Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zeytinburnu

burada çok değiliz ama zeytinburnunda epey bisikletli var..

sonunda 2. el kron xc4000 aldım hala kargo ile yolda sabırsızlıkla bekliyorum :)

Scudo
merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. zeytinburnunda oturuyorum. zeytinburnundan sirkeci ortakoy veya bakırköy hattında pedallaşabiliriz. genelde pazar sabahları ortaköy bebek yapıyor kahvaltıya mütakip dönüyorum. bisikletim ümit superio 28 jant beyaz. lay lay lom turlarda arkadaşlarla tanışabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
@ozgurozgenc

Hoş geldiniz, Avrupa Yakası Pedal Grubu olarak her çarşamba ve cuma akşamı Z.burnu tramvay durağının yanındaki Tekzenin önünde buluşarak Floryaya doğru pedal çeviriyoruz,ayrıca pazar günleride sizin söylediğiniz güzergaha gidenler oluyor, müsait olduğunuz bir akşam katılabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: ozgurozgenc
@Raif Korkmaz

kaç kişilik gruplar var ayrıca hızınız nasıl performansımı beğenmiyorum yetişebilir miyim?

otomobiller olmadan bisikletle gezmek ne kadar güzelmiş, az önce Zeytinburnunda 1 saatlik gezinti yaptım bu kadar keyifli olacağını tahmin etmemiştim...yalnız aklımda kalan tek şey bir ayı yavrusunun kedi görünümlü köpeğini gelene geçene saldırtmasıydı..tebrik ettim bu yolda aptalca devam etmesini söyledim ya anladığını pek zannetmiyorum...

selam lar bende zeytinburnudan yeni katıldım aranıza inşallah bu cuma ilk turuma katılırım

merhaba arkadaşlar zeytinburnu olivium civarında oturuyorum bisikleti seven arkadaşlarla tanışmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Cimis
ben bahçelievlerde oturuyorum zeytinburnunda birçok bisikletçi arkadaş var Emirhan adındada sürekli pedalladığım bir arkadaşım var zb.tren durağında oturuyo

ilginize çok teşekkür ederim, turunuzun yönünü söylerseniz başlangıç saatinizden 15 yada 20 dk sonra size katılabilirim,

facebook ta zeytinburnu bisiklet kulübü kurduk oraya dahil olabilirsiniz şu an daha yeni olduğu için fazla bir faliyet yok ilerde inşallah olacak

Selamlar,
Üniversite yıllarında amatör olarak uğraştığım bisiklete uzun bir zamandan sonra tekrar dönüş yaptım. Malum yoğun ve sıkıcı iş hayatından biraz olsun uzaklaşabilmek ve spor yapabilmek adına hafta sonları katılabileceğim arkadaşlar ya da gruplar arıyorum. Konuyla ilgili haberleşmek için beni ekleyebilirsiniz.
Herkese sevgiler..
(link)

Bende kocamustafapaşadayım aramızda az bi mesafe var. Arada turlarız.

Geri