Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zeytinburnu

Scudo
Bu haftasonu C.tesi günü sahil yolundan Florya tesislerine gitmeyi planlıyorum. Katılmak isteyenler olursa haberleşelim.

zeytinburnundan selamlar genelde tek gezerim forumu uzun zamandır takip etmekteyim çocukluktan beri kopamadık bu aletten yaş oldu 36 çoluk çocuğa karıştık evde iki tane bisiklet vardı üçüncüyüde bu hafta yaptık bi mtb miz eksikti oda oldu bakalım gelen günler ne getiricek iş güç zaman buldukmu yollara vuruyoruz kendimizi zeytinburnu sarıyer yapmışlığımız vardır biri hibrit biri yol bide yeni decatlondan aldığım rock rider 8.1 mtb .m var yol bisikletinide decatlondan almıştım geçen sene ama sonbaharda aldığım için fazla binemedim bi kış yattı evde bu sene tozunu atarız artık yeni arkadaşlarla herkeze selamlar saygılar arkadaşlar müsait zamanlarda turcu arkadaşlara katılmak isterim saygılar başlık biraz alakasız oldu idare edin:in:

@GkhnGnc

Selamlar herkese. Tamda benim h.sonu için planladığım güzergah :) yaklaşık 35km'lik bir parkur. Yalnız c.tesi 6'dan sonra müsait olabilirim çalıştığım için.

Zamanı ayarlarız o zaman Cuma günü

@Ceyhun BAYDOĞAN

Ceyhun tekrar selam, 6'dan sonra ciddi trafik oluyor sahil yolunda ben çok kondisyonlu değilim, C.tesi erken çıkarım yola ama belki ertesi güne de bir program yapabiliriz senin için eğer çalışmıyorsan..

@GkhnGnc

Merak etme bende kondisyonsuzum. böyle ufak turları kondisyonu arttırmak için yapıyorum zaten :D c.tesi olmaması sorun değil pazarda olabilir full müsaitim ;)

21 nisan pazar bu turdayım arkadaşlar. tur detayları linkte var. Gelmek isteyen olursa katılabilir. Fazla yormayan bir parkur.
(link)

Beni kasabilir simdilik, gidenlere iyi pedallamalar :)

@GkhnGnc
bende z.burnundayım pazar günü belgrata gidiyoruz gel istersen face'de zeytinburnu bisiklet külübüne üye olabilirsin

Olabilir aslında ama orası gözümde büyüdü biraz, toplam kaç km rota ?

Faruk abi pazar bende oradayım. Görüşmek ve tanışmak dileğiyle :)
GkhnGnc toplam 50km'lik bir parkur sadece 3 km kadar zorlamayacak şekilde yokuş var.

Yedikule sahili beltur'da çay içiyorum, gelmek isteyen olursa çay ısmarlayabilirim :)

Merhaba iyi akşamlar...Ben aranıza yeni katıldım ve yazılanlarıda okudum face den ekledim zeytinburnu bisiklet kulübünü..

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım zeytinburnunda oturuyorum bisiklet turlarına cok katılmak istiyorum :) :):eek:

Merhaba dostum. Hayırlı pedallar. Bende zeytinburnu telsiz deyim. Aksamları 9 11 arası ve cumartesı gunlerı oglenden sonra cıkıyorum dolasmaya. Iletısım kurmak ıstersen ozelden msj atabılırsin

TAMAM dostum haberleeşiriz bnm için saatt önemli değill :)

bende zeytinburnu telsiz mahallesi dikilitaşda oturuyorum arkadaşımla birlikte sedona borla almaya karar verdik bizim amacımız daha çok uzun yola çıkmak yani kocaeli,bolu,çankırı,ankara,çanakkale,yalova gibi yerlere gitmeyi planlıyoruz temmuzda gitmeye karar verdik eğer sizinde bisikletiniz uygunsa bizimle gelebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: sezer_57
Arkadaşlar merhaba bende zb gokalpde oturuyorum. Bisikletimi yeni aldim ve ufak tefek sahilden yesilkoy veya sarayburnu gibi turlar yapyrm. Eger isterseniz size katilmak isterim.

Geri