Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışından bisiklet getirmek

Özellikle Ankara'dan seyahat edecek yolcular, Anadolujet seyahatleriniz de bisiklet taşıma ücreti 50.00TL.
Anadolujet'de bir THY markası fakat, taşıdığı tüm spor malzemeleri (golf, kayak, board, sörf, kamp, dalgıç malz. kano, rafting ve belirtilemeyen tüm spor malzemeleri) ücretlidir.

Scudo
eylul ayında ısvıcre seyahatınden bmc alarak donmeyı planlıyorum sırt cantam dısında baska valızım vs olmayacak. thy bısıkletı tasımak ıcın ekstra para alıyor mu? bısıklet tasınırken sorun yasama ıhtımalımız yuksek mıdır?

@denizyalin hocam önceki mesajlarda belirtmiştim. ben almanyada dönüşünde aldıgım canyondan herhangi bir ücret talep edilmedi.

@N0YAN canyonu mağazadan mı alıcaksınız. Bende almayı düşünüyorum ama türkiye sitesinde 1259 dolarlık bisiklet alman sitesinde 1259 euro oluyor.Mağazada da böyle mi?

@Tolga1serbet
Evet, almanlar da euro cinsinden oduyor.Amerikaya vergisiz yolluyor cunku canyon

• Beğen
Tepkiler: Tolga1serbet
Kaliteli ve fiyat açısından uygun kadro için bike-discount.com sitesinin üstüne tanımam.

• Beğen
Tepkiler: OmrFrka
@hayeslişeytan

Kargo gönderimi yok ama hocam türkiyeye tanıdık var ise gelen olur ancak,bike discound cube marka kadroları çok ucuza veriyor gerçekten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: hayeslişeytan
Evet gönderme işi sıkıntı. Almanya'da bir tanış falan varsa halledilebilir ancak. Radon marka kadrolar da satıyorlar onlar da kaliteli ve fiyatları çok uygun. Aslında alıp Türkiye'de satılabilir bile.

• Beğen
@hayeslişeytan

Evet hocam geçen cube kardo 57 euro du fiyatı bisikletin komple fiyatı türkiyide 8000 tldi[emoji1][emoji1]

Tamda arkabam yeni geldi almanyadan gelmeden önce konuştum onunla mağazasıda yakınmış onun oturduğu şehirdeymiş,arabada yer olsa getircekti malesef arabasında yer yoktu:(

• Beğen
Tepkiler: hayeslişeytan
aliexpress'de satılan ürünler replika olabilir.

@Taner James

Aynen çoğu replika zaten

mesela:
Giant
model: XTC FR (26er)
yıl:2018

(link)

ağırlık olarak tahmini 2100 gram yazılmış o da ne kadar doğru ise.

(link)'da aynı ürün eskiden varmış ama şimdi yok, çünkü 2011 görünüyor:) ayrıca ağırlığı da 1600 gram.

(link) resmi sitesinde 2018 kadrolarında 26ER diye bir serisi yok, 29ER serileri var.

Özetle aliexpress'den kadro almak risk :)

@Taner James

Bende cube kadro gördüm orda kesin sahteydi

@Taner James Olabilir değil öyle zaten. Alan bir arkadaşım var. Benden habersiz almış. Kadronun montajını yaptık ama bana hiç ama hiç güven vermedi kadro. Aliexpress'teki kadrolara hiç yaklaşmayın derim ben.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@OmrFrka

Şunlar sanırım dediğin: (link)

İyi de bunlar Cube Reaction'ın hangi senesi ki ?

Aliexpress'deki kadrolarda kablo bağlantıları kadro içinden geçmiyor. Cube'un (link) serisinde hatta (link) yılındaki modelinde bile kablo bağlantılar kadro içinden geçiyor :)

(link) 'de kablolar içinden geçiyor :)

(link)'da kablolar dıştan geçiyor ama bu sefer aliexpress'deki kadro ile hiç alakası yok :)

Özetlersek aliexpress'deki ürünler replika yani sahte ürünler.

• Beğen
@Taner James

Sahtesi bile orjinalinden daha pahalı bike discound da cube ltd seresi kadro 400 tl küsür fiyatta[emoji1]

@OmrFrka

:)

Valla onu bilmem de kadrosu kırık çıkık vs. olupta bu çakma kadroyu taksalar, 2. el satsalar kimse anlamaz :)
-Az kullanılmış, gıcır gıcır hemde Cube abi :)

@Taner James

Aynen hocam toplasan bu kadro ile bisikleti kolay kolay anlaşılmaz çakma olduğu

Bende bisiklet arayışına girdim en son alur 700 ümü satmıştım decathlona bakayım dedim alur 700ün neredeyse aynısı model 5000 tl olmuş. Ben buna bu parayı vereceğime aliexpressten şu bisikleti alsam sizce hata edermiyim full karbon görüntüsü efsane 22 vites 105. 1450 dollar. Bir 120 dolarda vergi ödesek fiyatı düşük gösterip ultra 900 e vereceğim paraya içim acıyacak çünkü bu marka bilindikmiş galiba kırılmadan falan çok korkmuyorum.

SAVA HERD6.0 700C Road Bike Carbon Bicycles Shimano 105 5800
(link)

Geri