Scudo Sports

Yurtdışı alışveriş

İlginiz için teşekkürler fakat İngiltere'deki bu ürünün ödemesini yapamadığım için İngiltere'de adres verseniz dahi kargolatamam ki? Çünkü satıcı ödemeyi ya PayPal yada Apple Pay ile alıyor ve bu ikisi de türkiye'de banka hesabı olanlar için yasak. Bu konuda bir çözüm var mı?
Ben o ayrıntıyı atlamışım haklısınız. Yüz yüze alışverişi kabul ederse ve benim ulaşabileceğim bir yerdeyse yardımcı olmaya çalışırım.

Scudo
Ben o ayrıntıyı atlamışım haklısınız. Yüz yüze alışverişi kabul ederse ve benim ulaşabileceğim bir yerdeyse yardımcı olmaya çalışırım.
İçten destek dolayısıyla teşekkür ederim. Yüzyüze alışverişi pek kabul eder mi bilmem. İngiltere'deki satıcılar genelde Türkiye'den alıcılara ilgi ve esneklik gösteriyor cunku 2 yıl önce eBay.uk'den Apple laptop klavyesi - £45 ilanında İngiltere dışına shipping seçeneği olmayan bir satıcı, benim isteğim üzerine ilanı u.arası shipping seçeneğine çevirdi öyle aldım bu süreçte standart Royal Mail shipping ücreti (£14) aldı yani fırsattan istifade yüksek bir kargo parası cıkarmadı. eBay Amerika'daki satıcılar bu yönde pek esneklik göstermiyor; onlarla karşılaştırınca İngilteredeki satıcılar esnek. eBay Almanya'daki satıcılar en düşük fiyat ve en uygun kargo sundukları için otomatikman Türkiye'den alıcılara ilgi göstermiş oluyor.

Şimdi almak istediğim KDV dahil £9.6'lık Apple antenin satıcıs ana sayfasında "orders must be placed online" diyor. Fakat adresi ters yerde görünüyor. Runcorn. Liverpool kenarında bir yerde görünüyor. Liverpool'a gideceğinizi pek sanmam. Yine de şansımı deneyeyim.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
yaptığım kaza sonrası maşam kırıldı yakın zamanda seyahati olan yardımcı olabılıcek varsa mesaj atabılırmı urun ıngılterede herhangı bır avrupa ülkesine gönderebilirim
İngiltere artık Avrupa Birliğinde değil. Herhangi bir Avrupa bölgesine göndermenin şartlarını iyi inceleyin, gümrükleme yapılacak. Bizdeki gibi ithalat limitleri ve vergileri var. Limitler nedir bilmiyorum ama sormadan yapmayın.

• Beğen
Tepkiler: ratm ve mcanerg
Evet de bu konuda bir çözüm var mı diye sorup, sonra çözüm bana uymuyor diyorsunuz. Kendiniz ödeme yapamıyorsanız, bir tanıdığınıza parasını vereceksiniz, o da sizin için sipariş geçecek.
Tanıdıklarımı 10 sterlinlik bir hobi alışverişi için aramak istemek bana uymuyor, bunu sana değil, "Bir Vatandaş" rumuzlu arkadaşa dedim sen araya atladın.
Liverpool planımda yok maalesef.
Liverpool y.dışından pek gidilen bir yer değil. İngiltere içinde bile pek giden yok. Liman şehri.
İngiltere artık Avrupa Birliğinde değil. Herhangi bir Avrupa bölgesine göndermenin şartlarını iyi inceleyin, gümrükleme yapılacak. Bizdeki gibi ithalat limitleri ve vergileri var. Limitler nedir bilmiyorum ama sormadan yapmayın.
Vergi problem degil. Ne vergiler ödüyoruz. Ödeme engeli problem. €30 gibi komedi düşüklükle limit problem. Problemlerin kaynagı da belli. Malum parti.

Son düzenleme:
yarın 2 günlük bir sofya turu planladık arkadaşlarla. 1 leva bile 21,27TL olmuş. inanılır gibi değil..

• Üzgün
Tepkiler: Alazarhus
AliBaba'dan alışveriş yapan var mı? AliBaba'da Apple klavye bataryası buldum, satın al / sepete ekle gibi bir buton yok, "soru gönder/sohbete başla" butonları var.

Bu durumu açıklığa kavuşturabilecek babayiğit aranıyor :)
alibaba.png

AliBaba'dan alışveriş yapan var mı? AliBaba'da Apple klavye bataryası buldum, satın al / sepete ekle gibi bir buton yok, "soru gönder/sohbete başla" butonları var.

Bu durumu açıklığa kavuşturabilecek babayiğit aranıyor :)
325951 dosyayı görüntüle
Senin için baktım. Bende sipariş verilebiliyor. Ben yurtdışındayım bundan dolayı olabilir. Sepete eklemedim, ekleyip devam etmek için uygulamasını indirmek gerekiyormuş, bana lazım olmadığı için uygulamasına da gerek yok.

Screenshot_20250404_125259_Chrome.jpg

Ali baba genelde perakende için değil diye biliyorum sağ altta seçilen miktar için mevcut değil demiş 5*19u seçince onay verebilir
şimdi denedim adres us iken onay veriyor ama Tr yapınca vermiyor

Tamam anlaşıldı. Tayyip Türkiye'sinden kaynaklı problem. İslam Emirliklerinden, Türki Cumhuriyetlerden seccade falan al, başka ülkeden başka birşey alma deniliyor.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Almanya için alışveriş sitesi önerir misiniz? Abim orda yaşıyor, ona link atmak için burdan seçmen seçmem gerekiyor

Bike24, bikediscount,bikecompenant, R2 bike , hi bike ….

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
@gravelworld
Eski bir forum üyesi abimle arada şu siteye bakarız, bildiğim kadarı ile daha çok ikinci eli var bir nevi sahibinden hesabı bisiklet dışında şeylerde var. Kardeşi Almanya'da kendisi de gidebildiği için ara sıra girer bakar ve kapatırım :( (link) (linkteki bir mağaza)
(link)

• Muhteşem
Tepkiler: gravelworld
Hayırlı ve kutlu bir haber daha geldi asrın liderimiz den hamdolsun .. yurt dışı alışveriş yapanlar için, sipariş verilecek marka ya da firmanın, Türkiye'de yerleşik temsilci bulundurmasi, kanun oldu.. vatana millete hayırlı olsun...hedef 3453 !

(link)

• Beğen
Tepkiler: Scott_Bisikletli
Hayırlı ve kutlu bir haber daha geldi asrın liderimiz den hamdolsun .. yurt dışı alışveriş yapanlar için, sipariş verilecek marka ya da firmanın, Türkiye'de yerleşik temsilci bulundurmasi, kanun oldu.. vatana millete hayırlı olsun...hedef 3453 !
Büyük resme odaklanalım. Ticaret savaşları başladı. Dünya borsalarında 1 günde 2 trilyon dolar buharlaştı. Böyle buhranlı bir dönemde, galaksi liderimiz bir satranç maestrosu gibi 50 hamle sonrasını hesaplayarak hareket ediyor. Biz esnafımızı, bakkal-çakkalımızı Temu'ya, Alibaba'ya yedirmeyiz.

Merhaba ********* sitemiz açılmıştır. Aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Aynı reklam mesajını birden fazla konuya yazmakta ki amaç nedir? Daha fazla kişimi tıklayıp üye olacak sitenize ? Birde 20 yıldır forum kullanıyorum yazmışsınız sitenize.. 20 yılda forum adabından öğrenebildiğiniz spam mesaj atmak mı. Yazık.!

Büyük resme odaklanalım. Ticaret savaşları başladı. Dünya borsalarında 1 günde 2 trilyon dolar buharlaştı. Böyle buhranlı bir dönemde, galaksi liderimiz bir satranç maestrosu gibi 50 hamle sonrasını hesaplayarak hareket ediyor. Biz esnafımızı, bakkal-çakkalımızı Temu'ya, Alibaba'ya yedirmeyiz.
Güzel yorum. Gümrük sınırı, e-Ticaret düzenlemesi vs bahanesiyle Türk insanının dış dünya ile bağlantısını ayırmak istiyorlar. Bursa'da Tayyipçi bir arkadaş var. Esasında arkadaş demek yanlış çünkü arkadaş kelime anlamı arka-çıkan, destekleyen demek. Tayyipçi birisi diyelim. Kendisiyle seyrek görüşüyorum. Y.dışından 30 avro üstü alışverişe Gümrük Müşaviri tutma uygulaması cıktığı sırada görüşmüştük, o uygulamayı eleştirdiğimde anında Reyizi savunma pozisyonuna geçti. Nasıl savunduğunu unuttum. Herkes y.dışı alışverişi yapıyormuş, yerli malı kullanmıyormuş. Milli ekonomiyi güçlendirmek için gerekliymiş, vs.

Geri