Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

@Özgün ÇETİN

oyle bir durum oldugunda vergi muafiyeti kalkıyor diye biliyorum. yani 2 ay içinde 2 defa ürün getirilirse 2nci ürünün gümrük vergisi ödeniyor ve tarafımızdan oyle teslim alınabiliyor.

Scudo
çok saçma olmuş bizler açısından sanki her istediğimizi buluyoruz da bu ülkede..bir de fiyatlaar arasında uçurum var biz enayiyiz her şeyin en pahalısını kullanalım...

Artık Anne, Baba, Abi, Kardeş eş dost akraba hepsinin adına alışveriş yapıcaz demek ki... Sadece anne ve babam adına yapsam 2 ayda 3, yılda 15 hak eder, o da yeter de artar bile :)

@kkazim

Bankalar olayı takip altına alacağına göre üst üste aynı kredi kartı kullanılamıyacak demektir.Şu an için adamların izleme kıstaslarını tam bilemiyoruz.
-Aynı adres, farklı isim, aynı kredi kartı oluyor mu?
-Yoksa farklı adres,farklı isim aynı kredi kartı mı?
-Yoksa farklı isim, adres, kredi kartı mı kullanmak lazım, en garantisi bu sanırım.:rolleyes:

@photodude

arkadaş valla çok doğru söylüyor ben de bir kaç sefer burdan alışveriş yaptım bu site iyi. bir ara rc helikopter lerle uğraşıyordum halada devam ediyorum (bisiklet kadar olmasada zevkli)yurt dışında bir siteden alışveriş yaptım .Gümrükte baya bir fazla ödedim zatten ordan buraya gelmesi 7 hafta sürmüştü :(

bu hafta içerisinde chainreaction'dan ayakkabı almayı düşünüyorum. benzer boyutta başka bir ürün alacak arkadaşlar varsa bana PM atabilir. kargo parasını paylaşırız?

@Yavuz Çetin

Ayakkabıyı evanscycles dan alın, 50 sterlinden sonra kargo ücreti yok.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Merhaba;

Yurt dışından jant getirmek mantıklımıdır? Yani yolda kargoda bir şey olur mu zarar görürür mü? Daha önce getirten arkadaş var mı?

teşekkürler

Linkini verdiğim siteden mtb ayakkabı almayı düşünüyorum. Bu siteden alışveriş deneyimi olan arkadaşlar tavsiye edermisiniz?. Malum 46 numara ayakkabı sorunu var memlekette, mecbur buradan getirteceğim fiyat diğer bildik yabancı sitelere göre biraz daha uygun.

(link)

Hibike dan roller almıştım, fiyatı gayet uygundu. Hiçbir problem yaşamadım, gayet iyiydi. Fakat Almanyadan gelen kargoların teslim süresi hayli uzun, ortalama 1 ayı buluyor ürünün teslimi. Eğer ihtiyacın acilse bunu göz önünde bulundurursan iyi olur.

@cruiser76

Mtb için jant seti getirttim, gayet sağlam geldi. Genelde jant setinin kargo ücretleri biraz fazla tuttuğu için çok fazla getirtilmiyor. Şayet kargo ve ürün fiyatı uygun jant seti bulursan getirtmemek için hiçbir sebep yok bence.

Bu gün bir hevesle Hibike'den sipariş veriyim dedim son anda takıldım. Alacağım ayakkabı 126 euro 25 euro'da kargosu tutuyor. Toplamda 151 euro yurt dışı alışverişlerde ki 150 euro'luk limiti geçiyor. Gümrüğe takılma olasılığı nedir. Bu limit kargo ücreti ile beraber mi hesaplanıyor, yoksa sadece 126 euroluk ürün fiyatı için mi geçerli. Bu gün almam lazım arkadaşlar acil yardım lütfen :)

Düzeltme: Biraz araştırdım maalesef kargo vs. dahil 150 euro'yu geçmeyecekmiş. 1 euro'luk esneklik sağlarlar mı orasını bilemiyorum. 150 euro üzerinde alışveriş yapıp gümrüğe takılmamış siparişleri olan arkadaşlar var mı?

@MuratHan

Çok zor bir soru sormuşsun dostum ya. İnan hiç denk gelmedim. Ama mantıklı olarak baktıgımda 150€ sınır bırakmışsa esneklik sağlayacağını sanmam. Malum Bizim devlet herşeyi kısıtlamakta, vergilerde 1 numara. vatandaşa nasıl zülüm çektirirler onu iyi biliyolar. :(

Yeni konu açmalı mıyım bilmiyorum ama aklıma takılan bişey var. Amerika'dan postayla bisiklet getirtsem cüzi miktarda posta parasıyla diğer masraflardan kurtuldum varsayıyorum. Bisikletin garantisi Türkiye'de geçerli olur mu? Yani bisikletimi burada cebimi yakmadan servise bırakabilir miyim?

Geçen ay ebayden 250€'luk sipariş verdim ve sorunsuz geldi.. Bilgilendirmek için söyledim ancak neyin takılıp neyin takılmayacağı hiç belli olmuyor..

Geçen ay ebayden 250€'luk sipariş verdim ve sorunsuz geldi.. Bilgilendirmek için söyledim ancak neyin takılıp neyin takılmayacağı hiç belli olmuyor..

zincir-ruble-rotor-sele kelepçesi-gidon boynu vb küçük şeyler alıcaksanız ebay 1 numara şimdiye kadar göbek-zincir-rotor-forma-vb birçok sipariş verdim en fazla 13 günde elimdeydi,çin e çok bulaşmayın ama hongkong ve tayvan kesinlikle sorunsuz küçük parçaları havalı zarflarla ve üzerine gift yazarak gönderiyorlar ve sorunsuzca geliyor.Eyer büyük parça alıcaksanız satarbike i öneririm jant setimi ordan dizdim gerçekten çok iyiler mailllere 5 dk da cvp geliyor.ŞU ana kadar tek sorunu evans ta yasadım parama 35 gün boyunca el koydular resmen mailllerime çok geç cvp verdiler ve 35 gün sonunda istediğim malları alamadım paramı ancak gönderdiler...

(link) bu site güvenilir gibi duruyor :)

arkadaşlar merhaba chain reaction dan istek listemdeki ürünleri arttırdıkça
''royal mail shipping'' gönderimden ''parcel force internatinal shipping'' e dönüyor,
bu durumdan dolayı ürünler+kargo 150€ limitini geçmedikçe gümrükte ve kargolamada ekstra maliyet olarak sorun yaşarmıyım.
bildiğim kadarıyla posta yolunu tercih etmek daha ekonomik ve sorunsuz..

(link)
fiyatı görünce kalakaldım türkiyede olsa 2500 falan olurdu yurtdışında 1700 falan olur diye düşündüm ama fiyata bakın :O acaba kargo dahil mi hariç mi hariçse dahile ne kadar ayrıca gümrükde sorun olur mu bir haftada elime ulaşır mı ödeme nasıl yapılır güvenilir midir?

Geri