Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Zwift

Bu videonun faydası dokunabilir diye bırakıyorum notebookta ekran kartı sorununu yok etmek içindir :)
Şu trainer Elite Qubo Dijital kablosuz Ant Trainer erdoğanlarda 2milyar civarındayken yurtdışında 1200tl civarına satılıyor karşılaştırma linklerine bakın .d
(link)
(link)

Scudo

Şu videoda rollera nasıl entegre edileceğini anlatmış.
Bende videoda gösterilen ürünü alsam sorunu çözerim herhalde. Şimdilik evde dizi izleyerek sürüyorum ama bu şekilde bir uygulama olsa daha zevkli olurdu.
Bunun haricinde kalp atış hızını ölçen bir nabız saati de almam gerekecek sanırım. Şuan bluetooth özelliği olmayan bir ürün kullanıyorum.

(link)

Zwift denemesini yaptım şu an bedava kısmı devam ediyor 3 günüm kaldı
Short ftp test yaptım 235 ortalama watt ürettim
Bir çok antreman planı var bakalım nasıl olacak
Zwiftin önerdiği gibi ant usb stick i uzatma kablosu ile sensöre yakın yere getirdim
4bf166bf73f98349e80cdb84d510e381.jpg
02069fbf4fdb5d89fe2660be08209ef8.jpg
5e23d3d8ed9d9ca4afbacd158f450c1c.jpg

@mertgulkokanDecathlonda satilan tacx modeliyle kullanmissiniz sanirim , smart diye yaziyordu ama cok bi bilgiye ulasamamiztim zwifte baglaninca trainer direnci elle mi degisiyor yoksa otomatik olarak mi ayarliyor?

@furkanbrBu tarz trainerların hepsi elle değişiğir sizin dedikleriniz 2000 tl civarı oluyor
Zwiften aldığı bilgiye göre kendi kendine değiştiriyor
Gerek var mı tartışılır
Tacx bluemotion smart alırsanız kutudan usb ant aparatı çıkmıyor
Birde onu almanız gerekiyor

@mertgulkokan
Ekleme yapayım
Zwif programından aldığı bileğiyle göre sertlik ayarı yapan bir trainerı 2.000 tl ye alamazsınız
direct drive Trainerlerin giriş seviyesi zaten 1700 civarı, o bakımdan programa göre setlik ayarı yapan aletler deli para...

• Beğen
Tepkiler: erdi kaya
Klasik trainer olup smart özellikte olanlarda var ben kendime trainer alırken bkool pro 2100 tl idi
Sizin dediğiniz modeller lastik olmadan rubleye takılanlar
İmkan olsa da alsak

(link)

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@mertgulkokan
Bundan haberim yoktu ama teker takılıp kullanılan trainerleri tavsiye etmem hele birde 2300 tl verecek isem
Koku,ses, ve lastik parçaları ile çok keyifli olmuyor

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
Arkadaslar selamlar,

Anlayamadigim bir nokta var bu kisa zwift e girmek istiyorum ama pc ya da ipad alma konusunda kararsiz kaldim. Decathlonda satilan tacx blue motion trainer i alip ayrica bi apple urunu ipad alip dogrudan bluetooth uzerinden baglanabiliyorum diye anladim ancak zwiftin trainer seciminde tacx blue motion modelini dogrudan secebiliyor muyuz ?

@meteoripad le secebilirsiniz.
windows la baglanmak icin ant+ usb stick de almalisiniz.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal Aslında gerek yok ben iPhone 5s telefonuma zwift in mavi logolu uygulamasını indirdim. Oradan Bluetooth’u açıp bilgisayarıma bir nevi telefonu bağlamış oldum. Zwift uygulaması, zwift programını görüyor gibi düşünün. Sensörleriniz Bluetooth uyumlu ise bu şekilde bağlayabilirsiniz. Ant+ usb Stick e ihtiyaç yok. Bu şekilde Android de kullanan arkadaşlar bağlantı kopmasi sorunu yaşıyorlardı arada. Sorun duzeldimi tam olarak bilemiyorum. Ben iOS ta sorunsuz kullandım.

Zwifte başladım tacx bluemotion pro yu seçtiğimde 4. Seviyede kullan diyor
Ftp testi yaparken daha gerçekçi olsun diye eğimlerde 6 ya çıkardım inişlerde 2 3 yaptım
Yaptığım şey doğru mu ?
Yoksa iniş ve çıkışta hep 4 temi kalsın ?
Kısa ftp testi sonrası ürettiğim güç 235 oldu

• Beğen
Tepkiler: Anil48
@mertgulkokandaha once ayni modeli kullaniyordum.gercekcilik acisindan degistirmek daha mantikli ancak malesef gercekci bir olcum olmuyor.asil urettigim watt in daha dusuk oldugunu daha ust model smart bir trainer a gecince hayal kirikligi ile farkettim[emoji26]..
sanki %10-15 gibi bir fazla olcum oluyor (220 ftp elde etmistim).

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Zwift for Android is currently in development. We don't have a solid release date yet, but we're targeting 2018"

Zwift 2018 de Android e geliyor. :harika:

• Beğen
Tepkiler: azmicndk ve meteor
zwift için Bryton 310t km saati alsam tüm işlerimi halledebilirmiyim. GPS üzerinden ölçüm yaptığı için trainerde hız sorununu yaşar gibiyim sanki.

Göğüs bandını hallettik, decathlondan aldım. ANT+ Usb Stick ile Ant+ uyumlu KM saati almam gerekiyor sanırım. Basit bir Km saati var mı yoksa Bryton falan mı alsam. O zamanda çok masraf olacak. Şuan sadece Km verilerini aktarabilsem Zwifte yeterli olacak benim için.

arkadaşlar merhaba. tacx blue motion trainer ile kış aylarında antreman yapacağım. zwift için bu ürünü almam yeterli olur mu? ipad pro ile kullanmak istiyorum..
(link)

@trueno Bildiğim kadarıyla yeterli olur ancak ne kadar veri o kadar sağlıklı sonuç ilkesinden yola çıkarak kalp ve kadans sensörleri de edinmeni tavsiye ederim. Bu kadar pahalısına da kaçmana gerek yok bence.

@trainspotting35 bu üründe hız ve kadans sensörleri beraber satılıyor ama daha ucuzlarına bakarım. garmin’in ne özelliği var bu kadar pahalı ki?

nabız sensörü olarak jabra elite sports kulaklığımı kullanabilir miyim?

@trueno Yukarıda da belirttiğim gibi mavi Zwift uygulamasını telefonuma indirip bluetooth ile tüm sensörleri tanıtıp sonradan laptopta zwift uygulamasına girdiğimde sensörleri görmüştü ama denemekte fayda var. Magene sensörler en ucuzları hız yada kadans yerine kullanabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Geri