Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Merhaba arkadaşlar

Tesadüfen bulduğum bir siteyi sizinle paylaşmak istiyorum.
İşinize yarayacağını düşündüğüm birçok aksesuarı sitede bulabilirsiniz.
Ürünlerin tamamını ücretsiz kargo ile alabiliyorsunuz. Fiyatlar inanılmaz ucuz.
Ben sırf deneme amaçlı 3,23 TL.'lik bir sipariş verdim ve siparişim yaklaşık 2 haftada kapımda teslim edildi. Sitenin en büyük avantajı Türkçe olması. Hem de ödemeyi Türk Bankalarına yapabiliyorsunuz.

Buyurun:
(link)

Scudo
15 iş günü sonunda tamda mail atmayı düşünürken kagom geldi crc den.Gümrükte kutuyu bile açmamışlar.Gözlemlerinme göre yanlızca takip numaralı paketleri açıyorlar.

Arada sırada kontrol ettiğim için farkettim wiggle.co.uk Türkiye'ye gönderime tekrar devam etmeye başlamış.Oradan birşey isteyen olursa kacırmasın

Arkadaşlar amazon.com'dan 200 dolarlık bir alışveriş yapsam elime ulaşır mı gümrükte takılır mı?

arkadaşım; bir çok site var ama alacağın şeye göre değişir desisi ve fiyat çok önemli birincisi 400 euro geçen bir ürün olursa gümrüğe akılır 2. desisi ( kutu hacmi ) büyük olan bir ürün kargo vb.dunya tutar. alacağın şeyler vites vb. gibi küçük şeyler ise ozaman al derim ama kadro vb. alacaksan bir daha düşün.

@Tunahan_06

takılmaz. direk gelir. ama telefon lcd gibi bişeyse gümrük mevzuatına uymayan bir ürünse yine takılır.

400 € değil. 150 €...

(400 € hediyelik eşya muafiyeti diye geçer ve şartları posta yoluyla gelen eşyalardan tamamen ayrıdır. posta yoluyla gelen eşyayla, hediye veya diil, uzaktan yakından alakası yoktur. 400 €'yla aklınızı karıştırmayın)

@mehmet erinç

Bende 2 ay içindeki 3. siparişimi dün verdim bakalım yeni mevzuata takılacak mı yoksa sorunsuz elime ulaşacak mı?

Göreceğiz.Alıntı yaptığım arkadaş gibi son 2 ayda 3 ve daha fazla sipariş verip eline sorunsuz ulaşanlar varmı aramızda?

Arkadaşlar lütfen dikkatli olalım!

Verilen siparişler 150€'yu aşmamalıdır. Aksi taktirde gümrüğe gidip %18 vergi ödemek durumunda kalırsınız. Bilginize.

Ben fotoğraf makinası almayı düşünüyorum 200 dolarlık,çıkmaz o zaman sanırım bir problem?

@sercanczo

O biraz da şans işi. Ben geçen ay Ebay'den 200$'a fotoğraf makinesi aldım, adresime kadar sorunsuz geldi:)

@reha genç

son 2 ayda Ebay'dan 10 parça malım sorunsuz geldi ama ufak tefek şeylerdi..

Nasıl ya :) Takılırsa almak için yapabileceğimiz bir şey oluyor mu?

@Tunahan_06

Tunahan, özel mesaj gönderemiyorum mesaj sayacımdan dolayı;) Nikon Coolpix S1000PJ almıştım. Satıcının linki (link)

• Beğen
Tepkiler: Tunahan_06
parayı yatıralı beş gün oldu ama hala ödeme bekleniyor gözüküyor sitede :)

Linke tıkladığımızda Bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var. diye bir uyarı çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Muammer A.
Geri