fadem
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- fatih
- Bisiklet
- Salcano
Arkadaşlar selam.
Ant+ usb stick'i en hızlı ve en uygun alabileceğim bir yer tavsiyesi verebilecek olan var mı? En uygunu Aliexpress sanırım ama oradan gelmesi 2 ayı bulabilir. Trainer'ı aldım, en kısa zamanda Zwift'e başlamak istiyorum.
Merhaba, Serkan Bey ürün duruyor mu?@Ozan Duran orjinal alacaksanız elimde kullanmadığım var, aldığım fiyatta verebilirim size
220542 dosyayı görüntüle
Eski modelini 300 liraya satıyor çakallar
(link)
Siz de araştırın tabi. Ben artık kullanmadığım için öylece duruyor ürün. İnride 100 ile kullanmıştım
220543 dosyayı görüntüle
30 dolara almışım, kargo hariç. Siz de bakın piyasaya şu an kaç bilmiyorum, belki daha uygundur
Herhangi bir sonuç aldınız mı bende merak ediyorumMerhaba, bu uygulama için tacx flow smart ya da elite aleno smart trainer alsak başka bir aparata ihtiyacımız var mı? ant+ , speed/cadance sensör gibi ?
Şöyle birşey duymuştum kullandığımız interaktif yani akıllı trainer değil ise zwift te sürüş yaparken eğimlerde yada değişen yol şartlarına gore, zwift kendisi senin hızını felan ayarlıyor. Senin yaptığın kafana önemli değil burada. Senin kadans ina göre o hız belirliyorSelamlar
Tacx Vortex ile Zwift deniyorum.
Tüm kalibrasyonum doğru, Tacx antrenman programlarında tutarlı olmasına rağmen, Zwift gerçek değerlerden çok uzak kalıyor.
Görünen watt, kadans değerlerine karşılık alakasız hız değerleri görüyorum. Görüntü de hızla ilişkili aktığından konsantrasyonumu kaybediyorum.
Tacx antrenman programları ve önümde sevdiğim bir yarış videosuyla daha tutarlı, daha zevkli.
RGT deneyeceğim en kısa sürede.
Nerede yanlışım var, bilen varsa yardımını rica ederim.
fan kesinlikle olmalıbende vortex kullanıyorum. zorluk ayarını en zora getirin . fan kullanmayı unutmayın
Herhangi bir sonuç aldınız mı bende merak ediyorum
Elite Aline smart fiyat gereği uygun başka bir aparat ihtiyacı yoksa alınabilir. Gereklik değilmi buradan paylaşır mısınız
Bilginiz için teşekkür ederim.Merhaba, elite aleno smart trainer aldım.
Telefon ve bilgisayar üzerinden bluetooth ile bağlanıp direk kullanabiliyorsunuz. ANT+ saatiniz var ise nabız da ekleniyor ancak telefon + saat kombinasyonunda yapabildim. bilgisayar + saat için yapamadım ( garmin fenix 5x var ben de ).
ANT+ adaptörüne ihtiyaç yok anlayacağın ilk etapta.
Smart trainer
BT lu bir cihaz yeterli