Scudo Sports

Zeytinburnu

Merhabalar, arkadaşımla birlikte bizde katılmak istiyoruz. Facebook kullanmadığım için buradan bilgi alabilirim sanırım :)

Scudo
Arkadaşlar merhaba,aranıza yeni katıldım evim b.evlerde ve her sabah zeytinburnu’na İş yerime gidiyorum.aynı güzergahı kullanan arkadaşlar varmı aranızda?? Tşkler...

Merhabalar
Bahçelievler-Basın Sitesinde ikamet ediyorum.Grup faaliyetleri sürekli oluyor mu ?
Facebook sayfasına istek attım.

Selamlar, Çapa'da oturuyorum. Facebooktan sizinle iletişime geçmeye calıstım ama yetkili bir arkadas varsa burdanda iletişim kurabilir benimle. Teşekkürler

Herkese merhaba, iyi forumlar.. Bakırköy'de oturuyorum, müsait oldukça turlarınıza katılmak isterim. Whatsapp grubunuz aktif mi, katılabilir miyiz?

Selamlar
Araniza yeni katildim Bahcelievler Basinsitesinde oturuyorum.
En kisa zamanda bir bisiklet alarak araniza katilmak istiyorum.
Bisiklet icin onerilerinize acigim :D

Selamlar 1 aya yakın süredir yol bisikleti kullanıyorum 5-6 yıl kadar bahçelievlerde oturdum çok iyi biliyorum fakat şuan Beylikdüzünde oturuyorum ve 1-2 ay içinde Bahçelievlere taşınacağım ancak 14 yaşındayım bu herhangi bir şekilde sorun oluşturur mu ve ortlama ne hızlarda sürüyorsunuz?

Herkese selamlar.Bende Zeytinburnu'nda ikamet edenlerdenim.Uygun turlara muhakkak katılmak isterim.

bu konunun içinde tur falan yok arkadaşlar. ben tek takılıyorum mesela.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
Herkese Merhaba ,

Bakırköy ve civarındaki arkadaşlarla birlikte çıktığımız , sosyal medya hesaplarımızdan bilgi ve turlara yönelik direktifler verdiğimiz ufak bir topluluğuz. Bizimle pedallamak isteyen , bir çay içip sohbet edebileceğimiz tüm arkadaşlarımıza açığız.

Dip not : Unutmayın ! Toplu sürüşlerde takım temposu , takımdaki en yavaş kişinin temposudur. Bir yarışta olmadığınızı , amacımızın sosyalleşip , spor yapmak olduğunu hatırlayalım.

Bize ulaşabileceğiniz sosyal medya adresimiz : (link)
Bu konu başlığı altından da iletişime geçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Bu hafta sonu tur var mi? Yada aksamlari 20 den sonra tur yapiyor musunuz? Ben genelde aksamlari yenikapi sirkeci besiktas turlari yapiyorum umarim karsilsiriz..@yoldakigenc

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakırköy'den Sirkeci'ye sahilden, kennedy caddesinden, kesintisiz ve rahat bir sürüş yapılabiliyor mu?

@yoldakigenc

grubu instagramdan takibe aldım aahmetdemiralp

• Beğen
Tepkiler: yoldakigenc
@ahmetd79 Cuma Günleri Bakırköy / Eminönü rotaları yaratıyoruz. Alternatif rotalarda olabilir. Katılmak isterseniz grup üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Öncelikle herkese sağlıklı günler ben bisiklet kullanmaya yeni başladım ikinci el nir bisiklet aldım ama hiç anlamıyorum.
Bisikletimin arka tekeri zor dönüyor istanbul zeytinburnunda iyi dürüst bir bisiklet tamircisi biliyorsanız lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden herkese teşekkürler20180707_222138.jpg

Bakirkoy de tilman bisiklet serdar bey var@DaDaŞıM

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğrusu bakırköye o bisikletle gitmeyi gözüm kesmiyor çünkü felaket şekilde gıcırtı yapıyor

• Beğen
Tepkiler: yoldakigenc
Geri