Arkadaşlar merhaba.
Konu açma konusunda bolca tereddüt yaşadım zaten lütfen kızacak varsa kızmasın.
Şu anda iş gereği başka bir ülkedeyim fakat işyerinin amerikada bir adres kutusu var ve bize ürünler oradan ulaştırılıyor. Yani internette bişey aldığımda amerika içinden almış gibi oluyorum ama orada değilim. Neyse özetle gidip görerek alma şansım yok.
Sorum şudur ki: Birkaç yıldır bisiklet sporuyla ilgileniyorum ve eşimle birer tane katlanır aldık kendimize. Ama hep aklımdaki yol bisikleti isteği bir türlü geçmeyince araştırmaya başladım. İstediğim bisikletin özellikleri: Endurance kadro olacak, boy 183cm bacak iç boyu 81cm muhtemelen marka modele gore 54-56 kadrolar olur. Amaç performanstan ziyade konfor. Giriş seviyesi modeller işimi görür 700-800 dolar, hadi müthiş bir fırsat gördüm 1000 dolara kadar çıkabilirim. Ya Türkiyeye gelince triban vs. alacağım ya da buradan indirim falan denk getirirsem bu yola gideceğim. triban fiyatına yakın cannondale synapse almak elbette çok cazip geliyor insana.
Amerika içine gönderim yapan firmalar hangileridir?, bildiğiniz güzel indirim yakalayabileceğim siteler var mı?, Amerikada hangi markaları daha ucuza bulabilirim ve o markada hangi modeli önerirsiniz? Çok teşekkürler arkadaşlar.