berg öneririm.

(link)

Çok teşekkürler, inceleyeceğim.

büyük parçalık bir işim yok, alacağım en büyük boyut gidon olur gibi duruyor. onun dışında belki garmin radar, forma, dış lastik vb şeyler olacak. Bir arkadaşım destek olacak ancak o münih'te yaşıyor. Destek için şimdiden teşekkür ederim, ihtiyacım olursa seve seve kabul ederim. Gezerek dolaşmak, keşfetmek isterim. Teşekkürler tekrar.

Almanya da radarlar 515 ve 715 olarak yasak bilginiz olsun. Çakar modu yok bildiğim kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Almanya da radarlar 515 ve 715 olarak yasak bilginiz olsun. Çakar modu yok bildiğim kadarıyla.

Evet, "No flashing mode: The lamp meets the German Road Traffic Licensing Regulations (StVZO) and has no flashing mode."

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
merhaba; wiggle dan alışveriş yapılırken kredi kartında tl olsa sorun olur mu?
birde wiggle adres ekleme yerine uzun adres yazılamıyor. İl/ilçe ve posta kodu var açık adresi nasıl yazacağız yardımcı olur musunuz?

Gidonu normal bagajınıza koyabilirsiniz onda sorun yok, özel bagaja girmiyor o büyüklük.​

Tradeinn'den yaptığım alışverişte ürünlerin toplamı 137€ tutarken tradeinn paketimin paylaştığı fotoğrafta 128€ yazıyor. Bu tutarsızlık tam olarak neye dayanıyor? Benim açımdan hava hoş daha az vergi ödemiş olurum.
1680037127631.png1680037505199.png

Geri