Bisiklet ulaşım aracıdır
Bisiklet sever
- Tepki
- 1.744
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Muc-off c3 kullanıyorum 1 yıldır, daha once shimano ptfe kullanıyordum. Shimano çok kir ve toz tutuyordu, c3 e geçince kir ve toz tutma sorunu kalktı. C3 daha uzun sure dayanıyor seramik katkılı oldugu için. Yalnız yağlamadan sonra hemen kullanamıyorsun, yağladıktan sonra 4 saat beklenmesi lazım, seramik katmanı oluşturması için.
Muc-off c3 wet (pembe)versiyonuda kullnaıyorum. Yağmurlu havalarda oldukça iyi dayanıyor, akıp gitmiyor. Vites geçişleri pürüzsüz oluyor ve paslanmayı onluyor. Shimano akıp gidiyordu, kupkuru zincirde paslanmalar oluşturuyordu. Yalnız muc-off c3 dry olanı yağmura hiç dayanmıyor, 40dk yağmur altında kullan ve zincir yağsız kaldıgı goruyorsun.
Muc off C3 bence yaz için iyi bir seçenek gibi görünüyor. Yazdığınız gibi yağmur altında hemen akıyorsa kışın kullanım sıkıntı.
Ha bisikleti ulaşım değil de hobi için kullanılıyorsa, yağmurda tura çıkmayacağımız için kışın da olabilir.
Hatta bunu bilip yağmurlu havada Turlayıp yağı akıtıp, Sonra Temizlik bile yapılabilir.
Yağmurda akma özelliği fıskiye ile kolay yıkanan yağ olduğu için yani suya dayanıklı değil, kaçınılmaz bir sonuç.
Son düzenleme: