@asusmune
Bu konuyu okumayan, burdaolmayan biri hakkında gıybet yapmak, laf söylemek kolaydır. Gidin yüzüne söyleyin bence. Maça dediğiniz şey yerse tabi.
@fatihy Aykut abimiz galiba güzel bir süre diye adlandırabileceğimiz süredir foruma bakamıyor yoksa size ve diğer arkadaşlarımıza mutlaka dönüş yapardı.
Grup, Malzeme ve Marka vb. teferruatlar önemli değil. Bisiklet kullanan herkese açığız
Aramıza gelen bütün arkadaşlara öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Cevap veremediğim herkesten de özür diliyorum uzun süredir foruma bakamadım, sağolsun @Hues uyardı da geldim. En kısa zamanda bunu telafi etmek için bir tanışma turu yapalım ve çay ikramı ile gönüllerinizi alalım
Genç ve aktif sayılabilecek bir grubumuz var. Düzenli olarak sabit günlerde turlarımız yok ancak bir çoğumuz bisiklet üzerinde epeyce vakit geçiriyoruz -gerek işe giderken gerekse gündelik işlerimizi hallederken- ve vaktimiz el verdiği kadar birlikte sürüyoruz. Ramazan ayı öncesinde bisiklet ile kamp yapmaya da başlamıştık. Ramazandan sonra her ay en az bir bisikletli kamp sloganı ile bir şeyler yapmaya çalışacağız. Onun dışında artık sabit bir gün belirleyip haftalık turlara çıkmaya da başlayacağız, her ne kadar birlikte sürüyor olsak da bunu sabit yapmak daha mantıklı olacaktır.
Şimdiye kadar whatsapp üzerinden gerekli irtibatı ve paylaşımı sağladığımız için Facebook grubunu çok aktif kullanmıyorduk ancak bundan sonra daha aktif kullanmaya başlayabiliriz. Ben yine de bir hatırlatma olarak grup linkini şöyle bırakayım: (link).
Selamlar ben de Şirinevlerdeyim. mtb ve katlanırım var. Genelde gece iş çıkışı florya bakırköy turluyorum. Hatta bir keresinde üşenmeyip katlanırı metrobüse atıp kadıköy - caddebostan yapmışlığım var.
Herkese merhaba. Hafta sonu Sarıyer turu yapmayı düşünüyoruz. Tahminen Pazar günü ve sabah 8 gibi Bakırköy sahilinden pedal çevirmeye başlarız. Tercihe ve sayıya göre Sarıyer börekçisinde oturur ya da böreklerimizi alır sahilde kahvaltı yaparız. Vakti olan arkadaşlarla dönüşte Cemil Topuzlu Parkında oturur muhabbet ederiz, sonra yola koyulur olaysız şekilde evlere dağılırız.
Özellikle hız yapmak değil de keyif almak için sürdüğümüzü belirtmekte fayda görüyorum. Sürüşlerdeki hızımız gruptaki en yavaş arkadaşın o anki hızıdır. E tabi performansını arttırması için "gaz veriyoruz" ama temel amacımız daha çabuk ulaşmak değil sorunsuzca ve sürüşümüzden keyif alarak ulaşmak. Ayrıca sahil şeridinden gideceğimiz için bolca deniz havası ve manzarayı kaçırmak istemeyiz
Gün ve saati gelecek arkadaşlarla net olarak belirleriz. Tur etkinliğini buradan görmeyen arkadaşlar için Facebook grubumuzdan da paylaşacağız. Şimdiden turda görüşmek üzere!
Merhaba daha önce çok sürdüm bisiklet ama bu tür bi komüniteye ilk defa dahil olmak istiyorum. Yeni aldım bisikletimi dağ bisikleti aldım ömür plazaya yakınım yardımcı olabilirseniz sevinirim