Santaruins
Aktif Üye
- Tepki
- 224
@aykt.simsek (link). ben burdan aldım. Fedex getirdi. Vergi ödemesini Fedex e yaptım. Sitede hiç sorun yaşamadım. Hatta özelden indirim talep ettim. Kabul ettiler.
Bende bu sitede buldum indirim talebi ve ödemeyi nasıl yaptınız ve siparişi ne zaman verdiniz@aykt.simsek ben burdan aldım. Fedex getirdi. Vergi ödemesini Fedex e yaptım. Sitede hiç sorun yaşamadım. Hatta özelden indirim talep ettim. Kabul ettiler.
Uzun zamandır gravel türü bir bisiklet almak için araştırma yapıyorum. En sonunda Cube markasının bir modelini almaya karar verdim. Türkiye’ye bisiklet gönderiminde bazı markalar için kısıtlama var gibi. Yaptığım araştırmalarda (link)197366 dosyayı görüntüle197366 dosyayı görüntüle197367 dosyayı görüntüle197368 dosyayı görüntüle197369 dosyayı görüntüle197370 dosyayı görüntüle197371 dosyayı görüntüle197372 dosyayı görüntüle Bu sitede istediğin modeli buldum ve Türkiye içinde gönderi yaptıklarını öğrendim. Yurtdışı alışveriş için her ne kadar araştırma yaptıysamda kafamda bazı soru işaretleri vardı, forumda yakın zamanda yurtdışından bisiklet almış @gezgin.gezer ile görüştüm. Sağolsun tüm detayları bana anlattı ve bunun üzerine bende alışveriş yapmaya karar verdim. Sitede fiyat ben aldığımda 1000 Euro civarındaydı ama Türkiye’yi seçince vergi indirimini hemen yaptı ve fiyat 850 Euro oldu. Satıcıya kafama takılan bazı soruları sordum ve ayrıca indirim talep ettim. Çok hızlı bir şekilde her maile dönüş yaptılar ve 50 Euro’da indirim yaptılar. Kargo parası almadılar ve toplam 799 Euro’ ya anlaştık. Sitede belirtilen fiyattan daha düşük bir fiyat olduğu için ödemeyi mail Order ile aldılar. İki işgünü içerisinde Fedex ile kargoya verdiler. Bu süreçte beni mail ile bilgilendirdiler. Fedex ile ilgili olarak çok olumsuz yorum okumuştum ama onlarda sorun çıkarmadı. Gümrükleme bedeli olan 950 TL. ‘ yi Fedex’in hesabına yatırdım ve bütün işlemleri onlar tamamladı. Yaklaşık 10 günde bisiklet elimdeydi. Güzel paket yapılmıştı. Pakette ve Bisiklette herhangi bir hasar yoktu.
Hangi bisikleti alacaksınız o siteden acaba?Bende bu sitede buldum indirim talebi ve ödemeyi nasıl yaptınız ve siparişi ne zaman verdiniz
ABD'de satış vergisini geri alamazsınız. Vergi oranının düşük veya sıfır olduğu bir eyalete gidin.Vergi iadesi vs. konularda dikkat etmem gereken bir konu var mı?
yurt dışında yaşayan ve ara sıra ülkeye girip çıkan bir yakınınızın olması ne güzel bir avantajdır. ben öylesine denk gelemedim gelen arkadaşlar şansınızı iyi kullanın
hayır dahil edilmez...iyi akşamlar izmirden başka şehre pegasusla bisiklet götürmeye kalksam (katlanabilir değil) sitesinde 8kg kabin bagajı, 15kg bagaj şeklinde yazıyor bisikleti 15 kg bagaja dahil ederler değil mi?
Ben yurtdışından Türkiye'ye gelip dönerken çantasında bisiklet taşımıştım.iyi akşamlar izmirden başka şehre pegasusla bisiklet götürmeye kalksam (katlanabilir değil) sitesinde 8kg kabin bagajı, 15kg bagaj şeklinde yazıyor bisikleti 15 kg bagaja dahil ederler değil mi?
hayır dahil edilmez...
Bisiklet için ayrı bir prosedür var ve her havayolu şirketi farklı şeyler istiyor. Telefon ile prosedürü öğrenin ve gerekli işlemleri yapın..
mümkünse de normale göre 1 saat daha erken gidin... Pandemi başlangıcından beri saçma sapan problemler çıkarıyorlarmış...
aramam en sağlıklısı olacak sanırım çok teşekkürlerBen yurtdışından Türkiye'ye gelip dönerken çantasında bisiklet taşımıştım.
Bildiğim kadarıyla "spor" malzemesi olduğu için yüke dahil olmuyor. Haricen biraz para ödüyorsunuz.
Bende yüke dahil ediyorlar diye iki sort, bir pantolon, üç-beş tişörtle Türkiye'ye gelmiştim.😅