Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışından bisiklet getirmek

Burada var galiba, hollanda dilini bilmedigim icin pek bir sey anlamadim ama en altda 325€ yaziyor ve amsterdamdada bayisi varmis.
(link)

Scudo
Ben de hollanda'dayım ve felemenkçe biliyorum.yardımcı olabilirim gerekirse.
Ayrıca marktplaats.nl diye bir site var 2.el'ini daha da ucuza bulabilirsin

@Usame Kocaman sagolun hocam evet biliyorum orayi daha once birkac bisey almistim ordan ama bu alette ikinci el almak istemiyorum sorun cikarsa filan ugrasmak uzun surer diye. Tekrar sagolun eger ihtiyacim olursa size yazarim , iyi aksamlae

Merhabalar. Benim de bu konuda çekincelerim var örneğin 2000euroluk bir bisiklet almak istiyorum internetten ama bunun türkiyeye girişi nasıl oluyor? Ticari mal olarak girmiyor mu? Ya da eğer gidip kendim alıp arabanın arkasına bağladığımda sınır kapısında bana bu ne iş diye sorarlar mı?

beyler Türkiye ye bisiklet veya kadro gönderimi yapan yurtdışı siteler hangileri?
evancycyles ve merlin gönderim yapmıyor
bunu biliyorum.

Şuan Almanyadayım Buradan bisiklet alsam daha uyguna gelir mi ? Ayrıca herhangi bir vergi vs ödeme durumu olmaz umarım

Merhaba,
9 - 12 Eylül 2015 tarihleri arasında Kapadokya'da düzenlenecek Salcano Bisiklet bisiklet festivalinde VeloTurk Gran Fondo'ya katılacağım.
Bisikletlerimizin gerek yurtiçi gerek yurtdışı seferlerde her türlü önlem almamıza rağmen uçak şirketlerinin verdiği hasarların fazla olması nedeniyle uçakla seyahat konusunda doğal olarak çekincelerim var.
Üyeler arasında bu organizasyona İstanbul'dan katılan ve bisikletini gidiş-dönüşte kendi arabasıyla veya tanıdığının arabasıyla götürmeyi düşünen var mıdır acaba? Eğer aparatında boş yer olan varsa, kendi bisikletim için, ücreti karşılığında taşıma konusunda yardımcı olabilecekler buradan yazabilirler mi? Ben uçakla 11 Eylül cuma gidip, 13 Eylül Pazar döneceğim.
selamlar
Firat

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@MeTaLioNs
1 ay önce para odemedim suan ise kilo başı 6 tl istiyorlar anadolujet

Herkese merhaba
Uzun tura cıkıcam trakyadan antalyaya kadar dönerken dönüşü ucakla yapmayı düşünüyorum.Bisikleti taşıma ücreti ne kadar olur ya da hangi firmayı önerirsiniz ?

Kolaylık olsun diye bisiklet taşıma çantası bakıyorumda hepside ucak bileti kadar parada ucuz yollu benim işimi görebilcek bişey ya da direk bisikleti alıp kargosuna koyucak bir ucak firması varmı?

Onur air kisin bisikletleri ucretsiz tasiyordu ama suan durum nedir bilmiyorum . Ucaga binmeden oncede bisikleti sokup kutuya koyarsaniz normal bagaj olarak aliyorlar . Pegasus haric diger firmalara durumu anlattiginizda genelde bagaj kilosu asiminda genclere anlayis gosteriyolar . ( bir keresinde toplamda 23 kilo hakkim varken 33 kilo verebildim :) ) yani antalyadan bi bisikletci bulup kutu rica edin bisikleti sokup kutuya yerlestirin sonra normal devam

Suan baktim . Atlas global bisikleti 20 liraya tasiyomus .

Dosyalar

• 2015-08-23 11.07.48.png
    2015-08-23 11.07.48.png
    2,1 KB · Okunma: 42
onur air'i az önce aradım 20 ile 25tl arasında bir fiyata alabileceklerini söylediler.Tekerleklerin indirmemi söylediler.Pegasus sun ve thy kaldı onlarada sorayım

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
@oguzhan39

20 veya 15 kg bagaj hakkınız var. 8kg civarıda kabin bagajı. Bu miktarları geçmiyorsanız ekstra para ödemenize gerek yok yok. Yalnız bisikleti paketlemeniz gerek.
Geçiyorsanızda bisiklet diye ekstra para ödeminize gerek yok. Normal ilave bagaj hakkı satın alabilirsiniz.

@osiosborn antalyada bi bisikletciden istiycez artık karton kutu :D 15kg zaten bisiklet tutar 7-8 kiloda heybe tutsa :D tam gelir gibime geliyor :D

• Beğen
thy aradım bagaj sınırı ögrendim tama dedim benim bisikletimle bagajım sınırı gecmiyor bisiklet olunca ayrı bagaja girer ve ücreti kg başı ödenceğini söyledi suan tek mantıklı onur air geliyor

• Beğen
Pegasus'la Kapadokya'ya gideceğim için yanımda götüreceğim bisikletle ilgili olarak ne kadar ücret ödemem gerektiğiyle ilgili 'bize ulaşın' bölümünden Pegasus'a mesaj attım. Bir hafta geçmesine rağmen yanıt gelmedi. Bunun üzerine tekrar bilgi istediğimiz yazdım (bunları yazmak için her defasında bütün detayları soruyorlar; adım, mail adresim, cep-sabit numaram, uçuş no, kalkış-varış tarihi vb.). Gelen yanıt aynen şöyle:

"Sayın Misafirimiz,
Talebinize istinaden konuyla ilgili daha detaylı bilgi için Çağrı Merkezimiz 0888 228 12 12 (dakikası 1,5 TL ücretli) ile iletişime geçmenizi rica eder,
İlginize çok teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Pegasus Havayolları Misafir İlişkileri"

Mevcut bir yolcunun bir sorusuna yanıt vermeleri için dakikası 1.5 TL'den para istiyorlar. Bu nasıl bir yaklaşım!

Antalyadan dönerken ben onurair'le dönücem sanırım diğerleri cok ucuk fiyatlar diyor ve işin komik tarafı 25kg bagaj sınırı var bisiklet + heybe gecmezken para talep edilecegini söyledi

• Beğen
@muratcolakoglu bu konuda emin misiniz bende özel üretim bi bisiklet aldIm abd den arkadaşım dönüyor türkiyeye gelirken getiricek...

arkadaşlar önemli bir soru
bisikletim şu an houston da üretim i yeni bitti
buradan bir arkadaşım 2 günküğüne gidicek, dönerken bisiklet i de getiricek thy ile .
gümrük vergisi vs oluyor mu ?
bisiklet çok pahalı , takılırsa ayvayı yerim

• Beğen
Geri