Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Bugün ne olduysa artık bi mucize oldu,ptt görevlisi pakedimi kapıma kadar getirdi hemde imzayla verdi:) hemde cumartesi günü:) bu arada yeni kanunun işlediğinden pek emin değilim, kimse uğraşamaz o kayıtlarla :D. 19.05 kargo çıkış tarihi 04.06 teslim, ehh 17 gün fena değil.

Scudo
@Yavuz Çetin

arkadaşıma 7 miydi 10 mu hatırlamıyorum, o civarda geldi...

Evans'da şaşırdı. Bir UPS bir Royal Mail. Neye göre belirliyorlar bu gönderileri çözen var mı? Önceden ücretsiz kargoya giren paketleri UPS ile gönderiyorlardı şimdi kafalarına estiği gibi gönderiyorlar. Kesin bir Türk ortak aldılar. :p

@Yavuz Çetin

Hiç kuşkun olmasın. Fişlerler vallaha. Bu aralar tevtişler ar bilginiz olsun. Yeni kanun çıktı ya o yüzden.

Evans'da şaşırdı. Bir UPS bir Royal Mail. Neye göre belirliyorlar bu gönderileri çözen var mı? Önceden ücretsiz kargoya giren paketleri UPS ile gönderiyorlardı şimdi kafalarına estiği gibi gönderiyorlar. Kesin bir Türk ortak aldılar.

kafalarına göre, ne denk gelirse onunla gönderiyorlar..

100 pound üstü Ups altı royalmiş.

tecrübelerime göre öyle bir kural olmadığını rahatça söylerim..

bana maille öyle söylendi.100 pound üstü evanstan hiç alışveriş yapmadığım için doğruluğunu teyit edemiyorum. Ama müşteri temsilcisi yalan söylemiyordur heralde:)
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/7/4060.jpg

Bu gün şu saat itibari ile ayakkabı elime ulaştı arkadaşlar. Yaklaşık 12 günde elime geçmiş oldu. Bu arada ayakkabı süpermiş. :)

herkese selam önümüzdeki günlerde yurt dışından alışveriş yapmayı düşünüyorum dealextreme.com sitesinden forma tamir seti stop lambalari km saati gibi malzemeler 150 euro geçmiyor daha önce alış veriş yapan arkadaşların fikirlerini alabilirmiyim tsk şimdiden

arkadaşlar ebaydan 3-5 dolarlık bir sipariş verdim,yeni yasadan haberim olmadığı için bir kaç gün arayla kargo ücreti dahil 123 tl tutarında forma siparişi verdim,şimdi 2 ayda bir alışveriş kuralına göre 3 dolarlık bir eşya için 123 tl tutarındaki formaya el koyarlarmı,yardımcı olursanız sevinirim

@Uğur Gerger

Bugün siparişler elimde..

Pek bir şanslı günümdeyim.. 7 gün içinde siparişim kapımda.. Schwalbe maraton sipariş etmiştim.

@önder aşık

Önder Bey ben 2 ay kadar önce Dealextreme'den birkaç parça bisiklet malzemesi almak için sipariş verdim. Bir aydan fazla bekledim, 5 parça dan 2'sini gönderdiler. Diğer ürünlerin stokta olmadığını belirttiler, halbuki sipariş verirken sitelerinde var olarak gözüküyordu. Benden muadil başka ürün isteyip istemediğimi sordular. Kabul ettim malzemeleri seçip iistedim birkaç gün sorda tekrar geri döndüler o istedikleriminde stokta olmadığını belirtiler, bende paramın iadesini istedim paypal hesabıma yatırdılar. Bence Dealextreme'den değilde ebay üzerinden başka firmalardan da ürün iisteye bilirsiniz. Ben bu güne kadar 500-600$'lık malzeme aldım. Hiç problem olmadı. Hatta geçenlerde güney korede ki bir firmadan bisiklet için kışlık mont istedim, o bile geldi.Çünkü Dealextreme'den isteyeceğiniz aynı malzemeler diğer çin firmalarında mevcut.:)

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
ptt eve kadar getirir ama apartman kapısına fırlatıp atar :D ya da kağıt bırakır gel al diye:D

@önder aşık

geçen hafta deal extremden aldığım malzemeler bugün itibari ile elime geçti.bilginize.ayrıca 2 ayda 4. siparişim yurtdışından hepsi geldi yani gümrükte sorun olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
@Özgün ÇETİN

Ankarada PTT kargo iyi çalışıyor, adrese kadar getiriyorlar, benim enaz 15-20 paketimi getirdiler. :rolleyes:

Geri