Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

sn yinede bir soruştur ve yeniden takip nosunu iste belki ilk mailleştiğin kişi rastgele söylemiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
Scudo
adamlara tekrar gönderin dedim...ilk başta 14 gün dediler sonra 21. günün sonunda gönderelim dediler yani 1 hafta daha beklicem gelmesse yenisini göndericekler....

temu90 ;hocam elemanların kargo anlaşmasında rest of world (TR) e ücretsiz kargolar royal mail ile gönderilir diye not düşmüşler ...

royal mail hızlandı gibi geldi bana eskiden 1 ayda geliyordu son siparişim 10 günde geldi.Belki de bizim burdaki ptt hızlanmıştır.

@Taner Rona

Merhaba,

Ben Ingiltereden www.allterraincycles.co.uk adlı internet siteden defalarca alışveriş yaptım, her seferinde özellikle Royal Mail ile ürünlerimin gönderilmesini istedim ve hiçbir sıkıntı yaşamadm. Royal Mail ürünleri PTT'ye teslim ediyor, eğer size bir tracking numarası verirlerse bu numara ile PTT sayfasından ürününüzü sorgulayabilirsiniz.

• Beğen
@Ünal Altay

hocam sorunda takip numarası,bende takip numarası var diye biliyorum istedim adamlardan bana gelen mailde satın aldığınız ürünlerin fiyatı dolayısı ile(73 sterlin)takip numarası veremiyoruz dediler :)

gözünüz aydın. birileri uyanmış. vergi geliyormuş. akşam haberlerinde söylüyordu. haydi hayırlısı..

@Taner Rona

Ama bu çok saçma, toplam fiyat ile takip numarasının ne alakası var ? Bence resmen saçmalıyorlar

• Beğen
@Ünal Altay

valla bilmiyorum :D ben artık sinirden gülüyorum bu cuma ptt ye tekrar gidip kargolarıma bakıcam gelmemişse paramı geri isticem ,bu arada diğer kargomda torbaya eklendi dediği halde 7 gündür istanbulda :D

Bu aralar takipli kargolar çok bekliyor, sanırım denetimler sıkılaştı. Önceleri kargoya eklendikten sonra ürün direk kapıma gelirken şimdi ilk önce gümrük müdürlüğünde kontrol edilip sonra geliyor. Gümrüğe tabi olmasa dahi 2 TL damga vergisi veriyorum. Son 1-2 aya kadar hiç böyle olmazdı. Aynı zamanda aynı ülkeden postalanan taklipli ve takipsiz 2 kargodan takipli olan çok daha geç geliyor. Artık sipariş verirken takipsiz olmasını tercih eder hale geldim ama onda da kaybolma riski var, Allahtan şimdiye kadar hiç başıma gelmedi..

Buradaki distribütörler biraz insaflı olsun bizde yurtdışından alışveriş yapmayalım, abi ben devletin bu koruma yöntemlerini gerçekten anlamıyorum, kimi koruyorlar anlamak çok zor valla :)

Ben PTT ile gelen siparişlerimdem memnun kaldım. Zannedersem eskiye göre daha iyiler. İngiltere'den Tayvan'dan Hong Kong'tan on gunden civarında geliyor, üstelik her adım online takip edilebiliyor. ABD nedense daha uzun sürüyor. Hızlar dünya ortalamasına yakın. Hizmet de fena değil, bugüne kadar sorun çıkmadı.
Distribütorlerin dünya fiyatlarıyla yarışması zor olacak çünkü arada büyük uçurum var. Bu devirde halen yurtdışından sipariş vermeyenin anlayamıyorum aynı ürüne boşu boşuna iki misli ödemek manasız..

• Beğen
@randie

sen ülkemizde nadir görülen şanslı kişilerdensin :D bende malesef biri almanya biride ingiltereden olmaz üzere 2 sipariş verdim ...birini kaybettiler :eek: diğeride 20 gündür elime geçicek diye bekliyorum haber yok :D

starbike dan verdiğim siparişi dün ptt ye gidip aldım 22. günde elimde
evanstaki siparişim hayla gelmedi(26. gün) mail atıp paramı geri istedim cvp bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
@Taner Rona

Bu evancyles dan alışveriş yaptık arkadaşımıza , takip no verilmedi.Referans kodu diye birşey verildi.Bu evancles 100 usd ye kadar ürünleri royal maille mi yollar ne yapar?
Evancyles nasıldır? ürün elimize baya uzun mu sürer geçmesi?
Birde maillere çok geç dönüyorlar ya.Bir mail attık hala cevap gelmedi 3 günden beri.İngilizler intikam mı alıyor ne ya :)) eski hesaplaşmalar yerine:eek:

• Beğen
Evans kod falan vermiyor.1 nisan akşamında vermiştim sipariş 11 nisan da gelmişti sorunsuzca

Evans'a belli olmuyor. Ben 70 euro'luk bir alışveriş yaptım. Ups ile 2 günde elime ulaştı. Ama çoğunu RoyalMail ile yolluyorlar..

• Beğen
EEvans büyük yada kırılgan parçaları ups ile yolluyor sitesinde yazıyor.Onun dışındakiler direk royal ardından da ptt

bende kargo işleyişini okudum ücretsiz kargolar royal mail ile verilio die yazıyordu fakat royal mail takip no verio diye biliyorum ...

her neyse benim evans la işim olmaz artık 22 gündür gelmedi 22 gündür mağdurum bisiklet asılı duruyor lanet olsun diyorum ve mailllere çok geç dönüyorlar 2 günde maile cvp mı gelir kardeşim birde her maili farklı bir kişi cvp lıyo aynı soru için bana verilen cvp lar farklıydı çünkü ...birde ups nedir ya 5 euroluk bir bedeli var ups ile gönder diyorum (85 euro) kusura bakmayın ups kullanamyız diyorlar s: para iadesi istedim bakalım ne dicekler....

onun dışında starbike tan çok memnun kaldım 130 euroluk mal aldım 1-2 gün içinde takip no lu (dhl) ile kargoya verdiler gayet güzel paketlenmişti ve 6. gün TR ye giriş yaptı sonra bizim süper hızlı ptt 11 gün onu istanbul kargo işlemede bekletti 17. günde kargo elimdeydi arkadaşlar....çember ve tel alıcaklara tafisyemdir fiyatlarıda gayet uygun...

Evans Cycles Order Dispatched
Dear Mr........,
We’re delighted to let you know your order (ref W.........) has been dispatched
from our warehouse on 14/04/2011 and will be with you shortly.

The tracking reference for your order is R.M Your delivery can be tracked online here (link)

Bu siparişimiz ups ile mi yola çıktı acaba o zaman ama takip no yok ?
bu referans no mu oluyor takip no acaba?
Bilgisi olan var mı?
şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.

@Niyazi ALTUN

ups ile yollanmış hocam -referans number takip no değil diye biliyorum banada vermişlerdi sadece hangi siparişleri verdiğinizi bildiren bir numara bir nevi sipariş numarası

• Beğen
Tepkiler: Niyazi ALTUN
Geri