Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yurtdışından bisiklet getirmek

Macaristan'da bisiklet fiyatlari maalesef Türkiye'deki fiyatlarla asagi yukari ayni. Hatta ürüne ekstra ucak tasima ücreti de eklenecegini düsünürsek daha pahaliya bile gelebilir. Euro/Forint exchange rate TL ile asagi yukari ayni eger Forint'teki ekstra iki sifiri görmezden gelirsek. :D Ödediginiz 27% KDV'yi tax refund olarak geri alabilirsiniz tabi. Görünen tek avantaj da bu.
Global markalar haric Gepida, Csepel, Alpina gibi yerel Macar markalari da mevcut ama bildigim kadariyla karbon ürün yelpazeleri yok yahut cok sinirli.
Szekszárd'da hangi bisiklet dükkanlari var bilemiyorum ama global firmalar cesitli distribütörlerle calisiyorlar. Bisiklet dükkanlarindaki modeller genelde sinirlidir, siparisi distribütöre gecerler. Merida icin Bikefun, Trek icin Genomed, Specialized icin Hauser, vs.
Fiyatlarla alakali bir fikir vermesi acisindan su siteye göz atabilirsiniz: (link)

Scudo
Macaristandaki adresine postalatirsin. Turkiye ye donerken faturasini gumrukte kaseletip faturayi geri alisveris yaptigin magazaya postalarsan vergisini de geei alirsin. 2 hafta once 1 arkadasim hollanda dan kadroset, diger arkadasim almanya da canyon dan bisiklet aldi. Donusu beraber yaptik ayni ucakla. Bildigin bavul ticareti yapan adamlar gibiydik. Ucakta bisiklet ve kadroyu normal bagaj olarak gecirdik. Ekstra bagaj veya spor ekipmani parasi odemedik. Tufkiyedeki gumrukte memur sordu kutularin icinde ne var diye. Bisiklet ve bisiklet malzemesi diyince kontrole gerek gormeden devam edin dedi.

Macaristan'da ikinci el çok fazla ürün bulabilirsiniz. Ebay'de Macaristan'dan bisiklet parçası satan çok fazla Macar'lı satıcı var. Bunu en iyisi oraya gidince soruşturarak bulabilirsiniz. Ayrıca Almanya veya başka AB ülkelerinden kolayca adresinize parça getirtebilirsiniz. Hepsi AB ülkesi olduğu için bütün parçalar hızlı şekilde adresinize gelir.

@Murtega gelince iletişime geçerim sizinle :) devamlı olarak budapeşte de misin?

Arkadaşlar yurt dışından bisiklet getirmekle ilgili bir sürü konu var hava yoluyla getiren olmuş galiba 1 adet getirme hakkımız varmış gümrükçünün keyfinede bağlıdır heralde sıkıntı olması yılbaşında ailemle gidicez biriktirdiğim 1200 tl yani 723 bulgar levam olucak ama markalardan hiç haberim yok bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz?

@Edip Dinçer Gümrükte sorun çıkarmıyormuş diye araştırdım ama bulgaristandaki akrabalarada bi sorucaz yarın ama markalara hala bi konu bulamadım drag falan filan birsürü hiç adını bile duymadığım markalar var.

Şöyle bir durum olduğunu duymuştum -ne kadar doğru bilemiyorum-, Avrupa'nın muhtelif yerlerinden çalınan bisikletler Bulgaristan'da satılırmış genelde. Hatta Türkiye'de bu şekilde aldığı bisikletleri satan arkadaşlar olduğunu da duymuştum...

Haberiniz olsun...

Ben bulgaristan gocmeniyim. bisikleti yaninda getirmende sikinti yok. Ozellikle hamzabeyli sinir kapisi daha rahattir gecis icin. Bulgaristan da bisikletler cokda ucuz degil haberin olsun. Ikinci elde bulmak sikintili nereye gidiceksin. @EmirSen

• Beğen
Tepkiler: lealtad ve yihehe
Baska sorulariniz varsa bulgaristan ile yardimci olabilirim. Ozeldende sorabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: EmirSen
@nejnej Haskovaya gidicem ama fiyatlardan haberim yok bulgaristanda bizim ailede 89 göçmeni bisikletler yurt dışında ucuz diye duydum öyleyse bulgaristandan alabilirim

Bulgaristan'da bisikletle ucuz değil, birkaç model bakmıştım Spec. tarmac gibi, fiyatları TR ile neredeyse aynıydı.

Sifir bisikletler buradan daha pahali. Ikinci el daha ucuz ama bulabilir misin zor gibi

İkinci el bulamam zaten günübirlik gidicez

Konu benim için gündemde :D

2.el aldığımız bisiklet için belge isterler mi acaba? Malesef garanti belgesi ve faturası kayıp.

Geri