MeTaLioNs
Daimi Üye
- Tepki
- 217
- İsim
- Haşim D.
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Döviz kurları tavanı delip çıktığından beri biraz ıssız kalmış olan bu başlığı hareketlendirelim.
Yılbaşı döneminde İngiltere'de bulunan arkadaşlarımı ziyaret etmek gibi bir planım var. Vize başvurusunu yaptım ama nasıl sonuçlanır merak konusu. Bu vesileyle yıllardır üstü örtülü vaziyette bir kenarda duran karpuz kabuğu gene aklıma düştü.
Şudur kendisi: (link)
İstediğim beden için Kasım ayını işaret ediyor site. Alıp oradaki arkadaşımın adresine göndermeyi ve gelirken yanımda getirmeyi düşünüyorum.
Diğer ülkelerden farklı olarak İngiltere teslimatta gümrük vergisini doğrudan fiyatın içine ekliyor Canyon. Brexit saçmalığı sonrası İngiltere'den bisiklet getirmekle ilgili bir başlık göremediğim için sorayım istedim. Pek umudum yok ama, acaba vergi iadesini bir şekilde geri alma ihtimali var mıdır?
Online olarak sipariş verirken beden seçimi sizi korkutmuyor mu? 183 cm boy, 89 iç bacak ile M beden öneriyor bana. Tam L beden sınırındayım. Siz nasıl bir karar verirdiniz? Ya da Canyon'dan bisiklet almış arkadaşların fikirleri nelerdir?