Arkadaşlar Merhaba,
İsmim Bahadır. 29 yaşındayım ve enerji sektöründe özel bir şirkette çalışmaktayım.
Bisikleti küçükken büyük bir sevda ile kullanırdık ardından sınavlar, dersleri geçme, okulu bitirme, askere gitme, iş bulma stresleri derken kendimize ayıracak zaman bulamadan bir baktım yaşımız 29 olmuş. Sanıyorum hemen hepimiz yaşımızın ne çabuk geçtiğine geriye dönüp baktığımızda inanmakta zorlanıyoruz.
Yaklaşık 1 ay önce eniştemin 15 senelik bisikletine binmemle nekadar zevkli olduğunu hatırladım ve ertesi gün bir bisiklet almam gerektiğini düşündüm. Ardından 1 ay boyunca bu forum dahil devamlı nasıl bir bisiklet almam gerektiğini araştırdım. 15 senelik uzun yol bisikletçisi eniştemle de konuştuktan sonra kararımı verdim ve şehir bisikleti araştırmalarıma başladım. Başlarda 500-1000 TL arası ayırdığım bütçem bisikletleri araştırdıkça artmaya başladı ve en son
2600TL'lik ''SEDONA 350''yi pazarlıklarla 2200 TL'ye aldım.
En azından bundan sonra hafta sonları turlara katılarak belli organizasyonlara girerek geçirmeyi düşünüyorum. Tekrar hepinizi merhaba diyerek selamlıyorum.
https://i.hizliresim.com/xY1XaZ.jpg
(link)