Scudo Sports

Zeytinburnu

Bende 8 yıl 5 telsizde yaşadım. Artık memleketimin dağlarında pedal basıyorum. Sana tavsiyem bisikletine ve kendine dikkat et :) Istanbulda her çeşit insan var malesef. Aramıza hoşgeldin...

Scudo
Talha kardesim hangi sokak ?

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi :)

Saatli Kulenin orada oturuyorum. Kim market var onun yaninda nalbur var o sokakta oturuyorum

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tamam bigun turlariz bende cirpicidayim cayirin orda

Bisiklet mi aliyorsun ?

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi :)

Nerden ve ne marka alicaksin?

Herkese merhaba.
İstanbula yeni taşındım zeytinburnu veliefendi yanında yaşıyorum. Bu civarda performans grubu arıyorum (yol bisikleti) ilginizden dolayı teşekkürler.

Zeytinburnu bakırköy taraflarında oturanlar belki bilmeyenler vardır aranızda bu yol bi harika dostum :D
https://i.hizliresim.com/YPYRWa.jpg

• Beğen
Tepkiler: Savaş Acıboz
Bnde sümerdenim su 1-2 hafta icinde yeni bisiklet alcam allahin izniyle bi tur yapak ;)

tura bende katilirim z.burnundanim ;)

herkese merhaba ..beştelsiz mah. ghost panamao x3.. tamamen ulaşım amaçlı işe gidip gelmek için ..zaman bulabilirsem tur ve gezilere katılmak isterim ..

Öncelikle herheze bol gunaydınlı günler olsun.
Bende Zeytinburnunda Bayram. 26 yaşındayım bisiklet merakım katlanabilir bisiklet ile daha fazla artmaya başladı.
Dahon kullandım bisiklet kaza sonunda parçalandı toparlayamadım.
Yeni bir Tern Link D7İ aldım ancak dizimde menüsküs yırtılması tespit edildi satmak zorundayım.
Herhangi bir zararı varmı kullanmamın net bir bilgiye ulaşamadım, bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bol pedallı günler olsun.

Bayram kardeşim bende Z.burnu dayım benim sağ sizde menisküs yırtıkı var doktor tavsiye etti kas gelişmi için 2 yılda yaklaşık 4000 km sürdüm bana çok iyi geldi

O zaman doktordan doktora fark var herhalde banada kullanmazsak dizini zorlamazsan daha iyi edersin dedi :):)

Ben önce verilen hareketlerin tamamını yaptım bilmiyorum sana kağıt üstünde resimleri olan hareket kağıtından verdilermi genellikle herkese veriyorlar sonra fizik tedavi gördüm oradaki uzmanlar tavsiye ettiler bana .

Geri