Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı alışveriş

Herkese merhaba, ürünleri kullananların yardımcı olması açısından bu başlığı açıyorum .. Bir arkadaşım gelecek Almanya'dan ve Go Pro 8 ile Garmin Edge 830 getirmesini isteyeceğim .. Go Pro'da tüm aksesuarları içinde 3.000 TL Garmin Egde 830 (Bundle değil) 2700TL gibi bir rakam .. Bu cihazların garantisi (Garmin için firmanın dediği yurt dışı olura 1 yıl ve arıza durumunda gümrük masrafı ödüyorsunuz) sorun olur mu? Zira Garmin Edge 830 burada 3.500 TL .. Garmin 830 ile 1030 arasında çok özellik farkı var mı? Go Pro için tüm aksesuarları almam gerekli mi? bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum ..
Gopro için bahsettiğiniz tüm aksesuarlar hangileri mesela? Bir bundle şeklindeyse belki içinde kullanmayacağınız aksesuarlar olabilir.

Scudo
@Osman Selman hocam bende almak istiyorum ama 130 yok türkiyede bulamadım,amacından sipariş sıkıntı olmaz heralde,birde 130 nasıldır başlangıç seviyesi için ihtiyaçlarımı karşılar herhalde ?

Gopro için bahsettiğiniz tüm aksesuarlar hangileri mesela? Bir bundle şeklindeyse belki içinde kullanmayacağınız aksesuarlar olabilir.
(link) Bu ürün ..

Herkese merhaba, ürünleri kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim .. Bir arkadaşım gelecek Almanya'dan ve Go Pro 8 ile Garmin Edge 830 getirmesini isteyeceğim .. Go Pro'da tüm aksesuarları içinde 3.000 TL Garmin Egde 830 (Bundle değil) 2700TL gibi bir rakam .. Bu cihazların garantisi (Garmin için firmanın dediği yurt dışı olura 1 yıl ve arıza durumunda gümrük masrafı ödüyorsunuz) sorun olur mu? Zira Garmin Edge 830 burada 3.500 TL .. Garmin 830 ile 1030 arasında çok özellik farkı var mı? Go Pro için tüm aksesuarları almam gerekli mi? bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum ..
Bende bilgisayarı yenilemek istiyorum. Benimde aklımda 830 var ancak çoğu kişi sadece 2 özellik farkı için neden daha fazla ödemek istiyorsun diye soruyor. Sizce neden Edge 530 değilde 830 acaba ?

@Osman Selman hocam bende almak istiyorum ama 130 yok türkiyede bulamadım,amacından sipariş sıkıntı olmaz heralde,birde 130 nasıldır başlangıç seviyesi için ihtiyaçlarımı karşılar herhalde ?
amazon'dan aldığın ürünlerde hiç bir sıkıntı yaşamazsın, yaşasan bile hemen çözülüyor. Şuana kadar 2 sürüş yapabildim. Bütün ihtiyaçlarımı karşıladı şimdiye kadar.

• Beğen
Tepkiler: Furkaann
Bende bilgisayarı yenilemek istiyorum. Benimde aklımda 830 var ancak çoğu kişi sadece 2 özellik farkı için neden daha fazla ödemek istiyorsun diye soruyor. Sizce neden Edge 530 değilde 830 acaba ?
Açıkcası benim düşüncem bir kere alıp uzun yıllar kullanmak amaçlıydı, başka bir incelemede bulunmadım ...
Ekstra batarya ve hafıza kartı tamam ama tripod, kafa bandı ve diğer aparatı kullanacak mısınız? ona göre karar verin
Yok bende zaten kullanan var mı diye sordum, yani hangileri bisiklet kullanırken lazım olur yardımcı olabilecek biri varmı diye sormuştum :) ..

Açıkcası benim düşüncem bir kere alıp uzun yıllar kullanmak amaçlıydı, başka bir incelemede bulunmadım ...

Yok bende zaten kullanan var mı diye sordum, yani hangileri bisiklet kullanırken lazım olur yardımcı olabilecek biri varmı diye sormuştum :) ..

Dostum bunun kararını senin vermen lazım. Niye diyecek olursan mesela ben kafa bandını kullanacağıma kaska takmayı tercih ederim. Kaska takmak içinse 2-3 farklı tipte aparat var. Ben şahsen kaska takmak yerine göğüs ve gidona takmayı severim yani o açıdan görüntüler daha çok hoşuma gidiyor. Tripodu ve diğer aparatı bisiklet ile kullanmayacaksın muhtemelen, kafa bandı ise belki, kask ile kullanıma çok uygun değil.

Dostum bunun kararını senin vermen lazım. Niye diyecek olursan mesela ben kafa bandını kullanacağıma kaska takmayı tercih ederim. Kaska takmak içinse 2-3 farklı tipte aparat var. Ben şahsen kaska takmak yerine göğüs ve gidona takmayı severim yani o açıdan görüntüler daha çok hoşuma gidiyor. Tripodu ve diğer aparatı bisiklet ile kullanmayacaksın muhtemelen, kafa bandı ise belki, kask ile kullanıma çok uygun değil.
Yani hocam kask, göğüs ve gidona takmak için (bende kullansam bunlarla kullanırım) hangi aparatlar lazım ? ..

Yani hocam kask, göğüs ve gidona takmak için (bende kullansam bunlarla kullanırım) hangi aparatlar lazım ? ..
Kask için bir kaç seçenek var.

Kaskınızın yüzeyi müsaitse bu tip bir aparat:

KingMa GoPro Uyumlu Eğimli Oval Kask Bağlantı Aparatı Fiyatı

Kaskınızın yüzeyi müsait değilse deliklerden geçirmek sureti ile bu tip bir aparat:

CoverZone GoPro Aksiyon Kamera EKEN Bisiklet Kaskı Bağlantı ...

Göğüsde kullanım için bu aparat:

Gopro Göğüs Askısı GCHM30-001 - 301,30 TL | Gopro
Gopro Göğüs Askı Aparatı Chest Body Strap - n11.com

Gidon aparatı için ise bunlar gibi bir çok seçenek mevcut:

10286864957490.jpg
GoPro Sele Borusu / Gidon / Direk Pro Bağlantı Parçası AMHSM-001
GoPro Uyumlu Gidon Aparatı 360 Dönebilen Başlık - MaxiTekno

Kask için bir kaç seçenek var.

Kaskınızın yüzeyi müsaitse bu tip bir aparat:

KingMa GoPro Uyumlu Eğimli Oval Kask Bağlantı Aparatı Fiyatı

Kaskınızın yüzeyi müsait değilse deliklerden geçirmek sureti ile bu tip bir aparat:

CoverZone GoPro Aksiyon Kamera EKEN Bisiklet Kaskı Bağlantı ...

Göğüsde kullanım için bu aparat:

Gopro Göğüs Askısı GCHM30-001 - 301,30 TL | Gopro
Gopro Göğüs Askı Aparatı Chest Body Strap - n11.com

Gidon aparatı için ise bunlar gibi bir çok seçenek mevcut:

10286864957490.jpg
GoPro Sele Borusu / Gidon / Direk Pro Bağlantı Parçası AMHSM-001
GoPro Uyumlu Gidon Aparatı 360 Dönebilen Başlık - MaxiTekno
Çok teşekkür ederim, çok faydası oldu ..

• Beğen
Tepkiler: sspl
Çok teşekkür ederim, çok faydası oldu ..
Rica ederim, siz aleti alın kafanıza takılan başka bir şey olursa yardımcı olurum.
Bundle şeklinde alacaksanız yedek batarya ve hafıza kartı fiyatına bakın atıyorum sadece kamera 300€ batarya ve hafıza kartı 50€ diyelim bundle 375€ ise yanı diğer aparatlar ucuza geliyorsa onu da tercih edebilirsiniz. Ekstra aparatları da örneğin tripodu falan başka noktalarda kullanabilirsiniz ev içi vb.
Ayrıca aksesuarları gopro'nun kendisinden alacağınıza farklı markalar seçerseniz daha ucuza temin edebilirsiniz. Çok ucuz kalitesizleri tercih etmezseniz, uyum ve kalite problemi yaşamazsınız kolay kolay. Ben zamanında bütün aksesuarları aliexpressden almıştım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: Kobebryant
(link)
Bu ürünü Amazon.de vergiler dahil 358 Euro'ya gönderiyor, anladığım kadarı ile gümrük vergisini peşin alıyor ..

(link)
Bu ürünü Amazon.de vergiler dahil 358 Euro'ya gönderiyor, anladığım kadarı ile gümrük vergisini peşin alıyor ..
Amazonun aldığı VAT, yani devletin aldığı katma değer vergisi. Gümrük vergisi ise sonradan geliyor (yaşadığım yerde bu şekilde), yada paketi teslim alırken ödüyorsun. Daha 1 hafta önce kızıma Amazondan istediği birkaç şeyi aldım. Ödeme sonunda ek olarak 25 dolar VAT ödedim. Paket UPS ile 3 günde geldi ve paketin üzerine yapıştırılmış bir kağıtta gümrüğe sunum bedeli 10 iş günü içinde (Fatura) posta ile size yollanacaktır yazıyordu.

Amazonun aldığı VAT, yani devletin aldığı katma değer vergisi. Gümrük vergisi ise sonradan geliyor (yaşadığım yerde bu şekilde), yada paketi teslim alırken ödüyorsun. Daha 1 hafta önce kızıma Amazondan istediği birkaç şeyi aldım. Ödeme sonunda ek olarak 25 dolar VAT ödedim. Paket UPS ile 3 günde geldi ve paketin üzerine yapıştırılmış bir kağıtta gümrüğe sunum bedeli 10 iş günü içinde (Fatura) posta ile size yollanacaktır yazıyordu.
Müşteri hizmetleri tekrar vergi ödemeyeceğimi söyledi .. Normalde ürün 330 Euro idi, Ben Türkiye teslimatı seçtikten sonra 280 Euro'ya düştü 23 Euro nakliye 55 Euro'da ithalat ücreti peşin ödeme olarak çıkıyor ..

Müşteri hizmetleri tekrar vergi ödemeyeceğimi söyledi .. Normalde ürün 330 Euro idi, Ben Türkiye teslimatı seçtikten sonra 280 Euro'ya düştü 23 Euro nakliye 55 Euro'da ithalat ücreti peşin ödeme olarak çıkıyor ..
Ülkeden ülkeye fark gösteriyor olabilir. Ben yurtdışındayım. Bana ürünler Amerika'dan geldi. Sanırım senin sipariş Almanya'dan olacak. İnşallah dedikleri gibi olur, sonradan bir vergi falan çıkartmazlar sana.

• Beğen
Amazon alışverişlerinde (Almanya ya da ABD farketmez) gümrük vergisini alışveriş sırasında peşin ödüyorsunuz. Sonradan ekstra bir şey ödemiyorsunuz. Sitede ne ödediyseniz o. Bu konuda rahat olabilirsiniz.

Amazon alışverişlerinde (Almanya ya da ABD farketmez) gümrük vergisini alışveriş sırasında peşin ödüyorsunuz. Sonradan ekstra bir şey ödemiyorsunuz. Sitede ne ödediyseniz o. Bu konuda rahat olabilirsiniz.
Teşekkür ederim, bende öyle anlamıştım, bir bilene de sordum, burada da onay aldım içim rahat etti:) ..

Garmin 820 den sonra 830 kullanıyorum, çok memunum. 1030 yada 1030+ yerine daha ergonomik ve kullanışlı geldi. 530 la en büyük farkı Dokunmatik özelliği ve Ekran çözünürlüğü. şahsen dokunmatiğe alıştığım ve yolda kullanımı daha kolay olduğu için tercih ettim, tavsiye ederim.

• Beğen
Arkadaşlar şu an yurtdışından aldığımız bisiklet lastiği için ek gümrük vergisi var mıdır? Ben baktım ama "lastik" ya da "bisiklet parçası" gibi bir ibare göremedim. Sadece kdv mı ödüyoruz?

Geri