Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zeytinburnu

Tabiki olur memnun olurum

Scudo
Merhaba,

Başlıkta belirttiğim semtlerde ve civarlarında oturan küçük bir arkadaş grubumuz var. Kısa zaman önce birlikte sürmeye başladık. Tamamen keyif için sürecek ancak güvenliğimiz için bisiklet turlarındaki grup kurallarına ve hızına uyacak (Grup hızı: gruptaki en yavaş süren kişinin ortalama hızıdır.) arkadaşlar bizimle birlikte pedallayabilir. Siz çok yavaşsınız ben basıp giderim aga! düşüncesindeki arkadaşlar sıkıntı olabilir. Bizimle birlikte sürmek ve isteyen arkadaşları bekliyoruz. :)

Maksat resimleri paylaşacağımız ya da etkinlik düzenleyebileceğimiz bir grubumuz olsun diyerek "Nereye Pedallayacaklar?" isimli Facebook grubu da kurduk. Onu da şuraya bırakayım. Ayrıca Whatsapp grubumuz da mevcut.

(link)

Herkese güvenli ve iyi sürüşler!

Ben Omur Plaza civarinda oturuyorum. Gercekten de tam bir "Nereye pedallayacaklar" durumu soz konusu :) Sarayburnu yonune gitsem, sahil yolu berbat halde, bu aralar gidemiyorum. Florya yonune gitsem, yolda hicbir problem yok ama oraya gitmekten de sikildim artik. Bir diger secenek, Bagcilar yolu uzerinden Karaburun istikametine gitmek ama dusununce o yol da gozumde buyuyor. Aaah ah soyle Maltepe'de falan oturmuyoruz ki genis genis bisiklet yolumuz olsun bir uctan bir uca!

Bakırköy içerisinden Ataköy-Yeşilköy-Florya istikametleri yol düzlüğü ve müsaitliği açısından fena değil

Rota sıkıntısı bizde de var, genelde aynı rotalarda gidiyoruz. Florya ya da Eminönü -Ortaköy istikametlerinde yol alıyoruz genelde. Haftasonları Emirgan - Sarıyer'e sürdüğümüz de oluyor. Sonuç olarak bir yerden sonra aynı yerlere gitme döngüsü başlıyor ister istemez :)

Keşke bisiklet yolları çoğalsa tabi ki ama kısa vadede zor gözüküyor :D

Bisiklet tur yollarindan artik tatmin olmayanlara tavsiyem sporcu lisansı cikartip yarıslara katilmalaridir.o şekilde devamlı guzergah değışebilir ama ama 20 ortalama ile sondan birincilikte kesindir yani sondan birincilere ödülde yokbazen duşünmuyorda değilim....bisiklet ile keyf yaparak salıkli yasamayi cok mu zorluyoruz. ......birde gruplarda surmek yerine 2,3 kisi surmek arasinda cok fark var....grup suruşü eziyettir...hele sosyallesmeyi bu gruplarda arayanlarada cok sasiriyorum.

@Hamit.Ç "Bisiklet ile keyif yaparak sağlıklı yaşamak" fikrinize katılıyorum. Zaman geçtikçe insanlarda doyumsuzluk olabiliyor belki onunla ilgilidir. 2-3 arkadaşımla sürmenin yeri tabii ki başka oluyor ancak grup sürüşlerinin eziyet olduğuna katılmıyorum. Sürüş kurallarına uyan, yerini bilen kalabalık bir grupla sürmenin zevki de ayrı. :)

@aykutnizipli selamunaleykum yaş 23 daha once 30-40 km lik çok tur yaptim mtb bisikletim var size katilabilirmiyim

Şuraya yazayım da, yazılmış olsun.
Geçenlerde çatalca etkinliği vardı,grup harici 6 yolbisikletli gittik
Salı günü bir arkadsşla tekrar çatalca yaptık.
3 sarıyer
1 rumelifeneri
1 anadolufeneri
yaklaşık 600 km yapmışım.
daha önceden ufak bir grupta "abi sen grubu bozuyorsun" (hızdan dolayı) diyenler bugün canyon,ktm vs.vs ile görünce asıl sıkıntı bende olmadığını snlıyor sadece tebessüm ediyorum.ama hala anlamıyorlar bisiklet üstünde sürücü yoksa sadece markadır..:)

disiplinli sürüş olduğunda grup sürüşü gayet rahat oluyor :)

Bisiklet Sevda işidir...
Ya seveceksin yada vasıtaya bineceksin.
"KTM Karbon" alan arkadaşa çok gülmüştüm, o bilir kendini :)( Kaldırımdan gitmeyi severim derdi,maça yemediği için :) ) Gerçi bunlardan asla bisikletli grup olmaz.

@aykutnizipli Bu arada grub ne oldu, faal mi?

merhaba
yeni katıldım aranıza
3 senedir bisikletim var fakat çok az kullanıyorum. artık grup halinde daha uzun kullanmak istiyorum
bahçelievler de haznedara yakın oturuyorum

aramıza hoşgeldiniz :)

@ahmetd79 @fatihy merhaba diyene hoşgeldiniz diyorsun ben o arkadaştan önce selamunaleykum ben de katilabilirmiyim yazdım cevap veren bile olmadı..

• Beğen
Tepkiler: fatihy
BENİM BİSİKLET

Dosyalar

• 20160803_095000.jpg
    20160803_095000.jpg
    161,9 KB · Okunma: 38
  • 20170215_003955.jpg
    20170215_003955.jpg
    122,1 KB · Okunma: 33
  • 20170215_004113.jpg
    20170215_004113.jpg
    110,9 KB · Okunma: 35
  • 20170216_121706.jpg
    20170216_121706.jpg
    83,4 KB · Okunma: 33
  • 20170406_210458.jpg
    20170406_210458.jpg
    98,1 KB · Okunma: 37
  • Beğen
Tepkiler: KARTAL_1903
@juba kusura bakma dostum aleykümselam fark etmemiş olabilirim :)

bu akşam turumuz var küçük ayasofya camisinde çay sohbet muhabbet edeceğiz katılmak isteyenleri bekleriz cevizlibağ'dan 19:45 de hareket edip mevlanakapı yedikule yolunu takip edip sahilden devam edeceğiz :)

ve şimdi fark ettim genel olarak aramıza hoşgeldiniz yazmışım

@aykutnizipli bizimde Selamsız Bandosu isminde bir grubumuz var dostluklar büyüsün diye bi haberleşip tur yapalım nasıl olur :)

Selam arkadaşlar , yedikulede oturuyorum bu akşam için müsait değilim ama müsait zamanlarda aranıza katılmak isterim.

aleykümselam sizlerde hoşgeldiniz

Herkese günaydın bahcelievler ve bakırköy civarinda bisiklet tamiri bakim parça değişimi işinden anlayan bir yer var mi acaba elimde eskiden kalma salcano excel model bisikletim var gidip baktirmak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: buzlubadem
Geri