Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

bu arada döviz ekstresi nedir tam anlayamadım ?

Mesela benim Chain Reaction dan yaptığım alışveriş EUR cinsinden olduğundan hesap ekstresinde de EUR olarak yazıyor. Bunu da TL cinsinden hesap ile ödeyemiyorsunuz illa bir EUR hesabı açarak TL deki paranızı EUR hesabınıza aktararak ödeme yapmanız gerek..

Burada da banka kurunu kullanıyorsunuz.

Scudo
evet bankadan euro cinsinden ekstre istedim ve sordum ,dediğiniz gibi banka kendi kurunu kullanmış ve banada 40 tl gibi bir fark çıkmış oldu :) böyle bile daha karlı ama hazırlıksız yakalandım :)

@Taner Rona

İş bankası epey kazıkçıymış yav:).Ben yapıkrediden aldığımda böle farklar olmuyo.En son ailemin iş bankası kartından yapmıştım alışverişi keşke kendi kartımdan alsaymışım.Boşu boşuna fazla vereceğiz yani iş bankasına.

arkadaşlar almanya dan gelen kargom 6 gündür istanbul(avp)kargo işlemede torbaya eklenmiş olarak görülüo normal mi ? biryeri aramam gerekir mi?

bu arada evans tan 15 gündür gelmeyen kargom için mail attım ,kargonuz kaybolmustur ne yapmamızı istersiniz dediler yenisini gönderim dedim :) inşallah bu sefer 4-5 günde gelir milletin öyle geliomuş (bende o şans yok tabi )

geçmiş olsun :( umarım en kısa zamanda kargonuz gelir.Ne saçma bir posta servisimiz var, çok yazık

@Taner Rona

Sende ne bahtsız bedeviymişsin arkadaş.Ben al bişey olmaz dedikçe senin başına türlü türlü işler geliyo:)Mesajlar seyrekleşti bu ara:)Önüme bi şeyler fırlamıyo forum sayfasını açınca:D.

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
Ben bu aralar PTT'yi seviyorum :) İngiltere'den Ups ile 2 günde, Hong Kong'dan standart mail ile 4 günde ve en son yine Hong Kong'dan 6 günde geldi paketlerim ve kargo işlemede yarım gün bile beklemeden :p Hatta geldikten sonra girildi Ptt takip sistemine..
Aman nazar değmesin.. :cheer:

• Beğen
olaya bak arkadaş ya ...arıyacağım artık 7 gündür istanbul merkezde bari eskişehir kim e yollasınlar...sercanczo rahatsız ederiz kardeşim :) daha paketler gelmedi hatırlatırım :)

kargonuz muhtemelen gümrük konrolüne girmiş ben bunu iki kere yaşadım. eğer gümrük masrafı ödeyecekseniz ihbar geliyor, ödemeyecekseniz kargonun kendisi geliyor. tabi bu biraz zaman alıyor.

• Beğen
tutar 140 euro faturasıda var yani gümrükte takılması gibi bir durum söz konusu değil...2 tane çember ve jant teli aldım okadar....dediğiniz gibi kontrole girmiş olabilir bekle taner bekle ömrüm biticek ya :) bir jant seti dizelim dedik 1 aydır beklioz göbekmiş çembermiş ıvır zıvır :)

• Beğen
Tepkiler: felis911
ben de ayar sehpası aldım 130 dolar 1 ayda geldi. pttnin sayfasında 15 gün torbaya eklendi yazısı okudum. gümrük ödemedim ama gümrük denetimi geçirdi ebatlarından dolayı sanırım.

@Taner Rona

Neden değilmiş? :) Gümrük memuru o sabah eşiyle kavga ettiyse,ya da ne bileyim arabasını park ederken çizdirdiyse bu sizin pakete de yansır, merak etmeyin.. :D

yasalar var abi nasıl bana yansır :) göz göre göre gümrükten geçirmiyecekmi...eyer memur çirkinleşirse ben de çirkinleşirim :)

We are not able to confirm replacement items will be sent UPS. If this is not possible can you confirm the original items have not been delivered and you’d prefer a refund?

az önce evanstan geldi. benden malların bana ulaşmadığını ispatlamamı istiyor :)
boş ellerimin fotosunumu çekip yollamalıyım ne yapmamı önerirsiniz?

@Taner Rona

Sana kaybolduğunu düşündüğün kargoyu UPS ile mi yollamışlardı?UPS ile gönderildiyse sen yokken dağıtıma geldiler ve sende paketini 3 gün içinde UPS şubesinden gidip almadıysan paket geri İngiltereye yollanmıştır.

• Beğen
hayır salaklara söylememe rağmen royal maille yolladılar .bende dedimki ups ile yollucaksanız tekrardan gönderin ,onlarda ups ile yolluyamayız dediler.bu size uymassa malların size ulaşmadığını belgeleyin paranızı geri verelim gibi birşey dediler işte...ne ups miş kardeşim ya millet 50 euro luk mal alıo ups ile yolluolar ben 73 euro mal aldım ısrar ediolr royal ile yollucaz die :)

şimdi gidip tmm royalla yollayın dicem tekrardanda yine mal gibi kalmak istemiom 15 gün bekle üstüne birde kaybolsun kargo...

@Taner Rona

Kargon kaybolmamıştır royalle yollandıysa.Benim yaklaşık 35 günde gelen paketim olmuştu CRC den.Burdan bi tanıdık evanstan lastik almıştı 1 ay geçmesine rağmen gelmemiş ve evansa mail atmış yeni paket yolamışlar.Bu sefer iki pakette de 1 ,2 gün arayla gelmiş:D.Yani paketin sana ulaşması 1 ayı geçebiliyo bazen.Bazen de çok kısa sürede geliyo.Bizim PTT biraz tuhaf:D.Amerikadan 8 günde paket geldi bana:).Senden sonra İngiltereden aldığım frenler çoktan elime ulaştı kullanıyorum bile:).

ozaman birdaha yollayın dicem,ben bukadar bekliyosam onlarda zarar etsin.Hakkım olmasına rağman ups ile yollamadılar cezasını çeksinler abi 1.5 ay oldu bisiklete binemiyorum lanet gelsin bunlara...2 şertane olacak :) sevabına dağıtıcam :)

• Beğen
Tepkiler: sercanczo
@temu90

hocam ups ile yollanmadı.bana gelen mailde royal mail international ile yolladık ve takip numarası yok malesef dediler..

Geri