Scudo Sports

Zeytinburnu

@DaDaŞıM
Merhaba, aldığınız bisiklet orta yaylı (amortisörlü) bir tür. Bu sizi turda gerçekten yorar. Keşke birilerine ya da burada ki bilgili arkadaşlara danışarak alsaydınız bisikleti. İkinci el başlangıç seviyesi 400 TL ye çok güzel bisikletler mevcut. Bununla tura gitmenizi önermem ha diyorsanız ki benim kondisyonum sağlam ya da dinlene dinlene giderim orası ayrı. İyi akşamlar :)

Scudo
@DaDaŞıM Zeyt. hakkında fikrim yok lakin arka jant yamulmuş , vidaları oynamış , pabuçlara sürtüyor olabilir. Özel mesaj ile iletişime geçerseniz yardımcı olmak isterim.

Aynı zamanda Zeyt. Beld. Bisiklet konusunda çok etkin. Şuan ücretsiz kurslar veriyorlar meydan civarında , onlar bile yardımcı olabilir.

Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Lise çağlarımda kullandığım bisikletten bu yana ilk defa bisiklet alacağım. Tercihim elektrikli ve katlanır olmasından yana. Acaba aşağıdaki seçeneklerden hangisini almalıyım? İşe gidip gelirken de –yokuşu bol- kullanmayı düşündüğüm için elektrikli olsun istiyorum. Daha çok şehir içinde kullanma şansım olacak ama imkânlarım el verdiği müddetçe turlara, gezilere ve festivallere katılmak istiyorum. Aşağıda linkte yer alan bisikletler için yorumlarınız nedir?

Ayrıca, denemelerimden sonra, aşağıdaki seçeneklerin hepsini saf dışı bırakabilecek (katlanır olması şartıyla) bir model de söz konusu olabilir. Bu denemeleri yapabilme ve genel bisiklet kültürü edinebilme fırsatını bana sunabilir diyerekten sizin grubunuza, yani yaşadığım muhite hitap eden gruba yazmak istedim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

(link)

Yukarıdaki model hem elektrikli hem de tekerlek çapı büyük olduğu için tercih sebebim olabilir. Acaba bunu alsam son linkteki Mosso marine’nin jantlarından takılabilir mi? Sportif bir görüntüsü olduğu için çok hoşuma gitti. Takılabilirse ilk tercihim bu bisiklet olur gibime geliyor.

(link)

Yukarıdaki model küçük tekerlekli ve üsttekine göre daha yeni olduğu için tercih sebebim olabilir. Küçük tekerlekte çekincem, büyüğe göre daha az mesafe kat etmeme neden olacak olması. Turlarda dezavantaj sağlar gibime geliyor. Bir de yüksek rakımdan pedal çevirmek daha eğlenceli olabilir diye düşünüyorum.

(link)

Yukarıdaki model elektrikli olmamasına rağmen tasarımı çok hoşuma gitti. Acaba bunu alıp sonradan elektrik motoru mu taktırsam diyorum.

İyi günler forumu incelerken bu konuyu gördüm ve şimdi üye oldum.

Aslında tamamen raslantısal gelişti herşey. Öyle bir bisiklet sevdam yoktu açıkçası sporla hiç aram bile yoktu.

Geçtiğimiz hafta bir anda esti kendime bisiklet aldım. Öyle rastgele bir tane seçtim ve aldım.

Pazar günü bisikleti deneme maksatlı bir Z.burnu-Eminönü turu yapayım dedim. Ve deniz kenarından tın tın tın deniz havası ala ala Karaköy'e kadar ilerledim ve döndüm.

Eve döndüğümde bu turdan haz aldığımı ve bu işi her haftasonu yapmaya karar verdim.

Ben daha çok tek takılma taraftarıyım çünkü genel olarak bu yaşıma kadar böyleydim. Ama arada sırada da olsa aranıza kabul ederseniz sevinirim.

Not: Herhangi bir sosyal ağ hesabım yoktur.

@fcbarca18991999 Maalesef elektrikli bisiklet konusunda öneride bulunamayacağım forum içerisinde konu başlıklarından arar mısınız? jant konusuna gelirsek. magnesium aloy karısımı jantlar oluyor kastettiğiniz. yurt dışı websitelerinde 100 dolar ( dolar tabi aştı kendini..) civarında bulabilirsiniz. elektrikli bisikletle entegresi sorun çıkartabilir. bunu bir elektrik ustasına sormanız gerekiyor.alacağınız bisiklet ön ve arka jant'a bağlantı noktaları mevcut mu ? var ise bunu entegre edilmesi mümkünmü? kısmını oraya sormanız daha doğru olur.

@toktash Hafta sonları rutinleştirdiğimiz turlara eşlik edebilirsiniz. Özel mesaj yoluyla iletişime geçtim.

Merhaba bende yeni yol bisikletine geçtim turlara katılmak isterim yardımcı olacsk varsa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: yoldakigenc
@emr-e instagram sayfamızdan iletisime gecebilirsiniz. @bakirkoy.bisiklet.kulubu

zeytinburnu civarı aktif bisikletli varmı

Merhaba zeytinburnundan yol bisikletli 4 arkadaşız grup sürüklerine uyumlu bize katılacak yeni arkadaşlar arıyoruz

Merhaba, hala düşünüyorsanız iletişime geçebiliriz.
Merhaba zeytinburnundan yol bisikletli 4 arkadaşız grup sürüklerine uyumlu bize katılacak yeni arkadaşlar arıyoruz
Merhaba, düşünüyorsaniz iletisime gecebiliriz

Geri