Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

@emircan Başbuğ06

Belirtiğin linkdeki makineye benzer ürünler 800-900 Euro civarındadır.
Ayrıca bu modelin Ingiltere dışına online satışı yapılmıyor.

Scudo
(link)
pekiya bunun türkiye satışı varmı galiba diğeriyle kadrosu aynı benim için önemli olan kadro ve maşa(tekerlerde önemli)

• Beğen
Tepkiler: Ƥinokyo
Bisikletin resminin sol üstünde "uk delivery only" yazıyor...

"Yanlızca united kingdom'a kargolanır" denmiş...

limit 150 euro bunun içinde kargo parası yok arkadaşlar !!!

ben chainreactioncycles den sipariş vermek istiyorum kadro+ furç takımı+ 2 lastik +2 jant çemberi+zincir+ elcik 300€ tutuyor çok fazla ürün olması kargonun geri yollanmasına neden olur mu birde € üzerinden alışveriş yapıcam ama kredi kartı tl ne yapmalıyım acil cevap

@sDVoLuMeFoUr

kargon gümrükten geçemez orası kesin

zinciri+elcik+furç takımını chain den al,
lastik ve çember için starbike i kesinlikle öneriyorum çok ucuzlar ve 2 çember ve 2 latik için 15 dolar kargo öderisn chainden cok daha karlı + ücret bölündüğü için gümrükte yakalanmaz
kadro için bişi diyemem fiyatı nekadar bilmiyorum ama 150 euro altındaysa sorun çıkmaz ebaydan getirenler vardı...

kur içinde bankan kendi kur farkını uygulayacaktır ki bankadan bankaya baya fark edio dikkat et,bankanın interaktif işlemler bölümüne bakarsan kur farklarını görürsün sen tl olarak karşılığını yatır gerisini onlar halledicek ekstre alırkende euro olarak ekstre iste (starbike paypal kabul ediyor paypal kur farkı hem az hemde daha güvenli)

kadro için ebaya bakmanı öneririm giant atx kadrolar çok uygun almışken zincir ve furcuda ebaydan al ben ordan aldım gerçekten çok uygun

@Taner Rona

aynı siteden 7 parça ürünü alıp (kargosuna gümrüğüne razıyım ben) çok fazla ürün olduğu için ürünlerin gönderilme ihtimali varmı

@emircan Başbuğ06

Bu ürün Specialized markasının 2010 Sport modeli. Specialized 2011'de bu modeli Elite olarak çıkardı. Bu modelin maşası aliminyum ve karbon olarak iki farklı şekilde satılıyor.
Aşağıdan inceleyebilirsin kardeşim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: observer
@Gökhan Hayırlı

Gökhan emin misin ? Çünkü ben de birşeyler almayı düşünüyorum da! sonra aksilik çıkarsa yanarım valla.

150 € ya kargo dahil değildir. ayrıca 150 € üstündeki koliler de gümrükten geçer. sadece geldiği yere göre %18 veya %20 (eger değişmediyse) maktu vergi öder öyle teslim alırsınız. bu arada vergi alınacak miktara da kargo dahil değildir. yalnız bunun için bir üst sınır var, 1500 €. bu sınırı geçtiyse bildiğin ithalat yapmalısın.. beyanname vermelisin, alınması gereken belgeleri almasın, tüm vergileri ve fonları ödemelisiniz vs vs...

dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta da, bu 150 € 'luk muafiyet hakkının sadece kişisel kullanım için getirilen ürünler için geçerli olması. yani aynı şeyden bir sürü varsa kolide mesela, tutarı 150€ yu geçmese bile, gümrük bunun ticari mahiyette olduğunu düşünebilir.

dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise mevzuatı takip etmek. gümrük müsteşarlığı web sayfasında, e-mevzuat kısmında güncel mevzuatı bulabilirsiniz.

en son yayımlanan genelge : 2011/23 sayılı genelge; okuduğunuzda pek çok sorunuza da cevap almış olacaksınız.

@Candan Cığız

Teşekkür ederim Candan Cığız. Çok iyi oldu bu bilgi. Emegine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: CandanC
@psychologicalmaniac

Candan arkadaşımız daha detaylı anlatmıştır... Alırken bir şeyler dikkat edeceğiniz noktaları da belirtmiştir...

Evans cyles tan yaptığım bir önceki siparişi ups ile gönderdiler ve 3 günde elime ulaştı.şimdikini ise royal ile göndermişler ve kargo takip numarasıda vermiyorlar. Kargo Türkiye ye girdiğinde ptt kargo tarafından mı işler takip ediliyor ve tahmini kaç günde geliyor İngiltere den ? Sanırım sizlerinde başına gelmiştir bu siteden yapılan siparişlerde...

Evans'dan Royal ile geliyorsa ptt takip eder.Normal süresi siparişin üzerinden en az bi 10 gün içersindedir.15 gün veya daha fazla olursa Evans'la irtibata geçersiniz

evans'tan son zamanlarda alışveriş yapan var mı, ürünler ulaştı mı ?
ayın 19 unda sipariş verdim beklemedeyim hala...

@Özgün ÇETİN

25 Mayıs'ta bir ayakkabı almıştım yaklaşık 70 euro tutarında. 26 Mayıs'ta Royal ile göndermişler.:boese157: Daha önce bedavaya düşen siparişleri UPS ile gönderiyorlardı 5 gün içerisinde elimize geçiyordu. Bu sefer neden böyle yaptılar anlaşılır gibi değil. Yaklaşık 2 hafta önce arkadaşım yine bedava gönderiye giren fakat tutarı benim meblağdan az olan alışveriş yaptı ve UPS ile paketi 4 gün içerisinde eline geçti. Canımı sıktı bu Royal işi. Daha önce başka sitelerden PTT ile gönderilen 3 siparişim de de paketlerim hep kayboldu. Mailleşip zar zor para iadeleri ile günü kurtarmıştım. Umarım bu sefer sorun çıkmaz. Beklemedeyiz. :rolleyes:

Ben de bugün Evans'tan siparişimi verdim, daha önce bir kaç kez chainreaction'dan vermiştim, ama evans'ın cargo-free özelliği yarıyarıya düşürüyor faturayı.

60 poundluk bir fatura, sorunsuz geçer sanırım. Bakalım kaç günde gelicek?

@MuratHan

bende 90 poundluk sipariş veridm royal mail ile takip no olmadan gönderdiler tabi kargo kayboldu 1 ay madur oldum sonunda paramı aldım birdaha da alış veriş yapmadım eyer ups ile gelirse sorun yok ama en azından takip no olması lazım bir standartları yok sorduğumda bazen ups bazende royal mail ile gönderiyoruz dediler ki royal mailin takip no sistemi var dedim bu seferde ücret düşük olduğu için takip no tutmuyoruz dediler :D

Geri