Allah yardimcin olsun insallah ödemezsin, ben gecenlerde eski bisikletimi Türkiye'ye götürdüm, karton gecikmeli geldi, havaalani servisi ertesi gün adresime getirdi. (Istanbul'da aktarmada ucaga almaya yetismemis ya da görevli arkadas üsenmis de olabilir)
Demek istedigim, kartonu acip icine bakmamislar bile.
@Kaos.
Tsk ederim, lokomotifin de fotosunu koydum ki üstüne basa basa vurgulamak bakimindan (Yine de karbon hayirli olsun )
Canyon bisikletimi bikeguard icinde Turkiyeye getirmeyi dusunuyorum.Ozellikle kopuk borularla sardim ve kutuyu iyice destekledim fakat yine de ne kadar korur dusunmuyor degilim.Arka aktariciyi da kulaktan sokup iyice sarip kadroya bantlamayi dusunuyorum, bunun disinda onerisi olanlar var midir ? Daha once bikeguard ile ucak yolculugu yapmis olan arkadaslar veya almanyadan canyon getirtmis olanlar tecrubelerini paylasabilir mi, kutu ne kadar koruma sagliyor ?
@N0YAN ben taşıdım. canyonun kendi paketlediği gibi koyun hiçbirşey olmuyor. zaten adamlar yurtdışına yollamak için öyle bir kutu yapmışlar , herşey stabil bir şekilde duruyor.
Cevaplar icin tesekkurler, Canyon a mail atmistim aldigim cevapla birlikte bunlar iyice icimi rahatlatti ekstra karton havlu ve baloncuklu naylon ile saricam
Bende aliexpress’ten kadro sipariş vermeyi düşünüyorum,sizce mantıklı olurmu bu kadro için,gümrükte sorun yaşarmı,vergisini hesapladım çok fazla bişey tutmugor vergisini verdikten sonra ürünü rahat çekebilirmiyim gümrükten.
Arkadaşlar Merhabalar, istanbuldan Kron XC500 bisiklet aldım. Şuanda kullanıyorum ve 10 gün sonra uçakla iç hatlarda seyehat etmem gerekiyor. Pakateleme konusunda neyi nasıl yapmam konusunda hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Veya istanbul da paketleme yapabilecek bildiğiniz bir yer varsa oraya götürebilirim.
Arkadaşlar Merhabalar, istanbuldan Kron XC500 bisiklet aldım. Şuanda kullanıyorum ve 10 gün sonra uçakla iç hatlarda(AnadoluJet) seyehat etmem gerekiyor. Pakateleme konusunda neyi nasıl yapmam konusunda hiçbir fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hangi parçaları sökmem gerekiyor? Tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim.
@boss2 Thy ile taşımalarda bagaj hakkınız ile götürebiliyorsunuz. Ben daima öyle taşıyorum. Benim aldığım köpüklerden alacaksın veya ona benzer, klips veya koli bandı ihtiyaca göre değişiyor, ben ikisini de kullandım. Nereleri söküp ve kaplaman gerektiğini fotoğraflarda görebilirsin. Onun dışında maşanın qr kısmına mutlaka köpüklerden kullan, arka aktarıcıya yine öyle. Lastiklerin havasını iyice al. İkinci resimdeki şekilde koliye yerleştir gitsin. Korkma bavullar gibi sağa sola atılmıyor, bebek arabaları gibi elde taşınarak uçağın bagajına yerleştiriliyor ve inişte size getiriliyor. Tabi bu taşıma işini siz yapmıyorsunuz