Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışı online alışverişlerde son durum

2014 yılı içerisinde kendi adıma 13 adet sipariş verip 12 tanesini sıkıntısız bir şekilde kapıda teslim aldım. Diğerini de fatura tutarındaki meblağ yüzünden UKİM'de bekletildiği için daha dün bizzat giderek, ilgili personellerin incelemesinden sonra aldım. Kimse de bana "Hemşerim sen 5 taneden fazla paket sokmuşsun içeri, ne iş?" demedi, demiyorlar da.

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
Scudo
@can akıncılar

Forumda da yeni değilsin ama hala forumlar nasıl kullanılır öğrenememişsin. Ayrıca bu konu başka birçok başlıkta defalarca tartışıldı. Yazmadan önce biraz daha okumuş olsan bunları yazmayacaktın.

@muratcolakoglu
Dünyadan BİHaber Olduğum İçin Sora Sora Öğrenmeye Çalışıyorum..Her şeyi Bilemeyiz Zaten..Neyse Önümüzde ki Günlerde Buradan Bildiririm Ne Oluyor Ne Olmuyor...Dikkatinizi Çektiyse ''Yurt Dışı Online Alışverişlerde Son Durum'' Başlığı Adı Altında Bir Şey Paylaştım...Diğer Sayfalarda net bir şey göremedim görseydim yazmazdım zaten.
Ekleme:Çoğu SAyfada 5 Kota,Aile Adlarınızı ve Adres değişikliği yapın dışında farklı bir şey mevcut değil..Aynı Kelimeler,cümleler...

Beyler cuma ya da degil neyin tartismasini yapiyorsunuz yakisiyor mu size birbirinize gereksiz yere ustun saglamaya calismak...
Uzatip birbirimizi germenin kimseye bi faydasi yok...

Sorunuza gelecek olursak bu sene icinde rahat 30 a yakin almisimdir hicbir sikinti olmuyor hatta fiyat bile cok onemli degil, onemli olan elektronik bi esya olmasin ve paketi buyuk olmasin...

@can akıncılar

Çok başlık var. Aramak lazım.

@Fırat D.

PTT'nin gümrük bölümlerinde haftada bir gün çalışıp çalışmadığını tartışıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
@Fırat D.

Sana göre boş olabilir. Arkadaş bilmiyordu anlattım. Şu an sen neyi tartışıyorsun?

Ben birseyi tartismiyorum sadece sana nazikce sakin olmani oneriyorum...Cunku burada bilgiclik taslayarak kimseye bisey ogretemezsin ve saygisizca senli benli cevaplarinla sadece bilgi kirliligi yaratirsin... Ha oteki arkadasi da tanimam etmem ama bak efendi gibi sustu sende daha fazla uzatma...Kendi kendini sinir etmekten baska bisey elde edemezsin emin ol...

Neyse konuyu degistirelim, yurtdisi alisverislerde ebay i mi aliexpress i mi tercih ediyorsunuz? nedenleri?

@Fırat D.
Ebay mi Aliexpress mi sorusuna ben Ebay derim. Aliexpress bana biraz daha amatör kalıyormuş gibi geliyor. Aslında "amatör" demek hata, ebayin bende uyandırdığı izlenim daha profesyonel ve ciddi diyeyim.

benim aliexpress te parayi geri alamadigim oldu surec uzadigi icin ama ebay de buyer protection cok ciddi isliyor en fazla bir haftada olay cozuluyor ve paranizin kalmasi gibi bi durum soz konusu olmuyor arti ebayde daha once satista yaptigim icin biliyorum, satis kotaniz 500 usd nin ustune ciktiginda sizden bir takim evraklar istiyorlar

@can akıncılar

@MustafaNR

Merhabalar.
Birçok forumda gördüğüm şu "her kelimenin büyük harf ile başlaması" gibi hoş olmayan şekilde neden yazarsanız anlam veremiyorum. Hem zor olmuyor mu her zaman harf küçültüp buyultmek.

(Türkçe imla kurallarına uyun diyemiyorum benimde hatalarım vardır illa ki)

Sanirim o mobil araclarin genel problemi benim telefonumda yapiyodu bi ara sinir ediyodu beni :)

@Samet POLAT

El bir zaman sonra seriye bağladığı için sorun olmuyor zaten kimse iki saat caps lock tuşuna basarak uğraşmaz (sanırım). Shifte basarak büyütüyorlar.

@Fırat D.

Ben gayet sakinim. Sen yanlış anlıyorsun ve iki kişinin yazışmasına gereksiz müdahale ediyorsun. Bilgi kirliliği değil gayet iyi bilgiler veriyorum ama anlayana.

Arkadaşlar ülkemiz bisiklet ve bisiklet malzemeleri piyasasına nazaran (çin haricinde) en uygun alış-verişin yapılacağı ülkeler hangileri acaba ve kargo noktasında hangileri kolaylık sağlıyor (ücretsiz kargo -düşük fiyat) bilgilendirirseniz sevinirim.

@can akıncılar

Böyle bir durum mümkün değildir.
Gümrük müşavirliği firmasında çalışıyorum. Her uluslararası taşıma şirketinin olduğu gibi PTT'nin de haftanın 7 gün çalışan birimi vardır. Hafta sonu veya mesai bitti diye gümrük alanına inen kargo uçakları bekletilmez. Gece bile olsa o uçaktaki paketler-koliler tahliye edilir.

Son 1 senedir PTT ile 30'dan fazla paketim gelmiştir. Pazar hariç diğer günlerde teslim aldım.

Sadece şöyle bir durum olabilir. PTT Gümrüğüne uzak kırsal kesimlere teslimat yapılması gereken paketler için o bölgeye haftada 1 gün sevkiyat düzenleyebilirler.

@yavuz ergat

merlincycles.com sitesine bakabilirsiniz.

Tşkler Fatih bey

@Samet POLAT

Hızlı Klavye Kullanımı İÇin Pratik Hocam:D Yoksa Zor Olmuyorda En Azından Böyle Kelimeler Daha Düzenli Gözüküyor,Gözüme:D

@yavuz ergat

chainreactioncycles.com a da bakabilirsin ama illa ki cin dersen

aliexpress.com
dealextreme.com

veya ebay den de bulabilirsin

Geri