berk92
Üye
- Tepki
- 70
- İsim
- Berk
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
312379 dosyayı görüntüle
Merhabalar. Daha önce Amazon yurtdışı alışverişim olmadı. 136,42 TL vergi anladığım kadarıyla ancak parantez içinde yazan tutar ne anlama geliyor bilgisi olan var mı ?
Teşekkür ediyorum.Parantez içindeki bilgi çöp. Ürünün 100 santimi 1374 liraya geliyormuş ama bu Amazon arabirimindeki bazı alanların yanlış doldurulmasından kaynaklı.
Sizin ödeyeceğiniz 453.42 + 136.42 lira. Amazon'da vergiler 136.42'den az tutarsa üstü iade geliyor, fazla tutarsa onlar ödüyor.
Arkadasim 5 gunlugune munihe gidecek. Garmin aldirmayi dusunuyorum, munihte bisiklet magazasi veya garmin satan nerelere bakabilir ? Tavsiyesi olan varsa alabilirim. Ben sport schuster diye bir yer buldum, guzel bir bundle secenegi vardi ama bitmis gozukuyor
Decathlon’dan da alabilirsinizArkadasim 5 gunlugune munihe gidecek. Garmin aldirmayi dusunuyorum, munihte bisiklet magazasi veya garmin satan nerelere bakabilir ? Tavsiyesi olan varsa alabilirim. Ben sport schuster diye bir yer buldum, guzel bir bundle secenegi vardi ama bitmis gozukuyor
Arkadasim 5 gunlugune munihe gidecek. Garmin aldirmayi dusunuyorum, munihte bisiklet magazasi veya garmin satan nerelere bakabilir ? Tavsiyesi olan varsa alabilirim. Ben sport schuster diye bir yer buldum, guzel bir bundle secenegi vardi ama bitmis gozukuyor
teşekkür ederimher zaman değil. Ama öyle bir durum olursa faturayı gönderin kargo fiyatını işaretleyin itirazınızı yapın. Düzeltme yapıyorlar..
Ağırlık ile vergi arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz, kargo mu bu?1,64kglık paketim gümrükten geçti ve 560 TL gibi bir gümrük vergisi önüme sunuldu. İçinde 2x lastik, 1x zincir yağı, 1x forma, 1x sticker, 1x gidon sargısı mevcut ve buna rağmen çok uygun bir gümrük vergisi sunuldu. İşin komik yanı bir çift eldivene 200 TL öderken neden böyle ağır kalabalık bir pakete bu kadar uygun fiyat biçtiler anlamadım.
Paketim elime ulaşınca burada paylaşırım.
Hayır ağırlık ile vergi arasında bir bağlantı kurmadım ağırlığı örnek olarak verdim. Bir paketin içerisinde 5 adet ürün varken 560 tl talep ediyorlar fakat ufak bir paketten 200 tl talep ediyorlar.Ağırlık ile vergi arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz, kargo mu bu?
Ben yine anlamadım. Vergi fatura tutarınızla ve ürünün geldiği bölgeyle alakalı.Hayır ağırlık ile vergi arasında bir bağlantı kurmadım ağırlığı örnek olarak verdim. Bir paketin içerisinde 5 adet ürün varken 560 tl talep ediyorlar fakat ufak bir paketten 200 tl talep ediyorlar.
Iki paketide aynı firma ve ülkeden. Bikeinn den almıştı sandıklarını.Ben yine anlamadım. Vergi fatura tutarınızla ve ürünün geldiği bölgeyle alakalı.
1,64kglık paketim gümrükten geçti ve 560 TL gibi bir gümrük vergisi önüme sunuldu. İçinde 2x lastik, 1x zincir yağı, 1x forma, 1x sticker, 1x gidon sargısı mevcut ve buna rağmen çok uygun bir gümrük vergisi sunuldu. İşin komik yanı bir çift eldivene 200 TL öderken neden böyle ağır kalabalık bir pakete bu kadar uygun fiyat biçtiler anlamadım.
Paketim elime ulaşınca burada paylaşırım.
Aldığım eldiven 36€, diğer paket 148€. Neyse artık en azından 800-900 TL gümrük vergisi öderim derken 560 TL ile sıyırdık fazla kurcalamamak lazım.Aldığınız eldivenin fiyatı, diğer aldığınız ürünlerin yarısı sanırım. Alınan vergiden öyle anlaşılıyor. Tabi işlemi yapan memurun da ruh haline göre değişiyor 🙄
Aldığım eldiven 36€, diğer paket 148€. Neyse artık en azından 800-900 TL gümrük vergisi öderim derken 560 TL ile sıyırdık fazla kurcalamamak lazım.
Eğer sipariş verdiğiniz ürün stokta yoksa epey sizi bekleteceklerdir. BikeINN'nin yazılı olmayan kanunu bu. Örneğin ben 10-11-2023 de sipariş verdim ve paket hala elime ulaşmadı nedeni ise stoklarında olmadıkları için ürünü temin etmelerini bekledim haftalarca. Teşekkürler.Aynen öyle, ne kadar az ödersek o kadar iyi. Güle güle kullanın. Benim de paketim kargoya verildi umarım sorunsuz ve düşük vergili gelir. 😅
Eğer sipariş verdiğiniz ürün stokta yoksa epey sizi bekleteceklerdir. BikeINN'nin yazılı olmayan kanunu bu. Örneğin ben 10-11-2023 de sipariş verdim ve paket hala elime ulaşmadı nedeni ise stoklarında olmadıkları için ürünü temin etmelerini bekledim haftalarca. Teşekkürler.