Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

@9magiko

Almanya'da bike24 satıyorsa ve gidiş geliş masraflarımı verirsen ben sana gider alır gelirim. Vergi iadesini de alırsın. Zaten vergi iadesi yaklaşık olarak masraflara denk gelir.

Scudo
@clubber

bike24 değil ancak özelden görüşelim belki bir yol buluruz. PM atıyorum.

@Emre Yönlüer

(link)

@U. Aydogan Link için saolasın hocam, Japaonya'dan bir ürün almam gerekiyordu, bu maktıkta bir sistem aradım ama bulamamıştım.

Bu hiç başıma gelmemişti.
Zonda siparisi verdim, iki gunde istanbula ulasti, 3. Gun gumrukten cikti basaksehire gitti. Adim adresim ve odeyecegim vergi tutarı yaziyordu.

Ertesi gun kontrol ettiğimde sanki istanbula yeni ulaşmış gibi hala gumrukte gorunuyor, adim adresim ve vergi tutari da yok...

Hic böyle bir şeye denk gelen oldu mu?

Günlerce yeni bilgi girilmedigini görmüştüm ama girilen bilginin silindigini veya işlemlerin geri alindigini görmemiştim.

İnşallah sorunsuz ulaşır. :(

• Beğen
Tepkiler: Zuzunay
75 euro üzeri alışverişlerde gümrüğe takılma sorunu kargo parası ürüne eklenerek mi hesaplanıyor?

@turin

Hayır. Sadece ürün ücreti üzerinde ekleniyor vergi.

• Beğen
Tepkiler: turin
@Ozan k.

Sistem kaynaklı sorun yaşıyorsunuz. Kayıtlı gönderilerin sistemden silinmesi söz konusu olamaz. 1 hafta içerisinde size ulaşacaktır.

image.jpeg Merhaba ,

Bende sizin gibi mağdurlardanım.
2 hafta önce siparişi verdim, bike24 de . Geçtiğimiz cuma gümrüğe geldiğini gösterdi. Ptt sorgudan girip ber gün kontrol ediyordum.
Giriş yapıldı, bekliyor statüsünde kaldı cumartesiden beri. Dün, yine baktığımda günrük de bekliyor diye yazıyordu hala.. Bir kaç yazı okudum ve, UKİM de beklediğini gördüğüz an gidip siz kendiniz alın dedi..
Ben de dayanamadım, dün postaneye gittim - ihbar kağıdını sordular dedim yok gelmedi.. O zaman gümrük den gidip sizin almanız gerek dediler.. Bende dayanamadım, Bu sabah, kalktım direk UKİM e gittim.
277€ vergisi ödedim, 171₺ Zondalara sonunda kavuştum.
Eğer sizin de statü, UKİM de bekliyor ise yarın gidip alın derim.. Sorun olursa, seve seve cevaplarım..
Gidiş oldukça kolay ;
Metro ile yeni kapı
Ondan sonra, Bağcılar kirazlı metrosu
Oradan da MetroKent metrosuna binip, İkitelli de iniyorsun. Ptt çıkışından çıkıp, sağ dönüyorsun - Cami arkanızda kalacak. İlk aykosan yazan yerden değil, 2. Sokak dan girersen eğer direk Ptt ' nin önüne çıkıyorsun.
Hayırlı olsun şimdiden..
Bu da bonus olsun :)

Mesai saatlerinde calistigim icin gidemiyorum. Su anda tekrar adim soyadim yazili sekilde ama basaksehirden ayrilmamis gorunuyor. Genelde oradan ayni gun sevk edilirdi. Biraz daha bekleyecegim sanirim...

@Ozan k. ne tarafta oturup / çalışıyorsun ?
işten izin alabilirsen, oturduğun yere göre yaklaşık ne kadar süreceğini söyleyebilirim..
o zaman, UKİM ' i ara söyle.. geri gönderilmesin kargon

Ben orayabdaha once gittim. (Senin gibi sabredememistim)

Ancak benim adresime gelmemis, oradan hic cikmamis bir.paket, adim ve adresim yazmasina ragmen geri gitmez diye tahmin ediyorum. (Su anda yine adim adresim ve odeyecegim vergi tutari yazili)

Isten de izin almak istemiyorum. Dolayısıyla bekleyecegim, 2-3 daha hareket olmazsa telefonla tacize baslarim sanirim...

@Ozan k. eğer, vergi tutar ı falan yazıyorsa - UKİM posta da bekliyor yazmıyorsa gelir.. Sana kalmış, ben sabredemedim gittim aldım :)

Iyi de daha once de vergi tutari yazardi, basaksehire gider oradan da is yerine gelirdi.

Simdi de ayni siralamayla gidiyor ama nedense 3 gundur basaksehirde kaldi.

Dedigim gibi bekleyeyim, olmadi ararim...

Selamın Aleyküm , ben de yurtdışından ebay den alışveriş yaptım da daha bugün sipariş verdim. Adres bölümünde her şeyi yazdık ama apartmanı yazmayı unutmuşum nasıl düzeltirim ne yapmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz ?

@Emirazraa daha önce böyle bir olay başıma geldi , kargo firmasını arayıp durumu anlattım onlarda dağıtım yapacak elemanın numarasını verdiler bende ona tarif ettim. sizin durumunuzda sanırım kargonun türkiyeye girmesini bekleyip sonrasında firmayla irtibata geçmeniz lazım

Amazondan alışveriş yapacak arkadaş aranıyor ? 35 dolarlık :)

Yorumunuz için sağolun.
Daha bugün sipariş verdim ve sipariş verdikten 4 saat sonra falan satıcıdan adrese apartmanı ve numarayı da eklemesini rica ettim acaba o zaman olur mu ? anıl şentürkk

@Emirazraa eğer kargolanmamışsa büyük ihtimalle olur ama ürün kargolanmışsa malesef olmaz.

Geri