Scudo Sports

Zırhlı lastik önerisi

29" x 2.10" lastikle gelen mtb'ler 700x45c zırhlı lastik kullanabiliyorlar jantları uyumlu. Lastiğin sağ ve soldan toplam 8,3mm incelmesini kafaya takmazsanız bence iyi seçenek çünkü zırhlı mtb lastiklerinin hem zırh seviyeleri daha düşük hem de fiyatları daha yüksek olma durumları var. Bir seçenek olarak buraya bırakayım, değerlendiren değerlendirsin.

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
Scudo
29" x 2.10" lastikle gelen mtb'ler 700x45c zırhlı lastik kullanabiliyorlar jantları uyumlu. Lastiğin sağ ve soldan toplam 8,3mm incelmesini kafaya takmazsanız bence iyi seçenek çünkü zırhlı mtb lastiklerinin hem zırh seviyeleri daha düşük hem de fiyatları daha yüksek olma durumları var. Bir seçenek olarak buraya bırakayım, değerlendiren değerlendirsin.
Cevap için teşekkür ederim. Bu lastik dediğiniz ölçüde inceldiğinde yol bisikletinin lastiğine mi benzeyecek? Bir de 700x45c ölçüsünde önerebileceğiniz bir lastik varmıdır?

Cevap için teşekkür ederim. Bu lastik dediğiniz ölçüde inceldiğinde yol bisikletinin lastiğine mi benzeyecek? Bir de 700x45c ölçüsünde önerebileceğiniz bir lastik varmıdır?

Rica ederim. Hayır yol bisikletinin lastiğine benzemeyecek. Şehir/tur bisikleti lastikleri genelde 700x35 olur onlardan sağ ve soldan toplam bir santim daha kalın olur ama dağ bisikleti gibi kalın dişli olmazlar. Önerebileceğim lastik şudur (daha ucuz başka yerde bulursanız orayı tercih ediniz, Lastik diş deseni verdiğim linkte var ama linkte standart 700x35 görseli var, ondan çok daha kalın duracaktır, benim şehir/tur/hybrid ne derseniz işte o bisikletimde 700x38c var, üşenmezsem fotoğrafını çekip göndereyim, oradan karşılaştırırsınız (700x45c benimkilerden yanlardan toplam 7 mm daha kalın olacak):

(link)

Diğer marka ve model önerisi olanlar olursa onları da değerlendirin ama bu lastikler 7. seviye zırhlı, bunu dikkate alarak karşılaştırın.

Düzenleme: önceden çektiğim bir fotoğrafı yüklüyorum, lastik burada çok yeni olması lazım, taktıktan sonra ilk veya ikinci sürüşüm. Dikkat Size önerdiğim 700x45c lastikler fotoğraftakiler ile siizn lastikleriniz arasında bir kalınlığa sahip olacak, fotoğraftakiler 700x38c. Daha da fikir yürütemediyseni elinize cetvel alıp kendi lastiklerinize tutun, yanlardan boydan boya toplam olmak üzere onlardan 8-9 mm arasında daha ince olması lazım

lastik-kal.jpg

Son düzenleme:
Linkte
Kategori
(link)

Yazıyor ama benim almam gereken 29 inç olması gerekmez mi? Lastiğin fiyatı tam istediğim gibi. Tipini de beğendim. Doğrusunu satın alayım. 4 adet alacağım :)

Linkte
Kategori
(link)

Yazıyor ama benim almam gereken 29 inç olması gerekmez mi? Lastiğin fiyatı tam istediğim gibi. Tipini de beğendim. Doğrusunu satın alayım. 4 adet alacağım :)

Akın Bey'ciğim bakın şurada uyumlu olduğunu yazdım:

29" x 2.10" lastikle gelen mtb'ler 700x45c zırhlı lastik kullanabiliyorlar jantları uyumlu.

Bana güvenmiyorsanız - ki güvenmeniz gerekmiyor - Özceylan Bisiklet'i veya Erdoğanlar Bisikleti (Erdoğanlar bir tık daha pahalı) arayıp sorabilirsiniz. 29" mtb ve 28" şehir bisikleti jant çapları aynı diyorlar, doğru mu, bisiklet üzerinde şu lastik var, sizdeki şu lastik bana uyar mı diye sorun bakalım. Sonucu yazarsınız :))

Düzenleme: imlâ

Son düzenleme:
  • Beğen
Belki link hatası olabilir diye düşünmüştüm. Aslında lastiği biraz inceltmek benim işime de gelir. Fiyat konusu ise lokum tadında. Şu işe bir girişeyim ben. teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Belki link hatası olabilir diye düşünmüştüm. Aslında lastiği biraz inceltmek benim işime de gelir. Fiyat konusu ise lokum tadında. Şu işe bir girişeyim ben. teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
Rica ederim, siz yine de sorarak alın :)

Düzenleme: Video ekledim

• Beğen
Size güveniyorum, o nedenle sormadan şu an 4 lastik alımı yaptım. Haydi hayırlısı. Lastiğin incelmeside benim işime gelecek. Bisikletin kadrosundan memnunum. Lastiklerde sorunsuz olursa benden mutlusu olmaz. Lastik patlamaları konusu beni çok üzen birşey. Keyifle çıkılacak geziyi mutsuzluğa dönüştürüyor. Daha önceki katlanır bisikletlerimizde zırhlı lastik vardı ve o lastikleri 4 yıl kullandık ve hiç patlamadı. Aynı etkiyi yine yaşarım bu bisikletlerde inşallah. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar bu konuda bilgisizim kuzenim bisikleti için internetten iç lastik sipariş edecek. Trendyoldan hangi lastiği almalıyız sizce IMG-20220811-WA0004.jpgIMG-20220811-WA0004.jpg

Selam arkadaşlar bu konuda bilgisizim kuzenim bisikleti için internetten iç lastik sipariş edecek. Trendyoldan hangi lastiği almalıyız sizce 292841 dosyayı görüntüle292841 dosyayı görüntüle

İç lastik tercih ederken limit aralığının alt ölçüsü dış lastik ölçünüzle eşleşirse iç lastik aşırı gergin durmayacağı için (sibobun kaçırmadığını varsayarsak) daha az hava/basınç eksilmesi olur. Örneğin bastığınız hava iki gün gideceğine bir hafta, bir hafta gideceğine 15 gün gibi gider. Patlak konusunda (iç lastik balon gibi ince ve gergin durmayacağı için) da çok az bir faydası olabilir. Buna örnek bir ürünü ben paylaşıyorum, siz diğer iyi markalardan da benzer bir ürün tercih edebilirsiniz.

(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Fatihgok
Teşekkürler arkadaşlar 😊

Rica ederim, siz yine de sorarak alın :)

Düzenleme: Video ekledim
Aldığım 4 lastik bugün geldi. 2 bisiklete de taktım. Ölçü tam dediğiniz gibi oldu. Lastiğin zırh kısmı fiyatına göre çok iyi bende. Fiyat performans kesinlikle. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

• Beğen
Tepkiler: Peregrine
Aldığım 4 lastik bugün geldi. 2 bisiklete de taktım. Ölçü tam dediğiniz gibi oldu. Lastiğin zırh kısmı fiyatına göre çok iyi bende. Fiyat performans kesinlikle. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.
Rica ederim, iyi günlerde kullanın. Bu lastikler zırh katmanının yanında reflektörlü yanaklara sahip olduğu için gece sürüş güvenliği için de oldukça iyiler. Bisikletlerin yeni lastikleriyle fotosunu paylaşırsanız nasıl durduğunu görmesi açısından diğer arkadaşlara da yardımcı olur. Aslında ben de merak ediyorum. Kendime de 700x45c alacaktım ama benimki MTB değil trekking kadro olduğu için sürtmesinden veya sıfıra sıfır olmasından çekindim.

(link)

(link)

bu iki lastik arasından bir seçim yapmanız gerekseydi hangini secerdiniz fiyatları aynı,
aslında swalbe maraton plus alma niyetim vardi ama fiyatları çok tuzlu.

(link)

(link)

bu iki lastik arasından bir seçim yapmanız gerekseydi hangini secerdiniz fiyatları aynı,
aslında swalbe maraton plus alma niyetim vardi ama fiyatları çok tuzlu.

Tavsiyeler ve markanın sıcak gelmesi sebebiyle CST seçtim ben :)

• Beğen
Tepkiler: MtB-BrS
Cst Platinium Protector yol tutuşu üst düzey değil ancak patlak koruması harika. Ağır bir sürücü olarak tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: MtB-BrS
Cst Platinium Protector yol tutuşu üst düzey değil ancak patlak koruması harika. Ağır bir sürücü olarak tavsiye ediyorum.

sürat yapmayan sakin ve kuru yol sürüşü yapan birisiyim, 110 kiloyum bu cst daha doğru bir seçim galiba

• Beğen
Tepkiler: oguzhan83
Merhaba mtb kullanıcısıyım. 2.20 mtb lastikten sonra Vittoria 700x45 urbano 9 lastiğe geçtim. Tavsiye etmiyorum keşke Schwalbe alsaymışım. İlk gün bisikletçiye taktırdım lastiği sonra eve getirip bir 5 km sürdüm. Ertesi akşam bir baktım arka lastik inmiş. Hayır kendi kendine nasıl iniyor? İç lastik 2.20 kullandığımı kullanabilirsin dediler. Acaba o iç lastik fazla büyük geldi ondan mı hava kaçırdı? Lastiği inceledim çivi vs bir şey yok. Zırhlı lastik diye aldık en azından birkaç ay götürseydi bizi ya...

Merhaba mtb kullanıcısıyım. 2.20 mtb lastikten sonra Vittoria 700x45 urbano 9 lastiğe geçtim. Tavsiye etmiyorum keşke Schwalbe alsaymışım. İlk gün bisikletçiye taktırdım lastiği sonra eve getirip bir 5 km sürdüm. Ertesi akşam bir baktım arka lastik inmiş. Hayır kendi kendine nasıl iniyor? İç lastik 2.20 kullandığımı kullanabilirsin dediler. Acaba o iç lastik fazla büyük geldi ondan mı hava kaçırdı? Lastiği inceledim çivi vs bir şey yok. Zırhlı lastik diye aldık en azından birkaç ay götürseydi bizi ya...

Patlak içten, yani dış lastiğin koruma alanının dışından kaynaklı olabilir.
İndikten sonra iç lastiği söküp kontrol ettiniz mi? İç kısmında delik ya da yanlarında küçük yarıklar var mı?
Yeni lastiği üzerinde yazan basınç aralığına uygun olarak mı şişirdiniz? Lastik yanağında min-max kaç belirtilmiş, bisikletçi ne kadar hava bastı?
Jant şeridi olarak nasıl bir şerit var? Şerit jant deliklerinden içeri doğru bombe yapmış mı?

• Beğen
Tepkiler: Peregrine
Geri