-Deniz-
🌴🌴🌴🌴
- Tepki
- 1.506
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Lastiği söküp kontrol etmedim. Elimde ekipman yoktu ve hiç denememiştim. Bugün decathlondan bir adet pompa, 700x45 uyumlu iç lastik ve lastik sökücü o plastik parçalardan aldım. Akşam deneyeceğim. Bisikletçi Bursa'da Aydın bisiklet diye geçiyor. basıncına baktılar mı hatırlamıyorum ama akşam saatlerine denk geldiği için azar azar hava basa basa şişirdiler pek basınca bakmadılar gibi geldi. Dün ben indiğini farkettiğimde benzinliğe gidip 55 psi bastım iki lastiğe de. Lastikte max psi 60 yazıyor. Eve gelene kadar da bir 4 km sürdüm inmedi tekrar. Sabah kontrol ettim yine inmemiş. Akşam yine inmiş vaziyette bulursam o zaman uğraşacağım. Yani bir günde bu kadar inmesi normal mi acaba? Ya da şöyle sorayım. Lastik içten patlak olsa hava basıp eve geldikten sonra üzerinden 8 saat geçince yine inmiş olması gerekmez mi? İç lastik dış lastik tarafına da çıkmamış. Janta şöyle bir dışarıdan bakıp kontrol etmiştim.
Canımın sıkıldığı nokta şu, yaklaşık 2 aydır o 2.20 mtb lastikleri ile girip çıkmadığım yer kalmadı. Köy yolu, patika, ormanlık arazi. Bir kere patlamadı lastik
şimdi asfaltta sürüş yapıyorum diye değiştireyim dedim. İlk günden başıma dümdüz asfalt yolda böyle bir şey gelince üzdü. Zaten lastik konusunda şanssızımdır hep. Bir kere de İzmir tarafına araçla giderken yolda lastiğim janta kadar inmişti. Sonra lastikçiye götürüp baktırdığımda 20 dk inceleyip abi bu sapasağlam demişti.
Canımın sıkıldığı nokta şu, yaklaşık 2 aydır o 2.20 mtb lastikleri ile girip çıkmadığım yer kalmadı. Köy yolu, patika, ormanlık arazi. Bir kere patlamadı lastik