Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zeytinburnu

Scudo
Tamam o zaman hafta ici aksamlari ve pazar gunleri musait oluyorum ciktiginda haberlesirsek sevinirim

aleykümselam,
hoşgeldiniz..

• Beğen
Tepkiler: suat besirli
selam arkadaslar bende sumerdeyim izin gunlerim hafta ici oldugundan persembe cuma sabah turluyorum bisikletimi yeni aldim hafta ici sabah erken saatlerde turlayan olursa katilabilirim

abi perşembe günü okul var be :( hafta sonu olsaydıı turlardık hem tanışmış olurduk :)

slm arkaadaslar bende sumerdeyim frumda ilk gunum persembe ve cuma sabahlari turluyorum bu persembe sabah 6 civari cikip avcilar yapmayi dusunuyorum hafta sonlari calistigim icin hafta ici sabah erken saatlerde cikiyorum bisiklette daha yeni uzun zamandir binmiyordum firsat buldukca turlara katilmak isterim.

Merhabalar, yeniler hoşgelmiş :)

fecebooktan
-Zeytinburnu bisiklet grubunu
(link)
-Küçükçekmece bisiklet grubunu
(link)
-avrupa yakası pedal grubunu (AYPG olarak da geçer)
(link)
-BGB (bisiklet gönül birliği'nin istanbul ayağı)
(link)
eklemenizi şiddetle öneririm. sık sık organizasyonları olmakta.

• Beğen
Tepkiler: sezer_57
eyvallah kardesim yararli bir paylasim olmus :)

Telsiz mahallesinden bende varım. Katılabilirim turlara

Arkadaşlar Merhaba,
İsmim Bahadır. 29 yaşındayım ve enerji sektöründe özel bir şirkette çalışmaktayım.
Bisikleti küçükken büyük bir sevda ile kullanırdık ardından sınavlar, dersleri geçme, okulu bitirme, askere gitme, iş bulma stresleri derken kendimize ayıracak zaman bulamadan bir baktım yaşımız 29 olmuş. Sanıyorum hemen hepimiz yaşımızın ne çabuk geçtiğine geriye dönüp baktığımızda inanmakta zorlanıyoruz.
Yaklaşık 1 ay önce eniştemin 15 senelik bisikletine binmemle nekadar zevkli olduğunu hatırladım ve ertesi gün bir bisiklet almam gerektiğini düşündüm. Ardından 1 ay boyunca bu forum dahil devamlı nasıl bir bisiklet almam gerektiğini araştırdım. 15 senelik uzun yol bisikletçisi eniştemle de konuştuktan sonra kararımı verdim ve şehir bisikleti araştırmalarıma başladım. Başlarda 500-1000 TL arası ayırdığım bütçem bisikletleri araştırdıkça artmaya başladı ve en son
2600TL'lik ''SEDONA 350''yi pazarlıklarla 2200 TL'ye aldım.
En azından bundan sonra hafta sonları turlara katılarak belli organizasyonlara girerek geçirmeyi düşünüyorum. Tekrar hepinizi merhaba diyerek selamlıyorum.
https://i.hizliresim.com/xY1XaZ.jpg
(link)

Selam Sana dinamik bir grup önereyim hemen.
(link)

Merhaba Bahadır. Yeni bisikletin hayırlı olsun öncelikle aramıza hoşgeldin. Osman beyinde önerdiği gibi Zeytinburnu Bisiklet Kulübüne bekleriz. Yaz kış, yağmur çamur kar demeden her haftasonu bir turumuz oluyor. Senide aramızda görmek isteriz.

Merhabalar; İlk önce Sedoa 350 bisikletin hayırlı uğurlu olsun.Allah Kaza bela vermesin.Bendede 311 Sedona Şehir bisikleti var.2014 modelleri araştırdığımda ilk gözüme batan 350 olmuştu.Kullanıcı olarak bisiklet hakkında düşüncelerini bizimle paylaşırsanız sevinirim.Keyifli pedallamalar.

ERKAN TOPÇU
Merhabalar; İlk önce Sedoa 350 bisikletin hayırlı uğurlu olsun.Allah Kaza bela vermesin.Bendede 311 Sedona Şehir bisikleti var.2014 modelleri araştırdığımda ilk gözüme batan 350 olmuştu. Kullanıcı olarak bisiklet hakkında düşüncelerini bizimle paylaşırsanız sevinirim.Keyifli pedallamalar.
.
Bugün, 13:18
Ceyhun BAYDOĞAN
Merhaba Bahadır. Yeni bisikletin hayırlı olsun öncelikle aramıza hoşgeldin. Osman beyinde önerdiği gibi Zeytinburnu Bisiklet Kulübüne bekleriz. Yaz kış, yağmur çamur kar demeden her haftasonu bir turumuz oluyor. Senide aramızda görmek isteriz.

Osman abi ve Ceyhun, öneriniz için teşekkür ederim. Sizlerle olmaktan mutluluk duyarım.
ERKAN TOPÇU
Merhabalar; İlk önce Sedoa 350 bisikletin hayırlı uğurlu olsun.Allah Kaza bela vermesin.Bendede 311 Sedona Şehir bisikleti var.2014 modelleri araştırdığımda ilk gözüme batan 350 olmuştu.Kullanıcı olarak bisiklet hakkında düşüncelerini bizimle paylaşırsanız sevinirim.Keyifli pedallamalar.
Erkan abi, teşekkür ederim. Beni lütfen iyi bir kullanıcı olarak görmeyin. Yeni başladığım için daha iyisini yada kötüsünü kullanmadım. Yalnız hafta sonu cep telefonuma indirdiğim bir programla takip ettim, 70km. akşam üstü yol yaptım ve soğukta olsa çok zevk aldım. Yalnız pazartesi ve salı günü iş yerinde otururken telaffuzu bulamadım şimdi biraz zorlandım diyim.(Belki alışık olmadığımdandır.) Hafta sonu gelsinde bisiklete bineyim diye iple çekiyorum.

Merhabalar bu forumda benden küçük yoktur sanırım o yüzden sizlere abilerim diye hitap ediceğim. Ben zeytinburnunda oturuyorum Çırpıcı mahallesinde 1999 doğumluyum Lise 1 öğrencisiyim. Evet bu forumdaki herkeste olduğu gibi bende de bisiklet sevdası çok büyük. Yeni bir bisiklet aldım bende fakat daha önce sizin attığınız konulara baktım da siz baya proflaşmışsınız benim alıcağım daha doğrusu aldığım bisiklet 300 liralık bir bisiklet herneyse sağlıcakla kalın bisiklet gelince fotoğrafını paylaşırım, yorumlarınızı bekliyorum :rolleyes:

Umarım istediğin gibi bir bisiklete kavuşabilirsin. Sana tavsiye arkada amortisörlü bir model almaman olur.

Aramıza hoş geldin ben de Lise 2 öğrencisiyim. Bahçelievler'de oturuyorum. Bir ara birlikte bir tur yapabiliriz.

Hoşgeldin. Bende Zeytinburnu telsizdeyim. bir sıkıntın olursa yaz.

Geri